Lastenhuonekategoriat


Tervetuloa jännittävään lastenhuoneiden maailmaan! Lasten tilan suunnittelussa on kyse luovuuden ja huvin vapauttamisesta. Teemme sen sinulle helpoksi lasten makuuhuoneen kalusteinspiraatiolla. Valitsemiesi lasten makuuhuonekalusteiden pitäisi olla käytännöllisiä, turvallisia ja kestäviä, mutta ei koskaan tylsiä. Rohkeista väreistä leikkimielisiin kuvioihin, löytyy rajattomia mahdollisuuksia saada lapsesi makuuhuone erottumaan joukosta.

Mietitkö mitä jokaisen lapsen huoneessa pitäisi olla? Aloita mukavalla sängyllä, toimivalla säilytysratkaisulla ja leikkiin omistetulla paikalla. Lisää ylimääräistä fiilistä hauskoilla koristeilla, kuten seinätarroilla, värikkäillä matoilla ja leikkisällä valaistuksella. Tulet luomaan huoneen, joka herättää mielikuvituksen ja ilon lapsissasi!Lastenhuonekokoelmat


Astu hauskaa huvintäytteiseen maailmaan lastenhuoneen pakkohankinnoilla! Tarvitset tyylikkäät lasten makuuhuonekalusteet ja leikkisiä tarvikkeita. Lasten makuuhuonekalusteista hauskoihin vuodevaatteisiin ja opetusleluihin, voit helposti tehdä pikkuisen huoneesta paikan, jossa he rakastavat viettää aikaa. Lisää aktiviteettileluja luovuuden ja mielikuvituksen parantamiseksi. Sen lisäksi lapsellasi on paikka, jota he voivat kutsua omakseen. Sukelletaan siis sisään ja luodaan huone, joka heijastaa lapsesi uniikkia persoonallisuutta!

Lasten leluja


Lasten toimintalelut

-10%
€42.99

Sisältää ALV

-10%
€32.99

Sisältää ALV


Lastenhuoneen sisustusvinkkejä ja ideoita


Lastenhuoneen suunnittelu voi sinänsä olla jo seikkailu. Lastenkalusteosion tutkimisen jälkeen, tarkastelemme muita tärkeitä yksityiskohtia. Tutkitaan lisää lasten makuuhuoneideoiden teemaelementtejä, kuten katossängyt tai liitutaulut. Varmista, että lisäät runsaasti säilytysvaihtoehtoja pitääksesi huoneen siistinä ja toimivana. Pienellä luovuudella ja reilulla mielikuvituksella voit rakentaa tilan, jota lapsesi rakastaa vuosien ajan.

Hauska lastenhuoneen seinäsisustus

Olemme koonneet valikoiman kauniita lastenhuoneen seinäsisustusideoita, jotka auttavat sinua luomaan ihanteellisen makuuhuoneen seinäsisustuksen.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

3 parasta ideaa retkille lasten kanssa

Oikeanlainen pakkaus ja tarpeellisten tavaroiden mukaan ottaminen voi säästää sinulta paljon vaivaa. Olemme keränneet parhaat vihjeet hauskaan ja helppoon, lasten kanssa suoritettavaan automatkaan; sitten mennään.

Lue lisääkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jakaa omia vidaXL-inspiroituja malleja. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Löydä kaikki