Meillä on eri käyttöehdot kuluttajille sekä yritysasiakkaille. Lue sinuun kohdistuvat käyttöehdot alta:

Käyttöehdot kuluttajalle:

Päivitetty: 2020-06-01

Nämä sopimusehdot koskevat www.vidaXL.fi verkkosivuston käyttöä, jonka ylläpitäjä on vidaXL Europe B.V. (“me”, “meidän” tai “meitä" tilanteen mukaisesti). 

Hyväksyt, että tämän sivuston käyttöön ja kaikkiin sen kautta tehtyihin liiketoimiin sovelletaan näitä

Sopimusehtoja (“Ehdot”). Suosittelemme lukemaan sopimusehdot huolellisesti läpi sekä tulostamaan niistä kopion itsellesi tulevaa käyttöä varten.

Selaamalla sivustollamme, käyttämällä sitä, rekisteröitymällä tai tekemällä minkä tahansa liiketoiminnan sen kautta, vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi nämä ehdot, ja samalla hyväksyt ne. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

Tekemällä tilauksen verkkosivuston kautta, sinun on annettava henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien (rajoituksitta) nimesi, osoitteesi, postinumerosi, nykyisen asuinpaikkasi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojasi käytetään tietosuojaehtojen mukaisesti. Hyväksymällä nämä ehdot, vahvistat myös, että olet lukenut ja ymmärtänyt kyseiset tietosuojaehdot ja että suostut noudattamaan kaikkia siihen liittyviä ehtoja.

Sisältö:

1 artikla – Palvelujen saatavuus

2 artikla – Tietoa meistä

3 artikla – Verkkosivun muutokset

4 artikla – Tilausmenetelmä

5 artikla – Tilauksesi vahvistus

6 artikla – Maksu

7 artikla – Turvallisuus

8 artikla – Toimitus

9 artikla – Sisällön oikeellisuus

10 artikla – Palautukset, perumiset ja vaihdot 

11 artikla – Hyvitykset

12 artikla – Takuu

13 artikla – Valitusmenettelyt

14 artikla – Omistusoikeus

15 artikla – Vastuu

16 artikla – Muut tärkeät ehdot

17 artikla – Yhteydenotto

1 artikla – Palvelujen saatavuus

Tehdessäsi tilauksen verkkosivuillamme takaat, että olet laillisesti kykenevä sitoutumaan sopimuksiin ja, että olet vähintään 18-vuotias. 

2 artikla – Tietoa meistä

Ylläpitäjä: vidaXL Europe B.V. Harjoittaen liiketoimintaa nimellä: vidaXL.fi

Liikepaikan osoite:

Mary Kingsleystraat 1

5928 SK Venlo Alankomaat

Sähköpostiosoite: webservice@vidaxl.fi Rekisteröintinumero: 09188362

ALV-numero: NL820055220B01

Y-tunnus: 09188362

3 artikla – Verkkosivuston muutokset

Me pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ajoittain. Kaikki muutokset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan verkkosivustolla ja se koskee kaikkien tuotteiden ostamista kyseisestä päivästä alkaen.

Verkkosivuston kävijänä olet velvollinen lukemaan sopimuksen ehdot uudelleen joka kerta, kun käytät sivustoa. 

Luopuminen mistä tahansa ehdoista astuu voimaan vain kirjallisena ja valtuutetun edustajamme allekirjoittamana. Tällaisessa tapauksessa kaikki muut ehdot ovat edelleen voimassa ja täytäntöönpanokelpoisia.

4 artikla – Tilausmenetelmä

Ole hyvä ja tutustu Tilausohjeisiin saadaksesi tietoja siitä, miten voit tehdä tilauksen sivustollamme. Kaikki vidaXL.fi-sivuston kautta tehdyt tilaukset edellyttävät voimassa olevien sopimusehtojen hyväksymistä. (Katso kohta 1).

Tilauksen aikana sinua pyydetään rastittamaan ruutu, jossa vahvistat, että olet lukenut sekä ymmärtänyt ehdot ja samalla hyväksyt sekä niiden sisällön että sovellettavuuden. Ilman sopimusehtojen hyväksymistä emme voi ottaa tilauksia vastaan.

Tilauksen ajankohtana voimassa olevia ehtoja sovelletaan ostotapahtumaasi, ellet nimenomaan hyväksy uuden tarkistetun version soveltuvuutta.

