Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kenkähyllyt & -telineet

Hyvä kenkäteline kuuluu jokaisen kenkiä rakastavan kotiin

Siististi järjestelty kenkäkaappi on kenen tahansa ainaisesti kenkävalikoimaansa kasvattavan kenkäfanaatikon ylpeys. Pidä kaikki kenkäsi siististi järjestettynä vidaXL:n kauniissa kenkäkaapissa. Epäjärjestys on menneen talven lumia ja pian kenkäsi ovat järjestelty vieretysten ja siististi, juuri kuten kenkäjumalat ovat ne tarkoittaneet!

Kenkäkaappien tukevat materiaalit

Kenkäkaapin tulee kestää enemmän painoa kuin uskotkaan, joten oikeanlaisen, hyvännäköisen, mutta materiaaleiltaan tukevan kaapin valinta on erittäin tärkeää. vidaXL:llä on useita puisia kenkäkaappeja tarjouksessa. Nämä kaapit ovat erittäin tyylikkäitä ja näyttävät upeilta käytävällä tai makuuhuoneessa. Vaihtoehtoisesti meiltä löytyy myös kankaisia kenkätelineitä. Niitä on kevyt ja helppo siirrellä. Kaikki kenkäkaappimme suojaavat kenkiä pölyltä, kosteudelta sekä värien haalistumiselta. Kun käsittelet ja säilytät kenkäsi oikein, voit nauttia niistä paljon pidempään.

Valitse tarpeeksi tilava kenkäkaappi

Voi vaikuttaa hassulta mainita, että kun valitset kenkäkaappia, on tärkeää pohtia onko siinä tarpeeksi tilaa. Sinulla saattaa nyt olla 12 paria kenkiä, jolloin samankokoinen kaappi tuntuu hyvältä idealta. Mitä tapahtuu jos oletkin kuten me ja ostat varmasti yhä lisää kenkiä tulevaisuudessa? Olisi parempi valita kenkien järjestämiseen riittävästi lokeroita, jotta sinulla on aina tilaa uusille aarteille.

Näe enemmän