Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Viinipullotelineet

Näytetään: 1-48 of 57

Viinitelineitä todellisille viiniasiantuntijoille

Olet sitten viiniasiantuntija tai vain yksinkertaisesti rakastat viiniä, on viiniteline kotona välttämätön. Säilytä ja aseta parhaimmat viinipullot esille olohuoneeseen tai pidä muutama viiniteline kellarissa tai autotallissa, missä viinit pysyvät viileinä. Viinipullotelineet ovat ihanteellisia viinin säilyttämiseen, koska pullot ovat vaakatasossa, joten pullonkorkki pysyy kosteana ja voit täten nauttia viinistä vielä vuosienkin jälkeen. vidaXL:n valikoimasta löydät useita erikokoisia viinipullotelineitä. Pienimmässä on tilaa 8 pullolle ja suurimmassa jopa 108 pullolle.

Erimallisia ja -kokoisia viinitelineitä

Viinitelineiden valikoima on lähes loputon. Voit valita säilyttää telineessä vain muutamia viinejä kokoelmastasi, mutta tarjolla on myös suuria telineitä, joissa on tilaa yli sadalle pullolle. Hieno, puinen viiniteline on klassinen kun taas metallinen viinipulloteline sopii erityisesti moderniin sisustukseen. Metalliset viinitelineet ovat joko tyylikkäästi muotoiltuja tai koristeellisempia.

Paras paikka viinipullotelineelle

Ihanteellinen paikka säilyttää viinejä on kuiva huone, jossa on koko ajan tasainen lämpötila. Jos asetat viinitelineen keittiöön tai olohuoneeseen, on pullo lempiviiniäsi aina ulottuvillasi, joten voit nauttia sitä hetkessä. Toinen mahdollisuus viinin säilyttämiseen on autotalli tai kellari. Nämä tilat ovat pimeitä ja viileitä ja täten täydellisiä arvokkaiden viinien säilyttämiseen. Varmista, että annat viinin lämpötilan tasoittua sen optimaaliseen juomislämpötilaan ennen sen avaamista.

Näe enemmän