Kuinka valita sivupöytä? Vihjeet täydelliseen löytöön

Onko kotisi sisustaminen jo loppusuoralla, mutta sinulla on tarve joihinkin trendikkäisiin säilytysratkaisuihin? Markkinoilla on useita vaihtoehtoja, kun etsitään käytännöllistä kalustetta ruokasaliisi, keittiöösi tai eteiseesi.

On täysi ok, jos et tiedä eroa konsoli- ja sivupöydän välillä. Osto-oppaamme, kuinka valita sivupöytä, on täällä auttaakseen.

Me käytämme nykyään useita termejä samankaltaisille huonekaluille, kuten sivupöytä ja lipasto. Kun etsi huonekalua säilytystilalla, joka sopii huoneeseesi. Jotta tiedät kuinka valita lipasto, sinun pitää ensin tunnistaa tarpeesi:

  • Huone mihin haluat sen laittaa
  • Sen tarkoitus
  • Tyyli
  • Paras koko, materiaali ja väri, jotta se sopii yhteen muun sisustuksen kanssa

 

Mikä sivupöytä on minulle oikea?

Sivupöydän valintaprosessin ei pitäisi olla vaikeaa. On tärkeää ymmärtää näiden monipuolisten kalusteiden erot. Lipastoja käytetään yleensä makuuhuoneessa, säilytysratkaisuna laatikoilla. Sivupöydät voivat täyttää saman roolin, mutta ne toimivat parhaiten pienissä tiloissa, kuten kapea eteinen. Kumman tahansa valitsetkaan, niin käytä hyväksesi pöytälevyn tila koristeiden asettamiseen.

Senkit huokuvat romanttisempaa tunnelmaa. Sitä käytetään usein kodin toimistossa. Tarjoilupöydät ovat suurempia ja sopivat paremmin keittiöön tai ruokasaliin, kun konsolipöydät taas korvaavat TV-tason. Nämä kaikki mielessä, tutkitaan sitten eri mahdollisuuksia.

 

Vihjeet täydellisen sivupöydän valintaan

Käytetystä termistä riippumatta, kun mietitään kuinka valita sivupöytä, niin meidän pitää miettiä ensin mittoja. Päätä sen tarkoitus ja huone mihin sen haluat asettaa. Mieti sitten huoneen pohjaratkaisua sekä muita huonekaluja. Jos tarvitset sitä ruokasalissasi, kiinnitä huomiota ruokailuryhmäsi kokoon. Muista asettaa se ainakin 60 cm päähän muista kalusteista, jotta ovet ja laatikot avautuvat esteettä.

Mutta mikä on sivupöydän oikea korkeus? Sivupöydässä ei yleensä ole jalkoja tai ne ovat todella lyhyet, sivupöydän korkeus on usein 70–90 cm. Tämä on tärkeä asia, koska niiden korkeus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden tarjota ruokaa sen päältä, seuraavassa buffet-juhlassasi. Koska se on ihanteellinen ruokailuvälineiden säilyttämiseen, sivupöydän pitäisi sopia ruokapöytäsi korkeuteen, tämä tuottaa tasapainoisen sisustuksen.

Koska markkinoilla on rajaton määrä sivupöytiä, mieti myös sen pituutta. Suureen eteiseen tai ruokasaliin, voit valita sivupöydän kolmella laatikkorivillä, jonka pituus on 145 cm luokkaa. Pienempään makuuhuoneeseen sopii helposti 60 cm sivupöytä tuplalaatikoilla.

 

Ihanteellisen sivupöytäsi materiaali, väri ja tyyli

Sivupöytä on upea huonekalu, joita löytyy loputtomissa muodoissa, väreissä ja tyyleissä. Se sopii mihin tahansa huoneeseen, voit käyttää sivupöytää varastoimaan lastesi lelut, piilottaa multimedialaitteita tai esitellä kirjojasi sekä lehtiäsi. Valtavaa monipuolisuutta löytyy myös useiden tyylien kautta.

Muutamia vihjeitä Kuinka valita oikean tyylinen tarjoilupöytä tai sivupöytä! Aloita huomion kiinnittämisellä mieltymyksiisi. Me suosittelemme sivupöytiä oville, joiden taakse voit piilottaa ruokasalisi astiat, lasiovelliset sivupöydät sopivat taas perinteisempään keittiöön. Laatikot ovat aina hyvä lisä, kun taas hyllyllinen sivupöytä voi taas parantaa huoneesi estetiikkaa.

Jotkut ihmiset taas kysyvät, voivatko he laittaa senkin olohuoneeseen. Vastaus on kyllä, käytä sitä TV-tasona, integroi se viihdelaitealueeseesi tai muunna se minibaariksi. Seuraa luovuuttasi ja nauti senkkisi koristeellisista ominaisuuksista.

Älä unohda materiaaleja! Valitse jykevä puinen tarjoilupöytä, joka sopii perinteiseen keittiöösi. Etsi puhtaita linjoja ja puun sekä metallin tai lasin sekoitusta, minimalistiseen ruokasaliisi. Kierrätetystä puusta valmistetut sivupöydät sopivat jokaiseen tyyliin, ne tarjoavat kestävyyttä sekä ajatonta tunnelmaa. Vintage tyylinen senkki varastaa valokiilan jokaisessa huoneessa, erityisesti sekoitettuna boheemiseen sisustukseen.

Jos mielessäsi ei vielä ole värimaailmaa, niin me suosittelemme leikkisää tapaa. Valitse sivupöytä kontrastiväreillä, tämä saa charmikkaan kalusteen todella erottumaan joukosta. Jos haluat lisätä romanttista tunnelmaa, pastellivärit ovat aina oikea vaihtoehto. Tumma sivupöytä on rohkea valinta, kun taas valkoinen on elegantti lisä makuuhuoneeseesi.

Koska vaihtoehtoja on niin monia, sivupöydän valinta voi tuntua vaikealta. Mutta se on todella hauska kaluste, jonka kanssa voit leikkiä ideoilla. Pidä kuitenkin mielessäsi, että sen on oltava tukeva ja kestävä, mutta myös muodikas. Seuraa ohjeitamme ja katso suosikkivaihtoehdot alta, sieltä voit löytää täydellisen sivupöytäsi.