Ruokailutilan penkin osto-opas – vihjeitä ihanteellisen penkin löytämiseen

Onko tavoitteenasi luoda täydellinen alue, jossa voit nauttia ajasta rakkaidesi kanssa? Ihanteellisen istumaratkaisun löytäminen ei ole helppo työ. Löytyy useita asioita mietittäväksi – huoneesi suunnittelu, sopiva koko, suunnittelun toiveet ja paljon muuta. Mutta entä sitten ruokapenkki?

Oppaamme on täällä auttamassa sinua oppimaan, miten valita täydellinen ruokailutilan penkki. Ruokailutilan penkki on oikea vaihtoehto trendikkääseen ruokasaliin. Suuren paluun tehneet ruokailutilan penkit ovat upeita! Koska ne ovat monipuolisia sekä tilavia, niin ne tarjoavat reilusti tilaa ja sopivat mihin tahansa sisustustyyliin.

Kaikesta huolimatta, sinun pitää kiinnittää moneen asiaan huomiota ennen ostoksen tekemistä. Tarkista istumapaikkojen tarpeesi ja valitse penkki, johon mahtuu perheesi sekä ystäväsi. Jotta voit taata tasapainoisen ruokailutyylin, niin me näytämme sinulle, miten valita ruokailutilan penkkisi väri. Musta on ajaton, mutta sopiiko se Boheemiseen ruokasalin tyyliin? Penkit ovat käytännöllisiä ja käteviä, niiden pitää olla myös mukavia. Oikean ruokailutilan penkin materiaalin valinta on myös tärkeää, koska vaihtoehtoja on todella monia, kuten puinen tai päällystetty penkki. Etsitään sitten sinulle oikea penkki!

 

Miten valita ihanteellinen ruokailutilan penkki

Ennen yksityiskohtiin paneutumista, sinun kannattaa tietää miksi tulet rakastamaan uutta ruokailutilan penkkiäsi:

  • Penkki auttaa sinua säästämään – saat enemmän istumatilaa edullisemmin! Tämä on taloudellinen ratkaisu, joka voi korvata 2- tai 3-tuolia.
  • Voittamaton monipuolisuus. Penkkejä on saatavilla eri tyyleissä sekä muodoissa, tämä antaa sinun käyttää luovuuttasi, kun suunnittelet ruokatilaasi.
  • Ruokaile tyylillä! Ruokailutilan penkit ovat tyylikkäitä sekä moderneja, mutta ne ovat myös ajaton ratkaisu!

Nyt kun tiedät, mitä sinun kuuluu saada ruokailutilan penkiltäsi, niin tutkitaan mikä on täydellinen sinulle. Mittausten tekeminen on aloituspisteesi. Ennalta määritetty penkkisarja on helpoin ostos. Sinun pitää vain mitata tilasi ja varmistaa, että jätät reilusti tilaa sen ympärille.

Jos haluat ostaa penkin nykyiselle ruokapöydällesi, niin kiinnitä huomiota kuinka pitkä ruokatilan penkkisi tulee olla. Ensimmäiseksi, muista varmistaa penkin olevan linjassa pöydän reunan kanssa. Tässä sinulla on vaihtoehtona valita erityisen pitkä penkki, kun pöytä sen sallii.

Ota huomioon myös pöydän jalka – yksittäinen keskipöydän jalka takaa riittävän tilan, kulmissa olevat pöydän jalat taas tarjoavat vähemmän tilaa. Jos haluat työntää penkin pöydän alle, niin sen pitää olla ainakin 10 cm lyhyempi kuin pöydän jalkojen väli.

Kun sinulla on käytössäsi rajallinen tila, niin ruokatilan penkkisi mitat määrittelevät saamasi käytännöllisyyden. Jos tilasi vaatii penkin sijoittamista seinää vasten, niin muista varmistaa, että selkänojan korkeus sopii nykyiseen järjestykseesi. Tähän kuuluvat kelluvat kalusteet, seinäkoristeet tai ikkunalaudat.

