Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Huonekalut  (77)
Tuolit  (77)
Lepotuolit  (77)

Lepotuolit

Anna sisustukseesi ylellinen tunnelma leposohvalla

Leposohva (kirjaimellisesti: pitkä tuoli) on upea, mukava ja aliarvostettu huonekalu. Voit käyttää sitä yksin makaamiseen, mutta se toimii myös tyylikkäänä 2-istuttavan sohvana. Koska selkänoja ei ole koko matkan pituinen, se näyttää paljon tavallista sohvaa. vidaXL kaupassa meillä on ihana valikoima näitä upeita tuoleja, useissa eri materiaaleissa.

Mukava leposohva

Nojatuolin tai laiskanlinnan sijaan, voit valita myös sisätilan leposohvan. Tämä upea huonekalu on todella mukava ja luo lisää istumatilaa. Vieraasi rakastavat uutta keskipistettä huoneessasi ja sinä et todellakaan halua nousta tältä mukavalta leposohvalta! Leposohviin käyttämämme materiaalit todella tuovat mukavuutta näihin tuoleihin. Esimerkiksi, valitse leposohva, joka on valmistettu laadukkaasta keinonahasta tai puuvilla ja polyesterin sekoituksesta. Nämä materiaalit ovat todella helpot puhdistaa.

Kulmasohvan valinta

Jos haluat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, niin voit harkita kulmasohvaa. Mitä sitten saat, ei ole vain sohva, mutta myös leposohva. Muutamissa malleissa, nämä leposohvat ovat irrotettavia, joten voit laittaa sen jonnekin muualle. vidaXL kaupasta löydät myös useita kulmasohvia, joissa on leposohva liitettynä. Ne ovat mukavia istua, mutta myös upeita makaamiseen.

Näe enemmän