artificial Christmas tree

Joululahjojen osto-opas mausteilla - tee-se-itse lahjat

Onko listallasi Tee-Se-Itse joululahjoja? Voit kuvitella olevasi liian kiireinen, etkä tiedä kuinka teet tee-se-itse joululahjoja, tai luulet niiden olevan vähemmän hienoja kuin kaupasta ostetut. Mielesi tulee muuttumaan tämän todella informatiivisen - ja hauskan - lahjojen osto-oppaan kanssa! 

Puhutaan hieman ajanhallinnasta. Ihmiset uskovat, että tee-se-itse joululahjojen tekeminen vie paljon aikaa. Löytyy itseasiassa useita ideoita, joita voit käyttää minimaalisella vaivalla ja todella pienellä aikamäärällä. Seuraavissa kappaleissa annamme sinulle joitain upeita esimerkkejä.

Ajan lisäksi kuvitelma, että tarvitset useita eri tarvikkeita luodaksesi tee-se-itse joululahjoja voi olla syy, ettet edes yritä. Totuus on, että sinulla on paljon välttämättömiö tarvikkeita kotonasi. Sama koskee työkaluja, joita tarvitset tee-se-itse lahjojen tekemiseen.

Millainen on hyvä tee-se-itse joululahja? Siihen liittyvä tunnearvo. Tämä on täydellinen tapa näyttää elämäsi erityisille ihmisille, kuinka paljon heitä rakastat. Kaikkein tärkeimpänä, he arvostava aikaa ja ajatusta, jonka lahjaan laitoit ja sen luomia muistoja.

Mainitsimmeko jo kuinka edullisia tee-se-itse joululahjat voivat olla? Kuvittele: vietät hieman aikaa jonkin luovan valmistamiseen tavaroilla, jotka sinulla on kotonasi. Sitten annat tämän itsetehdyn lahjan rakkauden osoituksena erityiselle henkilölle. Onko mikään tätä parempaa?

 

Kuinka valmistaudut luomaan ainutlaatuisia joululahjoja

Personoidut joululahjat ovat täydellinen tapa näyttää elämäsi ihmisille, kuinka paljon oikeasti välität. Rohkaisemme sinua näkemään sen hauskana ja luovana aktiviteettina, koska luota meihin, tulet nauttimaan siitä! Mainitsematta terapeuttisia etuja mitä saat mielikuvituksesi käytöstä, kun luot jotain käsin ja joka lopulta tuo niin paljon iloa toiselle ihmiselle.

Tiedätkö miksi tee-se-itse joululahjat ovat parhaita? Se johtuu siitä tosiasiasta, että nämä lahjat tehtiin erityisesti niiden vastaanottajalle. Siksi ensimmäinen askel on miettiä, mikä tekee kyseisestä henkilöstä sinulle erityisen. Pidä mielessäsi heidän harrastuksensa, kiinnostuksen kohteet, hauskat yhteiset muistot tai muut asiat, jotka tekevät heidät iloisiksi. 

Aloittaaksesi tarvitset muutamia tarvikkeita, mukaan lukien: 

 • luotettavat neula ja lanka, sekä hyvät sakset
 • liima ja liimapistooli
 • akryylimaali, värikynät tai huopavärit
 • väri- tai kreppipaperi
 • paloja kankaista, kuten sametti tai tylli, naruihin ja vastaavin
 • kimalle. Et mene koskaan vikaan kimalteen kanssa!

XL vinkki: Käytä vanhat vaatteet uudelleen saadaksesi kankaita, joita voit tarvita erikoisten joululahjojen luomiseen! Kierrätetty paperi, kuten lahjapaperit ja vanhat kirjat, jotka voit tuhota, ovat toinen ympäristöystävällinen tapa.

DIY Christmas gift box inspiration

DIY Christmas gift box inspiration

Lisää tee-se-itse kosketus joululahjoihisi

Kotitekoisten joululahjojen mahdollisuudet ovat rajattomat. Haluamme antaa sinulle muutamia suloisia ja helppoja tee-se-itse joululahjaehdotuksia, jotka voivat tehdä perheesi ja ystäväsi todella onnellisiksi!

