keinotekoinen joulukuusi

Tekojoulukuusen Osto-opas

Joulu on aivan nurkan takana, joten on aika koristaa kotisi joulun ajaksi. Koska joulu pyörii joulukuusen ympärillä, niin kannattaa tehdä hieman tutkimusta ennen kuusen ostamista.

Joulukuusi liitetään sen koristamisen riemuun. Siksi oikean puun saaminen on todella tärkeää – se auttaa sinua pääsemään joulutunnelmaan.

Kumpi on mieluisampi, aito kuusi vai tekojoulukuusi? Jos haluat käyttää puutasi vuosien ajan ja et halua murehtia sen lahoamisesta tai neulasten siivoamisesta, niin valitse tekojoulukuusi. Nyt on paras aika tekojoulukuusen ostoon. Käytä aikaa päättääksesi oikean muodon, korkeuden ja tyylin. Olemme koonneet tämän joulukuusen osto-oppaan auttamaan sinua parhaan päätöksen tekemisessä.

 

Valitse tekojoulukuusellesi oikea korkeus ja muoto

Oikean tekojoulukuusen valinta ei ole helppoa. Haluat sen olevan vaikuttava, mutta sen pitää myös mahtua huoneeseesi. Myös joulukuusen muoto on tärkeässä roolissa, koska se muuttaa koristelusi tyylin kokonaan. Onneksi joulukuusten koko-oppaamme avulla löydät parhaan kuusen.

Useimmat ihmiset asettavat joulukuusen olohuoneeseensa. Tässä tapauksessa huoneen pohjaratkaisu ja sisustus vaikuttavat täydellisen kuusen kokoon ja korkeuteen. Joulukuusten korkeusoppaamme ottaa myös puun muodon huomioon.

Voit valita lyhyemmän joulukuusen, 120 cm korkean tai voit ostaa myös 240 cm korkean. Jos kuusi on liian matala, niin se näyttää pieneltä suuressa olohuoneessa. 240 cm korkea kuusi näyttää hyvältä vain korkeakattoisessa huoneessa. Kiinnitä huomiota kokoon, joka sopii huoneeseesi täydellisesti. Katsotaan sitten eri muotoa ja etsitään sinulle oma tekojoulukuusesi.

Kynäjoulukuusi

Modernin joulutyylin luomiseksi, valitse kynäjoulukuusi. Sen kapea siluetti on minimalistinen vaihtoehto kotiisi. Kynäjoulukuusessa on useita etuja. Valitse tämä joulukuusi, kun et halua käyttää liikaa lattiatilaa. Voit säästää rahaa koristeissa, koska se ei tarvitse monia koristeita näyttääkseen upealta.

Kapea Joulukuusi

Samanlainen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti pieniin huoneisiin, on kapea joulukuusi. Vaikka se on kapea, niin se voi silti tehdä suuren vaikutuksen. Korkeakattoisessa huoneessa voit valita kapean joulukuusen, joka yltää 200 cm korkeuteen. Koristele se pienillä koristeilla minimalistisessa sisustuksessa tai valitse suuret ja epätavalliset koristeet, jos haluat sen todella erottuvan edukseen.

Täysi Joulukuusi

Kaikkein monipuolisin muoto on täysi joulukuusi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Se on keskikokoinen ja siinä on täydet oksat, jotka kaikki tekevät tästä kuusesta ihanan lisän joulusisustukseesi. Valitse huoneeseesi sopiva korkeus ja koristele se haluamallasi tavalla.

Ylösalaisin Joulukuusi

Jos haluat tehdä oikean kannanoton olohuoneessasi, niin valitse ylösalaisin oleva joulukuusi. Todella epätavallinen vaihtoehto, joten tästä ylösalaisin olevasta joulukuusesta tulee taattu katseiden vangitsija. Se on tukeva ja vakaa, joten voit nauttia sen rikkaasta muodosta, koska sen oksat ovat säädettävät. Ole luova sen koristelussa, täten saavutat unelmiesi joulutyylin. 

sisustus joulukuusella

Löydä paras väri tekojoulukuusellesi

Perinteisessä joulusisustuksessa vihreä joulukuusi on ollut keskipisteenä. Tämä tuo mieleemme aidon kuusen, samalla se on todella helppo koristella. Se on perinteinen ja pysyy aina muodin huipulla, koska se on niin aidon näköinen.

Tekojoulukuusten trendit ovat kehittyneet ajan mittaan, joten meillä on useita muitakin kiinnostavia vaihtoehtoja. Jos haluat juhlistaa talviaikaa, niin valitse valkoinen joulukuusi. Se on elegantti ja kaunis, voit käyttää sen kanssa luovia koristeita. Tekojoulukuusesi voi olla myös erivärinen, tämä auttaa juhlatunnelman luomisessa.

Siniset Joulukuuset

Todella rohkea valinta: sininen joulukuusi sopii tämän vuoden sinisen vivahteen trendeihin. Saat sen erottumaan joukosta vielä paremmin hopeisilla ja kultaisilla koristeilla. Jos valitset pienemmän (120 cm), niin voit asettaa sen valkoiselle sivupöydälle upean visuaalisen efektin luomiseksi.