Tehdäksesi tilauksen sivustollamme sinun on oltava rekisteröitynyt käyttäjä, joten sinun on annettava käyttäjätunnus ja salasana (“kirjautumistiedot”). Annettavien tietojen on oltava täydellisiä ja tarkoituksenmukaisia kaikkina aikoina. Sinä olet vastuussa kirjautumistietojen luottamuksellisuudesta. Emme ole missään tapauksessa vastuussa vahingosta tai tappioista, mikä aiheutuu salasanasi tai tilisi väärinkäytöstä. Mikäli olet huolissasi kirjautumistiedoista tai havaitset mahdollisia väärinkäyttöjä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä kirjoittamalla sähköpostiviesti osoitteeseen: webservice@vidaxl.fi.

5 artikla – Tilauksesi vahvistus

Tilauksen tekemisen jälkeen saat meiltä sähköpostiviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Huomaathan, että se ei vielä tarkoita sitä, että tilauksesi on hyväksytty. Tilaustasi pidetään tarjouksena siitä, että olet halukas ostamaan tuotteen. Meidän on hyväksyttävä kaikki tilaukset ja me vahvistamme tilauksen hyväksymisen lähettämällä sinulle sähköpostiviestin, joka vahvistaa, että tuotteesi lähetettiin (“Lähetysvahvistus”). Sopimus välillemme (“Sopimus”) tulee voimaan vasta sitten kuin tilaus lähetetään sinulle. Ennen tätä, voimme ilmoittaa sinulle tilauksesi hylkäämisestä tai tilauksesi perumisesta.

Kaikki tavarat, jotka tilaat verkkosivustomme kautta pysyvät omaisuutenamme niin kauan kunnes olemme vastaanottaneet tilaamiesi tuotteiden maksusuoritukset kokonaisuudessaan.

6 artikla – Maksu

Maksut voidaan suorittaa millä tahansa Maksutavat-osiossa mainitulla tavalla.

Käsittelemme maksusi heti, kun saamme tilauksesi. Tuote on valmis toimitettavaksi, kun olemme tarkistaneet sekä sinun korttitietosi tai PayPal -tietosi että sen hetkisen varastotilanteen.

Varmistaaksemme, että korttitietojasi ja PayPal -tiliäsi ei käytetä ilman lupaasi, vahvistamme tilausprosessin aikana antamasi tiedot (nimi, osoite ja muut ilmoittamasi henkilökohtaiset tiedot) olennaisten kolmansien osapuolten tietokantojen avulla. Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt myös nämä kolmansien osapuolten vahvistukset. Näitä tietoja käytetään vain henkilöllisyytesi tarkistamiseen. Emme tee luottotietojesitarkistusta eikä tämä vaikuta luottoluokitukseesi. Kaikkia antamasi tietoja käsitellään tietosuojakäytäntöjemme ja vuoden 1998 tietosuojalain mukaisesti.

Vastaanotamme maksusuorituksesi kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta, joka noudattaa korttimaksamisen tietoturvastandardeja (PCI DSS versio 2).

7 artikla – Turvallisuus

Tilauksesi maksuvaiheessa turvallisuustila aktivoituu automaattisesti. Tämä tila voidaan tunnistaa riippulukosta, joka näkyy selaimesi oikeassa alakulmassa tai osoiterivillä. Turvallisuustila varmistaa, että kaikki tiedot salataan turvallisuuden parantamiseksi.

Jotta pystymme käsittelemään maksusi pankkikortilla tai luottokortilla, tarvitsemme korttitietojasi. Pyydämme sinua antamaan nämä tiedot aina kun teet maksusuoritusta meille. Emme ota sinuun yhteyttä muutoin kuin näissä ehdoissa esitetyllä tavalla kysyäksemme maksu- tai tietoturvatietoja eli näin ollen emme ota yhteyttä sinuun sähköpostitse tai muulla tavalla selvittääksemme näitä tietoja. Mikäli saat sähköpostin, jossa pyydetään tällaisia tietoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi.

Käytämme tarvittavia keinoja suojataksemme sivustoa viruksilta ja muulta haitallisilta sisällöiltä, jotka saattavat muuttaa tai vahingoittaa tietokonettasi, vaikkakaan emme voi taata tätä. Näin ollen on sinun vastuullasi varmistaa, että käytössäsi on oikeat välineet (mukaan lukien ajan tasalla oleva virustorjuntaohjelma) verkkosivuston turvalliseen käyttöön. Ellei sovellettava lainsäädäntö edellytä, emme ole vastuussa mistään sivuston käytöstä ilmenneistä menetyksistä tai vahingoista, mitkä johtuvat viruksista tai muusta vahingollisista sisällöstä.