 • Kotitekoisena joululahjana voit tehdä valokuvakollaasin. Hanki suuri kehys ja tulosta parhaat hetkesi henkilön kanssa, jonka haluat yllättää. Kustomoi se erilaisilla kankaanpaloilla tai juuttinarulla ja lisää hauska paperitausta. Hauskemman tyylin saavuttamiseksi, liimaa kuvasi yhteen tai ripusta ne valonauhoihin värikkäillä pyykkipojilla.
 • Etkö mietikin, että tee-se-itse kynttiläjalat olisivat ihana joululahja? Tarvitset vain muutamia tyhjiä purkkeja, jotka voit koristella haluamallasi tavalla. Voit maalata ne, liimata niihin asioita tai koristella ne kimalteella, jonka mainitsimme aikaisemmin. Muista lisätä joitain värikkäitä kynttilöitä tai liekittömiä kynttilöitä - parempaan turvallisuuteen. 
 • Osaat neuloa, virkata tai tikata? Sitten voit antaa lahjaksi käsintehdyn peiton, villahanskaparin tai vaikka parin kustomoituja sukkia, joissa on kiva viesti ommeltuna.
 • Ehkä kaikkein parhaita tee-se-itse joululahjoja ovat lahjalaatikot. Harkitse kenkälaatikon koristelua, sitten voit täyttää se pienillä mutta tärkeillä asioilla. Suosittelemme lisäämään kynttilän, pullon viiniä, premium saippuan tai itsetehtyjä muffinsseja. 

XL vinkki: Muista aina lisätä käsin kirjoitettu kortti tai viesti tee-se-itse lahjasi mukaan. Tämä on todella kaunis tapa kertoa ihmiselle, paljonko häntä arvostat. Kun näet vaivaa omalla kirjoituksellasi, se todella lisää intiimin kosketuksen lahjaan, sitä todella arvostetaan. Vaikka käsiala olisikin huonoa.

 

Tee-se-itse joulukorttipaperilaatikko

 • Vaihe 1

  Aloita leikkaamalla neliön muotoinen paperi kokoon, jonka lahjalaatikollesi haluat- Yhdistä 4 nurkkaa ja muodosta X. Varmista niiden olevan täysin keskellä.

 • Vaihe 2

  Taita kulmat X keskelle. Varmista niiden kohtaavan tarkasti, jotta laatikkosi on täysin symmetrinen.

 • Vaihe 3

  Sivujen avaamisen jälkeen taita kolmioläpät päältä ja pohjalta sisään. Kaksi alkuperäistä taitostasi, ylä- ja alakolmioläppien pitäisi osoittaa keskelle.

 • Vaihe 4

  Kun avaat ylä- ja alaläppiä, tuo kaksi sivuläppää keskelle. Taita sitten kukin osa jälleen keskustaa kohti, jotta sivujen pystyreunat kohtaavat ne keskellä.

 • Vaihe 5

  Taita yläosan pienemmät kolmiot sivukolmioiden päälle. Kun ne on taitettu sisään, taita kaksi sivukolmiota, jota ovat edelleen kokonaisia. Ne pitäisi taittaa kokonaan, kunnes leikkuu on saavutettu.

 •  

Edulliset joululahjat kaikille rakkaillesi

Jos et todellakaan löydä inspiraatiota tee-se-itse joululahjojen valmistamiseen, älä murehdi! Voit käyttää kaikkia yllä mainittuja ideoita kaupasta ostettujen lahjojen pakkaamiseen. Ne näyttävät upeilta, samalla ne näyttävät rakkauden ja vaivan, jonka niihin olet laittanut.

Meillä on joitakin upeita viimehetken lahjaideoita sinulle, jotka ovat hauskoja ja edullisia joululahjoja. Jotkut niistä ovat jopa alle 25 € joululahjoja, eikö olekin upeaa?

Helppo tapa on antaa joulukoristeita, kuten joulukuusen helmat, esimerkiksi. Pysyäksesi mukavassa kotona olemisen tunnelmassa, jonka joulu tuo, voit ehkä katsoa mukavat vilttimme ja koristetyynymme. Ne ovat upeita sohvan koristeluun, samalla ne ovat käytännöllisiä. Jos lahjasi kohdehenkilö on intohimoinen sisustussuunnittelija, niin tyylikäs vaasi, kodin tuoksu tarvike, tai koristeellinen kulho voi olla täydellinen lahja. 

XL vinkki: Sekoita ja sovita! Jos valitset joululahjojen ostamisen, voit laittaa mukaan jotain itsetehtyä. Leivonnaisten, kuten macaron leivosten, leipominen on upea idea. Toinen asia, jonka voit tehdä, ovat juhlakoristeet joiden valmistamiseen kuluu alle 10 minuuttia. Meidän valintojamme olisivat kuivatut hedelmät ja kukat sidottuna yhteen värikkäillä nauhoilla joulukuusen koristeiden muodossa.