Leveä lipasto

Mihin leveää lipastoa voidaan käyttää?

Leveä lipasto tarjoaa varmasti reilusti säilytystilaa, mutta se on myös monikäyttöisempi kuin saatat kuvitellakaan. Tyypillisesti lipastoa käytetään makuuhuoneessa vaatteiden säilyttämiseen, mutta mitä jos käyttäisit sitä lastenhuoneessa tai leikkihuoneessa? Vaihda jotkut tai kaikki laatikot koreihin ja täytä ne leluilla, jotta ne ovat saatavilla, mutta eivät loju ympäriinsä.

Leveä lipasto on yhtä lailla kotonaan myös vaatehuoneessa. Voit käyttää sitä kauneudenhoitoon täyttämällä sen laatikot kauneudenhoito- ja kosmetiikkatuotteilla. Vaihtoehtoisesti voit säilyttää siinä vuodevaatteita yövieraiden varalta ja sijoittaa sen vierashuoneeseen. Vaihtoehdot ovat rajattomat. Voit käyttää sitä jopa viinibaarina tai keittiösaarekkeena!

 

Kuinka valita täydellinen leveä lipasto

Kun olet päättänyt, että tarvitset uuden lipaston, ensimmäinen askel on päättää sopiva koko. Nopeuta prosessia päättämällä, miksi itse asiassa haluat sen.

Sinulla saattaa olla tarve säilyttää siinä paljon tavaroita, joten suuri lipasto saattaa vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, mutta onko sinulla sille riittävästi tilaa? Älä huoli, jos sitä ei ole! vidaXL kaupassa on saatavilla leveän lipaston lisäksi muita lipastoja monessa eri muodossa ja koossa.

Seuraavaksi, mikä on budjettisi? Meillä on täällä kyllä lisäksi myös monia budjetti-ystävällisiä vaihtoehtoja. Harkitse huolella nyt oikea tyyli, kun tiedät minkä kokoisen haluat ja mikä on budjettisi.

 

Erilaisia leveitä lipastoja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin

Sinulla on täällä monia eri vaihtoehtoja aina vintage-tyylisistä tammilipastoista korkeakiiltoisiin Skandinaavista tyyliä oleviin, sekä teollista tyyliä edustaviin metallisiin lipastoihin. Meillä on runsaasti myös värivaihtoehtoja, pinnoitteita ja materiaaleja, jotka sopivat moneen eri makuun ja budjettiin. Voit olla siis varma, että löydät kappaleen, joka toimii parhaiten sinun kodissasi.

 

Etsitkö muita tuotteita? Katso alla olevat kategoriat:

Väri: Valkoinen lipasto

Materiaali: Puinen lipasto

Tyyppi: Kapea lipasto - Matala lipasto

Katso lisää Katso vähemmän