Kuinka huutokaupat toimivat?

Kuinka voin osallistua huutokauppaan?
Jotta voit osallistua huutokauppaan, sinun on oltava kirjautuneena tiliisi ja sinulla on oltava huutokauppa nimimerkki. Kun sinulla on jo tili, mutta et ole vielä valinnut huutokauppa nimimerkkiä, sinua pyydetään luomaan nimimerkki, kun teet ensimmäisen huudon.

Huutokauppa nimimerkki
Huutokauppa nimimerkkisi näkyy, kun teet huudon huutokaupassa. Huutokauppa nimimerkki näkyy julkisesti huuto historiassa, voit käyttää sitä napsauttamalla Tarjoa nyt -painikkeen alla olevaa linkkiä, joka näyttää huutojen lukumäärän.

Kuinka tarjota huutokaupassa
Jokainen haluaa voittaa, mutta vain oikeaan hintaan. Vaikka ehdotamme, että huudat korkeimman summan, jonka olet valmis maksamaan tuotteesta, voit maksaa myös vähemmän. Kun listaus etenee, vertaa huutoasi muiden huutoihin. Kun huutosi on ylitetty, huudamme automaattisesti puolestasi korkeimman huudon, jonka olet meille antanut. Huutoasi nostetaan portaittain, vain niin paljon kuin on tarpeen, jotta voit pitää korkeimman huudon itselläsi. Aina kun huuto tehdään huutokaupan muutaman viimeisen minuutin aikana, huutokaupan ajastimeen lisätään ylimääräinen minuutti.

Automaattinen huuto
Automaattinen huutojärjestelmämme helpottaa huutamista, koska tällöin käyttäjän ei tarvitse palata tekemään uutta huutoa joka kerta kun hänen huutonsa ylitetään.

Kun teet huudon, annat enimmäismäärän, jonka olet valmis maksamaan tuotteesta. Muut huutajat eivät tiedä korkeinta huutoasi.
Me teemme huutoja puolestasi käyttämällä automaattista huudon lisäyssummaa, joka perustuu nykyiseen korkeimpaan huutoon. Korotus on juuri niin suuri, että käyttäjä pysyy korkeimman tarjouksen tekijänä, ja korotus tehdään niin kauan kunnes hintavaraus ja käyttäjän määrittämä maksimisumma on saavutettu.
Jos toinen huutaja asettaa saman maksimihuudon tai korkeamman, ilmoitamme sinulle, jotta voit tehdä uuden huudon. Maksimihuutosi pidetään luottamuksellisena, kunnes toinen huutaja ylittää sen.

Esimerkki:
Tämänhetkinen huuto tuotteelle on 10 €. Neil on korkein huutaja ja on tehnyt tuotteelle korkeimman huudon 12 €. Hänen korkein huutonsa pidetään luottamuksellisena muilta jäseniltä.
Loraine tarkastelee tuotetta ja antaa korkeimman huudon 15 €. Loraineesta tulee korkein huutaja.
Neilin huutoa korotetaan korkeintaan 12 euroon. Lorainen huuto on nyt 13 €.
Lähetämme Neilille sähköpostia, että hänen huutonsa on ylitetty. Jos hän ei korota korkeinta huutoaan, Loraine voittaa tuotteen.

Haluan muuttaa huutoani
Voit nostaa korkeinta huutoasi milloin tahansa. Tee vain uusi huuto korkeammalla hinnalla. Jos haluat alentaa korkeinta huutoasi, erityissääntöjä tullaan soveltamaan.

Maksimihuudon nosto
Voit nostaa maksimihuutoasi milloin tahansa ennen listauksen päättymistä. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Huuda nyt" tuotesivulla ja asettamalla uuden maksimihuudon. Et voi tehdä matalampaa maksimihuutoa. Katso alta, mitä tehdä, jos haluat alentaa tai peruuttaa huutosi. Siirry Oma tili -kohtaan tarkistaaksesi korkeimmat huutosi. Siirry sivun vasempaan reunaan ”Automaattiset maksimihuutoni”. Seuraavalla sivulla on yksityiskohdat kaikesta huutotoiminnastasi.

Maksimihuudon laskeminen
Et voi alentaa maksimihuutoasi. Voit ehkä peruuttaa huutosi. Huuto on kuitenkin sitova sopimus, ja jäsenillä on oikeus peruuttaa huutonsa vain hyvin erityisissä olosuhteissa.

Voinko poistaa tai peruuttaa huutoni?
Kun teet huudon vidaXL huutokaupassa, teet sitovan sopimuksen. Huuto on kuitenkin mahdollista peruuttaa ennen huutokaupan päättymistä, mutta vain poikkeustapauksissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.
Poikkeukselliset olosuhteet; Teit virheen huutoa tehdessäsi, esimerkiksi 50 euroa 5 euron sijasta.
Tuotteen kuvaus muuttui huomattavasti huudon tekemisen jälkeen.

Seuraamani huutokaupat
Huutokaupan tuotesivulla, voit painaa linkkiä (huuto painikkeen alla) lisätäksesi tuotteen seurantalistallesi.

Huutokauppasäännöt

  • Vain uusia tuotteita
  • Ilmainen toimitus ja ilmainen palautus
  • Ei ylimääräistä huutokauppamaksua.
  • Huutokauppojen alkuhinta on 1€

Voitin huutokaupan
Siirry ostoskoriin ja osta voittamasi tuote. Sinun on suoritettava tilauksesi 3 päivän kuluessa.

Huomaa, ettet voi ostaa samaa artikkelia, ellet ole suorittanut voittamasi huutokaupan kauppaa. .

Voitin tuotteen, mutta en enää halua ostaa sitä VidaXL kaupassa tehtyä huutoa tai ostoa pidetään sopimuksena ja sinun on ostettava tuote. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että sinulla on perusteltu syy olla ostamatta tuotetta, voit ottaa meihin yhteyttä ja selittää tilanteen.
Jos emme suostu peruuttamaan tapahtumaa ja et maksa tuotteesta, maksamaton tuote kirjataan tilillesi. Jos tilillesi tallennetaan liian monta maksamatonta tuotetta lyhyessä ajassa, tilisi voidaan jäädyttää.

 


Liite/Liitteet

Yleiset Huutokauppaehdot