Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat
Huonekalut  (61)
Ulkokalusteet  (61)
Ulkotuolit  (61)

Aurinkotuolit

Näytetään: 1-48 of 61

Valitse oma aurinkotuolisi ja rentoudu täysin

Useimmat pitävät aurinkotuoleja ylellisenä esineenä, mutta kun olet kerran hankkinut sellaisen, et voi enää elää ilman sitä! Kun ensimmäiset auringonsäteet pilkahtavat esiin, voit vain sulkea silmäsi ja kuvitella olevasi kauniilla saarella. Ulkotilojen leposohvat tuntuvat ja näyttävät usein ylellisiltä niiden puhtaiden tai kaarevien linjojen sekä pehmeiden ja mukavien istuintyynyjen ansiosta. Valitse kaunis rottinkinen, korista valmistettu tai puinen malli. vidaXL:ltä löytyy sekä ylellisiä että perinteisempiä aurinkotuoleja.

Aurinkotuolit, jotka voidaan jättää ulos ympäri vuoden

Ei ole aina helppoa säilyttää aurinkotuolia, etenkään jos sitä ei voida taittaa kokoon. Siinä tapauksessa on kätevää, jos aurinkotuoli on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. vidaXL:n alumiiniset aurinkotuolit ovat erityisesti suunniteltuja ulkokäyttöön.

Erikoislaatuiset aurinkotuolit

Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia ensimmäisistä auringonsäteistä aurinkotuolilla rentoutuen ja kirjaa lukien, drinkki kädessä. Voit valita mieleisesi monista eri aurinkotuoleistamme. Kokoontaitettava aurinkotuoli on kätevä, koska se ei vie taitettuna liikaa tilaa. Voit myös valita kahden ylellisen alumiinisen aurinkotuolin sarjan, johon kuuluu myös aurinkovarjo tai vastaavasti

Näe enemmän