Ulkokalusteiden ostaminen – kaikki mitä sinun pitää tietää

Et voi laittaa hintaa ulkona vietetylle ajalle. Mikä ulkotila sinulla onkaan, niin sen optimointi täyteen potentiaaliin on todella tarpeellista.

Pienet parvekkeet ovat täydellisiä laiskoille aamukahvihetkille, terassit taas voivat korvat ruokailutilasi lämpiminä iltoina. Jos sinulla on suuri puutarha, niin voit muuntaa ulkotilataivaaksi.

Jotta voit ymmärtää, kuinka valita ulkokalusteet, jotka sopivat tarpeisiisi, niin sinun kannattaa lukea ulkokalusteiden osto-oppaamme. Täten löydät kaiken tarvitsemasi täydellisen ulkotilan suunnitteluun.

 

Säänkestävät ulkokalusteet

Ulkoalueen suurimpana etuna on sen monipuolisuus. Se on ihanteellinen rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen, auringossa ruokailuun ja täydellinen grillijuhliin. Tämä on paikka, jossa lapsesi voivat leikkiä raittiissa ilmassa, jossa voit pitää kotitoimistoasi tai aloittaa puutarhaharrastuksen.  

Me kaikki rakastamme auringonpaistetta, mutta voimmeko nauttia puutarhastamme vuoden ympäri? Vastaus on säänkestävissä puutarhakalusteissa ja muutamissa puutarhatuotteissa, joiden kanssa voit nauttia ulkoilmasta säästä riippumatta. 

Ensimmäinen askel ihanteellisen ulkotilan suunnitteluun on antaa sille määrätty tarkoitus. Kun tiedät paljonko sitä tulet käyttämään määrittää tarvitsemasi kalusteet. Haluatko nautti puutarhamaisemasta vuoden ympäri? Valitse joka sään terassikalusteet, ne ovat kodikkaita, tyylikkäitä sekä kestäviä, niitä on saatavilla myös useassa tyylissä, jotta ne varmasti sopivat haluamaasi tyyliin. 

Parhaiden tuotteiden löytämiseksi sinun pitää ottaa muutama asia huomioon, aloittaen uusien kalusteidesi materiaalista.

 

Paras materiaalivaihtoehto ulkokalusteisiisi

Kun valitset puutarhakalusteidesi materiaalia, niin henkilökohtaisilla mieltymyksilläsi on väliä. Mutta avaamme tämän listan kaikkein suosituimmalla – ja myös meidän suosikillamme – rottinki. Rakastamme rottinkia useasta syystä. Se on todella monipuolinen ja mukava, se on myös kestävä, säänkestävä, kevyt ja vaatii vain vähän hoitoa. Rottinki on myös UV-kestävä, joka varmistaa sen näyttävän hyvältä vuosi toisensa jälkeen.

Jos pidät teollisesta tyylistä, niin suosittelemme kevyttä alumiinia sekä tukevaa jauhemaalattua terästä. Molemmat on suojattu elementeiltä ja kestävät pitkään. Niitä on myös tarjolla todella useassa suunnittelussa, joten ne voivat sopia teolliseen, romanttiseen tai moderniin tyyliin.

Totta kai mukana on myös puu. Puu on upea ja lämmin, se voi myös kirkastaa kaikenlaiset tilat. Samaan hengenvetoon voimme kuitenkin mainita, että puu vaatii hieman hoitoa ja se pitää laittaa säilöön huonolla säällä. Muovi on jälleen yksi loistava vaihtoehto, todella yleinen moderneissa puutarhoissa. Sen etuna on mukavuus ja alhainen hoidon tarve, joten voit nauttia siitä vuosien ajan.

 

Ulkokalustetyypit käyttötarkoituksen mukaan

Kalustevaihtoehdoissa on todella paljon valinnanvaraa. Voit muuntaa pienen parvekkeesi kodikkaaksi kahvipaikaksi 2-hengen bistrosarjalla. Valitse pyöreä pöytä ja kaksi mukavaa tuolia haluamassasi tyylissä. Jos rakastat illallisten järjestämistä terassillasi, niin tarvitset ulkoruokaryhmän, joita voit löytää useassa tyylissä ja muodossa.

Vapaa-ajasta nauttiminen perheen tai ystävien kanssa vaatii ulkosohvan tai leposohvasarjan. Lisää muutamia tyynyjä tai lavasohvakalusteita, missä tahansa muodossa – 1-hengen – 8-hengen, lisäpaikkojen saamiseksi. Puutarhapenkit ovat myös upea lisä, ne auttavat säästämään tilaa.

Jos puutarhasi pitäisi olla paikka rentoutumiseen, niin suosittelemme aurinkotuoleja tai muutamia ihania puutarhasänkyjä. Ulkoalueet ovat täydellisiä sosiaalisiin tapahtumiin. Jos tämä on tarkoitus, niin kokoontaittuvat tuolit ovat paras ratkaisu, niiden rinnalle ulkotyynyjä sekä raheja ja vastaavia.     

 

Ulkotarvikkeet, jotka taatusti tarvitset

Maksimoi ulkoalueesi tarvikkeilla, jotka helpottavat elämääsi jokaisessa tilanteessa. Kuumina kesäpäivinä tarvitset taatusti aurinkovarjon, joka pitää sinut poissa auringonpaahteesta. Mitkään ulkojuhlasi eivät ole täydellisiä ilman grillisarjaa ja muutamia kokoontaittuvia baarijakkaroita.

Pidä ulkoalueesi puhtaana ja siistinä lisäämällä ainakin yhden säilytyslaatikon. Valitse tyyliisi sopiva ja käytä sitä tyynyjen ja muiden tarvikkeiden säilytykseen, käytä sitä myös varaistuimena. Kodikkaisiin iltapäiviin voit lisätä keinun tai riippumaton laatuajan viettämiseen. Jotta voit taatusti nauttia kylmemmistä päivistä, osta tulimalja. Mukavat tyynyt ja peitot täydentävät kodikkaan tunnelman syksyilloille ulkoilmassa.

 

Helppohoitoiset ulkokalusteet

Kun mietit, kuinka valita ulkokalusteet, niin helppohoitoisuus on tärkeä asia. Etsi tuotteita, jotka ovat helposti puhdistettavia. Ulkokalusteiden suojat ovat panostuksen arvoisia. Ne ovat vedenkestäviä ja suojaavat kalusteita, joita et voi laittaa suojaan koiranilmalla.

Kun pidät kaiken tämän mielessä, niin ihanteellisen ulkotilan luominen voi olla hauskaa ja tyydyttävää. Katso ensin tilaasi, mieti sen tarkoitusta ja osta tarpeisiisi sopivat tuotteet. Alle olemme listanneet suosikki ulkokalusteitamme, jotta saat inspiraatiota täydellisen ulkoalueesi suunnitteluun. 

 

 

<