Ulkotilojesi Parantaminen Luonnonrottinkisilla ja Rottinkityylisillä Kalusteilla

Löydä rottingin kauneus, joka ei mene koskaan pois muodista. Selaa luonnollisia ja synteettisia rottinkituotteita!

Esittelyssä Rottinki: Ajatonta Kauneus Ulkoelämään

Tervetuloa luonnolliseen rottinkiin ja rottinkityyliin puutarhakalusteoppaaseemme! Rottinkihuonekaluisamme on ajatonta charmia ja kestävyyttä. Palmuista johdettu luonnollinen rottinki soveltuu kauniisti kaikkiin ulkotiloihin. Toisaalta polyrottinki, jota kutsutaan PE-rottingiksi, on synteettinen, sään- ja UV-kestävä materiaali. Se näyttää täysin luonnolliselta rottingilta, mutta on paljon tukevampaa ja kestävämpää. Luonnolliset tai synteettiset rottinkikalusteet lisäävät kauneutta mihin tahansa tilaan ja kutsuvat sinut nauttimaan rauhallisista ulkohetkistä.

Rakastamme rottinkihuonekaluja niiden ulkonäön ja säänkestävyyden ansiosta. Puu- tai metallikalusteisiin verrattuna rottinki on luonnollisesti vedenkestävä. Tämä tekee siitä ihanteellisen ulkokäyttöön. Se on myös kevyt mutta tukeva materiaali, voit siis helposti järjestää ulkotilasi tarpeidesi mukaan. Kun järjestät kesän grillijuhlat tai nautit hiljaisesta iltapäivästä, rottinkihuonekalut ovat täydellinen tausta ulkoelämään.


Luonnolliset & Rottinkityyliset Puutarhakalusteet Jokaiseen Tyyliin Ja Tilaan

Onko sinulla suuri puutarha tai pieni parveke? Rottinkiset puutarhakalusteet tarjoavat vaihtoehtoja kaikkiin tyyleihin ja tiloihin. Esimerkiksi mukavat rottinkiset puutarhasohvamme sopivat täydellisesti sekä suuriin että pieniin kokoontumisiin. Polyrottinkiset bistrotuolit tai -pöydät sopivat suloiselle ja pienelle parvekkeellesi. Sisäiselle puutarhurillesi meillä on rottinkisia kukkalaatikoita, jotka ovat haalistumattomia. Tämä on loistava uutinen: Rottinki mukautuu erilaisiin sisustustyyleihin, sääolosuhteisiin ja tilarajoituksiin!

Mitä tyyliin tulee, rottinkihuonekalut eivät tunne rajoja. Sen ajaton viehätys ylittää trendit, joten se on hyvä valinta perinteisiin tai moderneihin ulkotiloihin. Se sopii hyvin yhteen rustiikkisen maalaistalon tyylin kanssa. Se sopii myös mihin tahansa moderniin tai minimalistiseen suunnitteluun. Sen neutraalit väripalettiparit sopivat yhteen värikkäiden tyynyjen, vilttien ja koristeiden kanssa, joten voit muokata ulkotilojasi.


 • Erityyppiset Rottinkiset Puutarhakalusteet ja Tarvikkeet

  Tutustu vaihtoehtojen maailmaan luonnollisten ja rottinkityylisten puutarhakalusteiden ja tarvikkeiden valikoimassamme. Puutarhapöydistä, jotka sopivat täydellisesti Alfresco ruokailuun, tyylikkäisiin ruukkuihin ja kukkalaatikoihin elinvoimaiseen kukintaan, meillä on jotain jokaiseen ulkotarpeeseen.

  Aseta tunnelma ulkohuville! Houkuttelevista ruokailuryhmistä mukaviin oleskelutiloihin, jokaisesta nurkasta löytyy syy kokoontua ja jutustella. Lisää viimeinen silaus rottinkitarvikkeilla, kuten lyhdyillä, ruukuilla ja kukkalaatikoilla, penkeillä ja ottomaaneilla. Lyhdyt luovat pehmeää valoa, penkit tuovat romanttista tunnelmaa ja ottomaanit tarjoavat lisää istumapaikkoja. PE-rottingista valmistetut ruukut ja kukkalaatikot ovat säänkestäviä, joten voit nauttia niistä vuosien ajan.