Muista suunnitella etukäteen! Arvioi istumapaikkojen tarpeesi ja valitse oikea pituus penkillesi. Jotta rakkaillasi on mukava tila, niin aikuisten suositeltu istuimen leveys on 60–80 cm. 

 

Mikä ruokailutilan penkki toimii parhaiten sinulle

Ruokapöytäsi pitää sopia penkkiisi täydellisesti, tämä takaa ihanteellisen tilan käytön. Ymmärtääksesi mikä penkki on sinulle oikea, katso muutamia saatavilla olevia vaihtoehtoja:

Pöydän alle työnnettävät ruokatilan penkit

Täyspituiset penkit

Penkit selkänojalla tai ilman

Ruokatilan kulmapenkit

Jos mietit pitääkö ruokatilan penkin sopia pöydän alle. Päätös on yksin sinun, riippuen tilastasi sekä haluamastasi tyylistä. Pöydän alle työnnettävä ruokatilan penkki näyttää kodikkaalta ja tarjoaa enemmän istumatilaa, koska se voidaan työntää pöydän alle käytön jälkeen. Suosittelemme ostamaan sen keskijalkaisen pöydän pariksi, jotta sinulla on enemmän jalkatilaa.

Haluatko tietää paljonko pöydän pitäisi olla penkkiä pidempi? Pöydän pitäisi ylittää penkki 10–12 cm molemmista päistä. Tämä sääntö toimii parhaiten täyspituisten penkkien kanssa, tämä takaa parhaan mukavuuden istuessa. Pöytää pidempi penkki ei salli läheistä asentoa lautasien kanssa, kun käytetään standardi 60 cm penkkisyvyyttä. 

Selkänojaton penkki vie aina vähemmän tilaa ja sopii pöydän alle, tämä optimoi tilan upeasti. Ne antavat avoimen tilan tunteen ja kirkastavat ruokailutilaasi. kun etsit lisää mukavuutta, niin selkänojallinen penkki on sinulle. Aseta se suurempaan ruokasaliin ja anna sen toimia keskipisteenä.

Ruokatilan kulmapenkki on kodikas ratkaisu mukavaan tilaan. Sovita se yhteen hienojen nojatuolien kanssa, tilastasi riippuen. Me suosittelen keskijalalla varustettu tai ovaalin muotoista pöytää.

 

Tyylikäs ruokatilan penkki, jonka ansaitset

Ruokatilasi estetiikka on yksi asia, joka sinun tulee pitää mielessäsi ennen penkin ostoa. Suuri materiaalien valikoima luo tilaisuuden upean tyylin saavuttamiseksi. Kun ostat selkänojallista penkkiä, niin etsi tyylikkäitä viimeistelyjä. Kangaspäällyste on mukava vaihtoehto, kun sametti tai keinonahka voi nostaa ruokatilasi tyylin uudelle tasolle.

Kodikkaamman tyylin saavuttamiseksi, valitse puusta tai rottingista valmistetut penkit ja korista ne värikkäiden tyynyjen kanssa. Mitä tulee väreihin, kokeile erottuvia värejä. Mieti koko ruokatilan tyyliä, kun päätät värimaailmaa. Jos pidät minimalistisesta sisustuksesta, niin musta penkki neutraalien koristeiden kanssa vie taatusti valokeilan. Lämpimämmän tyylin saavuttamiseksi, valitse maanläheiset sävyt ja hieman väriä.

Ruokatilan penkin tuominen ruokatilaasi voi olla yksi parhaista päätöksistäsi. Ne ovat monipuolisia sekä käytännöllisiä, tämä auttaa sinua säästämään tilaa ja ollaan nyt täysin rehellisiä, ne näyttävät upeilta. Analysoi tarpeesi ja tilasi, seuraa vihjeitämme ihanteellisen ruokailutilan penkin löytämiseksi.