Pinkit Joulukuuset

Pinkin ja samppanjan sävyt ovat kovassa huudossa. Erityisesti silloin, kun ne yhdistetään kullan värisillä koristeilla, tällöin pinkistä joulukuusesta tulee minkä tahansa kodin keskipiste. Löydä omasi vidaXL kaupasta ja valitse rohkeasti vaikka 240 cm korkea, tämä takaa upean joulutunnelman.

Punaiset Joulukuuset

Toinen upea vaihtoehto on punainen joulukuusi, joka muuntaa koko kotisi juhlalliseksi fantasiamaailmaksi. Täydennä se valkoisilla ja hopeisilla koristeilla, jotta saavutat kunnon joulutunnelman.

Kullan väriset Joulukuuset

Kullan värinen joulukuusi on täydellinen kannanoton tekemiseen. Se on jo itsessään ylellinen, mutta se luo vielä voimakkaamman visuaalisen efektin oikeiden valojen kanssa. Aseta se ruokatilaasi, olohuoneeseesi tai vaikka eteiseesi (jos valitset pienemmän).

 

Tee siitä erityinen: Joulukuusen valot ja koristeet

Kun olet päättänyt täydellisen puun värin, koon ja tyylin, niin hupi alkaa: joulukuusen koristuksen muodossa! Tämä on se hetki, kun sisällytät kuusen sisustukseesi ja joulutunnelmaasi.

Löytyy useita luovia vaihtoehtoja, jotta saat kuusesta yhä kauniimman. Valitse joulukuusen valoiksi useita jouluvaloketjuja. Niitä on saatavilla useassa muodossa ja värissä, joten varmista valojen sopivan täydellisesi puusi tyyliin sekä väriin.

Voit ostaa erilliset joulukuusen LED-valonauhat tai valita esivalaistun LED-valollisen kuusen. Nämä ovat energiatehokkaita ja säästävät valojen löytämisen vaivan. Valinnastasi huolimatta tarvitsen joulukuusen helmakoristeen. Tällä tavalla piilotat joulukuusen jalan kauniilla tavalla. Improvisoi ja valitse tee-se-itse helma, vaikka lahjalaatikosta tai vaikka tekoturkis peitosta.

Joulukuusen koristelun viimeinen vaihe on joulukuusen koristeet ja joulupallot. Tässä kohtaa vaihtoehdot ovat rajattomat. Upeita värejä, kekseliäitä jouluteemaisia muotoja, jopa personoituja palloja. Valinta on sinun, muista kuitenkin varmistaa tasapainoinen joulusisustus.

keinotekoisten joulukuusien tyypit

Mikä on suosikki Joulukuusen tyylisi?

Joulukuusen koristaminen on todella hauskaa, erityisesti perheen tai ystävien kanssa. Löydä oikeat koristeet, jotka sopivat haluamaasi joulukuusityyliin.

Jos haluat trendikkään joulutyylin, niin suosittelemme katsomaan kaikkein suosituimpia joulukuusen tyylejä. Selaa joitain kauneimpia joulukuusitrendejä.

Maalaistyyliset Joulukuuset

Täysin luonnollinen joulukuusitrendi on upea ja se on täydellinen vaihtoehto maalaistyyliseen sisustukseen. Valitse vihreä tekojoulukuusi ja koristele se paperikoristeilla ja käsin valmistetuilla koristeilla pehmeillä ja luonnollisilla väreillä.

Modernit Joulukuuset

Luo minimalistinen joulusisustus valkoisella joulukuusella ja usean värisillä joulupalloilla. Käytä yksinkertaisia valonauhoja ja hienoja koristeita hienovaraisilla väreillä. Valitse pehmeän väriset pallot, jotka on valmistettu kankaasta, kuten sametista.

Huurretut Joulukuuset

Jos olet nostalginen lapsuutesi joulukuusi muistojen kanssa, niin valitse huurrettu kuusi. Se imitoi lumen upeaa efektiä ja antaa joulukoristeluusi rikasta tekstuuria. Käytä valkoisia tai hopeisia koristeita moderniin tyyliin, voit valita myös punaiset koristeet perinteisemmän tunnelman saavuttamiseksi.

 

Joulukuusen taika: se löytyy yksityiskohdista

Kuusi on kaunis ja se luo joulutunnelmaa, mutta haluamme myös se määrätyn joulukuusen tuoksun. Kun valitset aidon kuusen, niin sen tuoksu luo erityisen ja kodikkaan tunnelman olohuoneeseesi. Koska aito kuusi ei aina ole vaihtoehto, niin valitse todella realistinen tekojoulukuusi. Saavuttaaksesi sen erityisen joulukuusen tuoksun, muista hajustetut joulukuusen koristeet, kynttilät tai kodin kuusituoksut.

Mitä tulee joulukuusen materiaaleihin, niin kaikkein yleisimpiä ovat PVC ja PE. PVC joulukuuset ovat suosituin vaihtoehto, koska ne ovat lompakkoystävällisiä. Niiden tuuheat oksat näyttävät todella rikkailta ja sinun ei tarvitse murehtia putoavia neulasia.

PE joulukuusessa on 3D-neulaset, jotka näyttävät täysin aidon kaltaisilta. Arvokkaammat PE-kuuset luovat aidon kuusen muodon kotiisi. Voit nauttia siitä useiden vuosien ajan.