 • Käytännöllinen Tyyli Rottinkisohvilla ja -istuimilla

  Viihtyisän ulkolomakohteesi ykkösasia on rottinki-istuimet. Tämä johtuu siitä, että luonnollinen rottinki on käsitelty kestämään kosteutta, joten sinun ei tarvitse huolehtia äkillisistä sateista. Suosittelemme, että se kuivataan sateen jälkeen ja peitetään huonolla säällä. Lisäät sen käyttöikää ja kauneutta. Jos valitset PE-rottinkiset sohvat, ne kestävät pitkäaikaista kosteutta täysin ilman huolia.

  Mutta odota, siinä ei ole kaikki! Rottinkiset istuinvaihtoehdot tarjoavat muutakin kuin kestävyyttä – ne ovat erittäin helppoja siirtää keveytensä ansiosta. Voit leikkiä suunnittelijaa ja luoda unelmiesi puutarhaympäristön nojatuoleillamme, penkeillämme ja lepotuoleillamme.

  Luonnolliset ja rottinkityyliset puutarhaistuimet tarjoavat myös mukavuutta rentouttavan kokoontumisen järjestämiseen tai hiljaisen oman ajan tarpeeseen. Rottinki on joustava materiaali, joten se antaa erinomaisen tuen ilman turhaa jäykkyyttä. Pehmeillä tyynyillä varustetut puutarhan rottinki-istuimemme kutsuvat sinut rentoutumaan mukavasti.

 • Vaivattomat Rottinkiset Säilytysratkaisut Yksinkertaistavat Tilasi

  Valmistaudu siistimään tilasi rottinkisilla säilytysratkaisuilla! Heitä hyvästit ulkotilojesi kaaokselle ja tervehdi tyylikkäitä säilytysvaihtoehtoja, jotka saavat tilasi loistamaan. Tilavista puutarhan rottinkisäilytyslaatikoista kompakteihin ulkopöytiin, joissa on sisäänrakennettu säilytystila, sinulla on tarpeitasi vastaavia vaihtoehtoja.

  Rottinkiset säilytysratkaisut ovat enemmän kuin vain siistimiskalusteita. Ne sopivat moniin tehtäviin näyttämättä liian isoilta – se johtuu niiden hienosti punotusta muotoilusta. Sama punos sopii täydellisesti boheemiseen tai viihtyisään ja rustiikkiseen maalaistalon tyyliin. Lisäksi sen rakenne lisää kontrastia moderniin puutarhasuunnitteluun.

  Tarvitsetko paikan puutarhanhoitovälineille, ulkotyynyille tai lasten leluille? Rottinkisissa säilytyslaatikoissa on runsaasti tilaa kaikkien aarteidesi piilottamiseen. Voit luottaa niiden kestävän kulutusta ja tarjoavan sinulle luotettavia säilytysratkaisuja vuosiksi eteenpäin.

 

 

Täydelliset Huonekalusarjat Ulkoihanuuteen

Kuvittele tämä: Vietä päiväsi loikoilemalla tyylikkäästi sinisen avotaivaan alla ja nauti illalliskutsuista sen jälkeen. Luonnolliset ja rottinkityyliset puutarhakalustesarjamme ovat avain ulkoelämään, ne muuntavat takapihasi rentoutumispaikaksi. Intiimit kokoontumiset tai eloisat juhlat tekevät jokaisesta hetkestä tärkeän huonekaluilla, jotka ovat edullisia ja tyylikkäitä. Lisäksi punottu muotoilu tekee sekä luonnollisista että PE-rottinkisista tuotteista hengittäviä, ne kutsuvat sinut nauttimaan mukavan rauhallisesta ulkoelämästä.

Haaveiletko Alfresco ruokailusta? Rottinkiset tai polyrottinkiset ruokailuryhmät ovat erinomaisia vaihtoehtoja suuriin ja pieniin kokoontumisiin. Järjestätkö viihtyisän illallisen kahdelle? Intiimit bistrosarjamme sopivat täydellisesti romanttisiin iltoihin tähtitaivaan alla. Mutta hauskuus ei lopu tähän! Meillä on monipuolisia sohvasarjoja, jotka sopivat täydellisesti laiskoihin iltapäiviin ja niihin mahtuu jopa 12 vierasta. Pienempien tilojen omistajille, kompaktit sarjamme maksimoivat tyylin neliömetrejä uhraamatta.