8 artikla – Toimitus

Toimitus ja sen aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustietomme.

Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin joskus odottamattomista tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme.

Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta ilmenee pakettisi nykyinen sijainti. Tilauksesi voi palautua johonkin kuljetusliikkeen varastoon ja ilmoituksessa kerrotaan miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen.

Tuotteen vahingoittumisen tai häviämisen riski säilyy meidän vastuullamme siihen asti kun tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti.

Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan luvun 200 säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

9 artikla – Sisällön oikeellisuus

Lukuun ottamatta jäljempänä lueteltuja tapauksia, maksamasi hinta on se hinta, joka oli näytössä tilauksen aikana, paitsi jos kyseessä on virhe.

Vaikka käytämme tarvittavia toimenpiteitä varmistaakseen, että sivuston kaikki hinnat ovat täsmällisiä, virheet ovat joskus mahdollisia. Jos havaitsemme hintavirheitä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voi joko vahvistaa tilauksesi todellisella hinnalla tai peruuttaa tilauksesi. Jos emme saa sinuun yhteyttä, tilauksesi perutaan automaattisesti. Mikäli tilauksesi perutaan, mutta olet jo maksanut sen, saat rahasi kokonaisuudessaan takaisin.

Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvolisäveron voimassa olevan verokannan mukaisesti. Ne eivät sisällä toimituskuluja, jotka näkyvät tuotteen toimitustiedoista.

Kaikki koot, mittaukset ja mitat ovat viitteellisiä. Yritämme kertoa ne mahdollisimman tarkasti, mutta emme voi taata niiden olevan täysin oikeita.

Tuotekuvien suhteen käytämme kohtuullisia keinoja näyttääksemme mahdollisimman totuudenmukaisia kuvia tuotteista.

10 artikla – Palautukset, perumiset ja vaihdot

Saadaksesi tietoja tilattujen tuotteiden palautuksesta, tutustu sivustomme Palautusohjeet-osioon.

Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan säännösten mukaisesti, sinulla on oikeus perua tilauksesi 30 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Tässä tapauksessa, saat täyden hyvityksen tuotteen hinnasta, mitä käsitellään alla olevien palautusohjeiden mukaisesti ja muuten lakisääteisten oikeuksiesi mukaisesti.  

Mikäli haluat perua tilauksesi, sinun on ilmoitettava siitä meille sähköpostitse. Ilmoituksesi jälkeen me järjestämme sinulle tilauksesi ILMAISEN noudon, jos tilaus on alkuperäisessä pakkauksessa ja samassa kunnossa kuin se oli lähetyshetkellä (lisätietoja palautusohje-sivustolla). Sinulla on laillinen velvollisuus pitää tuotteista riittävää huolta, kun ne ovat hallussasi. Jos et noudata tätä velvoitetta, meillä on oikeus hyvityksen perumiseen.

Nämä ehdot eivät vaikuta muihin lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajana eikä niiden ole tarkoitus olla täydellinen selvitys lakisääteisistä oikeuksistasi. Saadaksesi lisätietoja oikeuksistasi kuluttajana koskien kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevissa asioissa, otathan yhteyttä paikalliseen viranomaiseen tai kuluttajaneuvontaan.

Harvoissa tapauksissa on mahdollista, että tuotetiedot muuttuvat. Tällaisessa tapauksessa otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarjotaksemme sinulle vaihtoehtoista tuotetta alkuperäisen tuotteen tilalle. Mikäli et ole tyytyväinen vaihtoehtoiseen tuotteeseen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Järjestämme sinulle tuotteen noudon ja palautamme rahasi palautukset-osiossa löytyvien palautusehtojen mukaisesti.

Mikäli uskot, että olet saanut viallisen, vaurioituneen tai väärän tuotteen, sinun on ilmoitettava siitä meille kohtuullisessa ajassa. Älä ensisijaisesti palauta tuotetta meille. Sen sijaan me otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme sopivasta korjaustoimenpiteestä ja voidaksemme tarjota sinulle (rajoituksetta) korjaus- tai varaosat, korvaavan tuotteen tai täyden hyvityksen. Mikäli tarjoamme sinulle hyvityksen, hyvitämme sinulle viallisen tai vaurioituneen tuotteen hinnan kokonaisuudessaan, kaikki sovellettavat toimitusmaksut ja kaikki kohtuulliset kustannukset, jotka voivat johtua tuotteen palautuksesta.

