4-vihjettä täydellisen hierontatuolin valintaan

Meidän kaikkien elämä on kiireinen ja tämä rytmi vaatii rentouttavia hetkiä, jotta me jaksamme aloittaa uudelleen seuraavana aamuna. Koska kaikilla ei ole jatkuvaa pääsyä kylpylään ja hierontaan, niin oman hierontatuolin hankinta voi olla ratkaisu!

Oletko ihmetellyt, kuinka valita paras hierontatuoli? Meillä on vastaus! Hierontatuolit tarjoavat useita etuja:

  • Rentoutat vartalosi ja lihaksesi pitkän työpäivän jälkeen
  • Hieronta alentaa verenpainetta ja vähentää stressiä
  • Auttaa ylläpitämään tasapainoista henkistä ja fyysistä terveyttä

Kun pidät nämä asiat mielessä, niin on selvää, että oman hierontatuolin omistaminen voi todella parantaa elämänlaatuasi. Täydellisen ostamiseen on muutamia erittäin tärkeitä asioita mietittäväksi. Selaa alas ja katso vihjeemme, hierontatuolin osto-opas, oppiaksesi kaiken tarvitsemasi.

 

1. Mikä on hierontatuolisi oikea koko?

Parhaan hierontatuolin löytäminen vaatii hieman tutkimista. Ensimmäiseksi pitää ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeesi. Sen jälkeen mietittäväksi tulee estetiikka, koska hierontatuolit ovat kohtalaisen suuria ja niiden pitää sopia mukavasti sisustukseesi. Viimeinen harkinnan kohde on budjettisi. Koska useimmissa hierontatuoleissa on erilaisia toimintoja, niin ne eivät ole kaikkein edullisimpia. 

Ensimmäiseksi sinun pitää valita oikea Paikka hierontatuolillesi. Ne ovat yleensä kohtalaisen suuria, joten tarvitset riittävästi tilaa. Joissain malleissa on rahi, toisissa taas mukavat käsinojat.

Hierontatuolien standardi mitat, selkänoja alhaalla, ovat noin 75 x 160 x 85 cm (L x S x K). Useimmissa tapauksissa sinun pitää jättää 100 cm tila tuolin taakse, jotta voit nauttia täysin kallistuvasta selkänojasta. Joissain tuoleissa on niin kutsuttu Zero space toiminto, joka vaatii vain 10 cm tilan selkänojan ja seinän väliin. 

Me todella suosittelemme tarkastamaan haluamasi tuolin tarkat mitat ja katsomaan mihin se kotonasi sopii. Pieni hierontatuoli voi olla upea lisä olohuoneeseesi, kotitoimistoosi tai vaikka makuuhuoneeseesi. Mieti myös tuolin piano, koske se voi ajan myötä vaikuttaa lattiaasi. Aseta tuolisi matolle, jotta vältät vauriot lattiaan.  

 

2. Välitämme aina ulkonäöstä...

...erityisesti hierontatuoleista puhuttaessa! Hierontatuolit ovat kehittyneet ajan saatossa, ei vain ominaisuuksien mutta myös suunnittelun osalta. Jotkut suositut mallit näyttävät todella futuristisilta, joka sopiikin upeasti moderniin sisustukseen. Muissa on selkeä perinteinen tyyli, ne sopivatkin helpommin usean muun tyylin kanssa. 

 

3. Mikä on sinun tyylisi? Valitse oikea väri ja materiaali

Hierontatuolisi tulee olemaan rentoutumisesi keidas, joten tuolin pitää olla kestävä ja todella mukava. Nämä ominaisuudet vaihtelevat tuolista toiseen, käytetyistä materiaaleista riippuen. Sinun kannattaa etsiä sileää päällystemateriaalia, joka auttaa sinua nauttimaan uskomattomasta hieronnasta kotonasi.

Kaikkein suosituimmat tuolit on valmistettu nahasta ja keinonahasta. Tämä yksityiskohta tekee tuoleista kestäviä, helppoja puhdistaa ja todella pehmeitä kosketukselle. Nahka – aito tai ei – on todella tyylikäs vaihtoehto tuolille ja sopii jokaiseen tyyliin.

Jos haluat kaikki modernin hierontatuolin edut, niin suosittelemme kangaspäällystettä. Usein sen seurana on puurunko, joten nämä tuolit muistuttavat perinteistä nojatuolia, mutta kaikilla hierontaominaisuuksilla maustettuna. Tällä tavalla se voi parantaa ihanaa sisustustasi.

Kuinka valitset hierontatuolisi värin? Se on kohtalaisen yksinkertaista: haluatko sen erottuvan joukosta vai haluatko sen sulautuvan nykyiseen sisustukseesi? Tummat ja neutraalit värit luovat kodikkaan sisustuksen, kirkkaat värit taas tekevät hierontatuolistasi olohuoneesi tähden.

 

4. Hierontaominaisuudet

Kun selaat kaikkia hierontaominaisuuksia, niin ei tarvitse liioitella. Useissa hierontatuoleissa on useita hierontapisteitä – olkapäille, selälle ja jaloille. Jotkut toimivat ilmatyynyjen avulla, toiset hierontarullilla, joissain taas on molemmat toiminnot. 

Mieti mikä toimii parhaiten sinulle, koska ilmatyyny hieronta on hellempi lihaksillesi. Rullat taas tarjoavat tehokkaamman hieronnan, tämä helpottaa lihaskipua tehokkaasti.  

Haluatko tuoliisi lämmitystoiminnon? Näissä erityistoiminnoissa on useita etuja stressin ja väsymyksen lievennykseen, kun ne parantavat verenkiertoa. Automaattitunnistus on myös yksi ominaisuus harkittavaksi, koska hierontapisteet voivat säätää asentoaan vartalosi mukaan, jotta tarjolla on kaikkein upein mahdollinen hieronta. Katsele muitakin erityisominaisuuksia ja opi kuinka valita ihanteellinen hierontatuoli. 

Lisäinspiraation saamiseksi, katso suosikki hierontatuolimme alta.