11 artikla – Hyvitykset

Jos perut tilauksesi yllä olevalla palautukset-osion mukaisesti, hyvitämme sinulle palautetun tuotteen täyden hinnan, kun tilaamasi tuotteet ovat palautuneet meille. Hyvitys suoritetaan kortillesi tai PayPal tilillesi, mitä olet käyttänyt maksaessasi tilaustasi ja kuten edellä mainittiin, tämän yhteydessä noudatetaan palautukset-osion ohjeistuksia.

12 artikla – Laillinen takuu

Me takaamme, että mikä tahansa meidän sivun kautta ostettu tuote on laillisen myyntisopimuksen mukainen ja takuun alainen 2 vuotta toimituksesta EU lakien mukaan, paikalliset lait voivat kuitenkin antaa sinulle lisää oikeuksia. Myyntisopimuksen mukainen tarkoittaa, että tuote on sivustomme kuvauksen mukainen, sopii tarkoitukseen johon samanlaiset tuotteet on normaalisti tarkoitettu ja mitä niiltä voidaan odottaa. Laillinen takuu kattaa myös vahingot, jotka tapahtuvat kuljetuksen aikana.

Jos myyntisopimusta ei ole täytetty, niin sinulla on oikeus ilmaiseen tuotteen korjaukseen tai korvaukseen tai, jos tämä on mahdotonta, sopivaan alennukseen hinnasta tai palautukseen. Jos ostamasi tuote on viallinen, niin älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tämä laillinen takuu ei vaikuta tai häiritse muita oikeuksia paikallisiin kuluttajasuojalakeihin ja sääntöihin.

Oikeutesi lailliseen takuuseen menetetään jos joku muu kuin valmistaja tai muu meidän sallima osapuoli muokkaa tuotetta.

13 artikla – Valitusmenettelyt

Yrittäjä käyttää valitusmenettelyä, josta asiakkaat ovat saaneet riittävästi tietoa ja, jonka mukaan valitukset käsitellään.

Sopimusta ja sen täytäntöönpanoa koskevat valitukset on kuvailtava tarkasti ja selkeästi sekä kohtuullisen ajan kuluttua asiakkaan havaittua virheet. 

Yrittäjälle lähetettyihin valituksiin vastataan 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Jos valituksen käsittelyssä on odotettavissa pidempi käsittelyaika, lähettää yrittäjä 14 päivän kuluessa vahvistuksen valituksen vastaanottamisesta sekä aikataulun siitä, koska asiakas voi odottaa saavansa yksityiskohtaisemman vastauksen aiheesta.

Asiakkaan tulee antaa yrittäjälle vähintään 4 viikkoa aikaa valituksen ratkaisemiseen neuvottelemalla. Tämän jälkeen asia riitautetaan ja se voidaan käsitellä riitaratkaisuna. (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

Ettekö ole tyytyväisiä valituksen käsittelyyn? Voitte lähettää valituksen valituskomitealle Euroopan ODR (Online Dispute Resolution) foorumin kautta. (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

14 artikla – Omistusoikeus

Hyväksymällä ehtomme ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat vain sinun henkilökohtaiseen käyttöön ja ne säilyvät ominaisuutenamme kaikkina aikoina.

Voit ladata tai kopioida sisältöä tai aineistoja sivustoltamme vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Sivustomme sisällön kopiointi, jäljentäminen, uudelleenjulkaisu, jakaminen tai näyttäminen on laitonta ja on lailla kielletty.

Sivustomme sisältö ja muut materiaalit ovat saatavilla sinulle ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä näitä ei saa kopioida tai käyttää ilman meidän tai edustajamme kirjallista suostumusta.

15 artikla – Vastuu

Mikäli epäonnistumme näiden ehtojen täyttämisessä, olemme vastuussa sinulle ainoastaan maksamasi tuotteiden hinnan.

Mikäli tässä artiklassa ei mainita, emme ole vastuussa tappioista, jotka johtuvat näiden ehtojen noudattamatta jättämisestä, ja jotka kuuluvat seuraaviin luokkiin: Voiton- tai tulonmenetys, liiketoiminnan tappio, ansionmenetykset, oletettujen säästöjen menetykset, tietojen menetys, liikearvon tai maineen menetys, hallinta- tai työajan tuhlaus, tai mikä tahansa erityiset tai välilliset vahingot tai liikearvon tai maineen menetykset.

Mikään tässä sopimuksessa ei sulje pois tai rajoita vastuutamme seuraavista tapahtumista: kuolema tai loukkaantuminen aiheuttamamme laiminlyönnin seurauksena, petos tai harhaanjohtaminen, velvollisuuksien rikkominen Kauppalain 1979 12 pykälän mukaisesti, vialliset tuotteet Kuluttajansuojalain 1987 mukaisesti, tai kaikki muut asiat, joissa olisi laitonta sulkea pois tai yrittää sulkea pois vastuuttamme.

Vaikka pyrimme kaikin tarvittavin keinoin varmistamaan, että sivustomme täyttää kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit, meitä ei voida pitää vastuussa luvattomasta pääsystä antamiisi tietoihin sivustomme kautta.

Mikäli toimivaltainen viranomainen määrittelee jonkin näistä sopimusehdoista tai määräyksistä pätemättömäksi, lainvastaiseksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi missään määrin, tällainen ehto, tila tai määräys voidaan erottaa sopimuksen muista ehdoista, tiloista tai määräyksistä, jotka ovat edelleen voimassa lainsäädännön sallimissa rajoissa.

16 artikla – Muut tärkeät ehdot

Kaikki sopimukset ovat tehty suomen kielellä. Kaikkiin mahdollisiin sopimuksiin liittyviin kysymyksiin sovelletaan Suomen lakia ja kuuluvat suomalaisten tuomioistuinten toimivallan piiriin.

Nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen välillemme ja se syrjäyttää kaikki aiemmat keskustelut, kirjeenvaihdot ja neuvottelut kansamme alaan liittyvistä kysymyksistä. 

Olemme samaa mieltä siitä, että kummallakaan meistä ei saa mitään oikeussuojakeinoa, joka koskee esityksiä tai takuita (tehty tahattomasti tai tahallisesti), joita ei ole esitetty näissä ehdoissa. Olemme yhtä mieltä siitä, että meidän ainoa vastuumme tällaisten esitysten tai takuiden osalta, joka on esitetty näissä ehdoissa (tehty tahattomasti tai tahallisesti), on pidettävä sopimuksen rikkomisena.

Kellään muulla kuin tämän sopimuksen osapuolilla ei ole oikeutta panna täytäntöön sopimuksen mukaisia määräyksiä.

Euroopan Unionin Euroopan Komissio tarjoaa kuluttajille verkkopalvelun online-riitojenratkaisuun (ODR) http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Tämä alusta toimii keskeisenä palveluna tuomioistuimien ulkopuolisten verkkomyynti- ja palvelusopimuskiistojen selvittämisessä, joissa osallisena on kuluttaja.

17 artikla – Yhteydenotto

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä ehdoista tai verkkosivustosta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Käyttöehdot yritysasiakkaille:

Viimeksi päivitetty: 2020-06-01

Sisältö:

Artikla 1 – Määritelmät

Artikla 2 – Yrittäjän Henkilöllisyys

Artikla 3 – Sovellettavuus

Artikla 4 – Tarjous

Artikla 5 – Sopimus

Artikla 6 – Hinnoittelu

Artikla 7 – Sopimuksen täytäntöönpano ja lisätakuu

Artikla 8 – Toimitus ja toteutus

Artikla 9 – Jatketut liiketoimet: kesto, irtisanominen ja jatkaminen

Artikla 10 – Maksu

Artikla 11 – Omistusoikeuden säilyttäminen

Artikla 12 – Vastuu

Artikla 13 – Valitusmenettely

Artikla 14  – Riidat

Artikla 1 – Määritelmät

Näissä käyttöehdoissa käytetään seuraavia termejä ja määritelmiä:

1. Päivä: kalenteripäivä;

2. Digitaalinen sisältö: digitaalisesti tuotettu tai toimitettu data;

3. Pitkäaikainen sopimus: sopimus, joka tarjoaa esineiden, palvelujen ja / tai digitaalisen sisällön säännöllisen toimituksen tietyn ajanjakson ajan.

4. Kestävä väline: mikä tahansa työkalu - mukaan lukien sähköposti - jonka avulla asiakas tai yrittäjä voi tallentaa henkilökohtaisesti hänelle osoitettuja tietoja tavalla, joka mahdollistaa tulevan konsultaation tai käytön ajanjaksona, joka on sovitettu tavoitteeseen, jolle tiedot on tarkoitettu ja mahdollistaa tallennettujen tietojen toistamisen muuttumattomana;

5. Asiakas: luonnollinen tai laillinen henkilö, joka toimii ammattilaisena ja / tai yrityksen hyväksi;

6. Yrittäjä: luonnollinen tai laillinen henkilö, joka tarjoaa tuotteita, (pääsyn) digitaaliseen sisältöön ja / tai palveluihin asiakkaille etänä;

7. Etäsopimus: sopimus, joka tehdään yrittäjän ja asiakkaan välillä etätuotteiden, digitaalisen sisällön ja / tai palvelujen myynnin järjestäytyneen järjestelmän puitteissa, jolloin sopimuksen tekemiseen asti yksin tai osittain käytetään yhtä tai useampaa tekniikkaa etäyhteydessä;

8. Kirjallinen: näissä käyttöehdoissa "kirjallinen" sisältää viestinnän sähköpostitse ja faksilla, jos lähettäjän henkilöllisyys ja sähköpostin luotettavuus ovat riittävän varmoja;

9. Etäkommunikaation tekniikka: resurssi, jota voidaan käyttää sopimuksen tekoon ilman, että asiakkaan ja yrittäjän on tultava yhteen samanaikaisesti samassa tilassa;

10. Verkkosivusto: yrittäjän verkkokauppa, jossa tarjotaan tuotteita ja palveluja, joita asiakkaat voivat ostaa;

11. Alusta : ulkoinen ympäristö, jossa yrittäjät voivat tarjota tavaroita ja palveluja, joita asiakkaat voivat ostaa.

Artikla 2 – Yrittäjän Henkilöllisyys

Yksityinen osakeyhtiö vidaXL Europe B.V., sijainti Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, The Netherlands. Toimii Alankomaissa ALV-numerolla: NL820055220B01, käy kauppaa Kauppakamarin numerolla 09188362.

Artikla 3 – Sovellettavuus

1. Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin yrittäjän tarjouksiin ja kaikkiin yrittäjän ja asiakkaan välisiin etäsopimuksiin.

2. Jos asiakas sisällyttää säännöksiä tai ehtoja, jotka poikkeavat toimeksiannon yleisistä käyttöehdoista tai eivät näy niiden yhteydessä, varauksia tai ehtoja sovelletaan yrittäjään vain siinä tapauksessa, että ne hyväksytään nimenomaisesti kirjallisessa muodossa.

3. Näiden ehtojen teksti asetetaan asiakkaan saataville ennen etäsopimuksen tekemistä. Jos tämä ei ole kohtuudella mahdollista, yrittäjä ilmoittaa ennen etäsopimuksen solmimista tapaa, jolla käyttöehtoihin voidaan tutustua yrittäjällä ja että ne voidaan lähettää mahdollisimman pian asiakkaan pyynnöstä maksutta.

4. Jos etäsopimus tehdään sähköisesti, voi olla, että toisin kuin edellisessä kappaleessa ja ennen etäsopimuksen tekemistä, näiden käyttöehtojen teksti voidaan asettaa asiakkaan saataville sähköisesti siten, että asiakas voi tallentaa sen yksinkertaisella tavalla kestävälle talletusvälineelle. Jos tämä ei ole kohtuudella mahdollista, ennen etäsopimuksen solmimista ilmoitetaan, missä käyttöehtoihin voi tutustua sähköisesti ja että ne lähetetään asiakkaan pyynnöstä sähköisesti tai muulla tavalla maksutta.

5. Jos ja siltä osin kuin jokin näiden yleisten käyttöehtojen määräyksistä on pätemätön tai mitätön, kyseinen säännös on luettava tavalla, joka on laillisesti sallittu määräys, joka on sisällöltään lähinnä osapuolten aikomuksia, kuten käy ilmi pätemättömästä tai mitättömästä säännöksestä, kun taas muut määräykset pysyvät täysin voimassa.

6. Jos näiden käyttöehtojen lisäksi sovelletaan ulkoisen alustan erityisehtoja, joilla yrittäjä tarjoaa tuotteita ja palveluita, asiakas voi ristiriitaisissa olosuhteissa aina vedota sovellettavaan ehtoon, joka on heille kaikkein suotuisin, mutta vain, jos Käyttöehdoista ei voida poiketa.

Artikla 4 – Tarjous

1. Jos tarjoukselle on asetettu rajoitettu kesto tai ehtoja, se mainitaan nimenomaisesti tarjouksessa.

2. Tarjous sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen kuvauksen tarjotuista tuotteista, digitaalisesta sisällöstä ja / tai palveluista.

3. Sivuston sisältö ja sen tarjous on laadittu erittäin huolellisesti. Yrittäjä ei kuitenkaan voi taata, että kaikki verkkosivuston tiedot ovat aina oikeita ja täydellisiä. Tämän vuoksi kaikkiin hintoihin, tarjouksiin ja muihin verkkosivuston ja yrittäjän materiaaleihin liittyviin tietoihin liittyy ilmeisiä ohjelmointi- ja kirjoitusvirheitä.

Artikla 5 – Sopimus

1. Sopimus tulee voimaan, kun asiakas hyväksyy tarjouksen ja noudattaa vastaavia ehtoja.

2. Jos asiakas on hyväksynyt tarjouksen sähköisesti, yrittäjä vahvistaa välittömästi sähköisesti vastaanottaneensa tarjouksen. Mikäli yrittäjä ei ole vahvistanut tarjouksen vastaanottamisen kuittia, asiakas voi irtisanoa sopimuksen.

3. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, yrittäjä pidättää oikeuden peruuttaa tarjouksen 3-arkipäivän kuluessa hyväksymisestä. Yrittäjä ilmoittaa tällaisista peruutuksista asiakkaalle välittömästi.

4. Jos sopimus tehdään sähköisesti, yrittäjä toteuttaa asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaakseen sähköisen tiedonsiirron ja varmistaa turvallisen verkkoympäristön. Jos asiakas voi maksaa sähköisesti, yrittäjä noudattaa tätä varten asianmukaisia turvatoimia.

5. Jos sopimuksen hyväksymisen jälkeen käy ilmi, että asiakas on antanut virheellisiä tietoja, yrittäjällä on oikeus täyttää velvollisuutensa vasta saatuaan oikeat tiedot.

6. Yrittäjä voi lain säännösten puitteissa tutkia, pystyykö asiakas täyttämään maksuvelvollisuutensa, sekä tutkimaan kaikki tosiasiat ja tekijät, jotka ovat tärkeitä etäsopimuksen tekemisessä vastuullisesti. Jos yrittäjällä on tämän tutkimuksen perusteella vankka syy olla tekemättä sopimusta, hänellä on oikeus hylätä tilaus tai hakemus perustelemalla tai liittää erityisehtoja toteutukseen. Jos yrittäjä tutkimuksen perusteella hylkää pyynnön tai asettaa sille erityisehtoja, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle viimeistään 3-päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Artikla 6 – Hinnoittelu

1. Kaikki verkkosivustolla ja yrittäjän muissa materiaaleissa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ellei toisin mainita) ja ellei verkkosivustolla toisin mainita, sisältävät muut sovellettavat maksut.

2. Päinvastoin kuin edellisessä kohdassa, yrittäjä voi tarjota tuotteita tai palveluja vaihtelevilla hinnoilla, liittyen rahoitusmarkkinoiden vaihteluihin, joihin yrittäjällä ei ole vaikutusta. Tämä yhteys vaihteluihin ja se, että ilmoitetut hinnat ovat tavoitehintoja, ilmoitetaan tarjouksessa.

3. Yrittäjä voi muuttaa hintoja kahden viikon kuluttua sopimuksen tekemisestä. Asiakkailla, jotka eivät hyväksy muutosta, on oikeus irtisanoa sopimus ilman, että yrittäjä veloittaa siitä.

4. Lisämaksut, kuten toimitusmaksut ja maksukulut, mainitaan verkkosivustolla ja ne näkyvät ainakin tilausprosessin aikana.

Artikla 7 – Sopimuksen täytäntöönpano ja lisätakuu

1. Yrittäjä takaa, että toimitetut tuotteet ja palvelut ovat sopimuksen mukaisia edellyttäen, että sektorilla hyväksytyt pienet poikkeamat tiettyjen kokojen, painojen, määrien, värimuutosten ja vähäisten keskinäisten väripoikkeamien jne. suhteen ei lasketa puutteiksi yrittäjän osalta.

2. Asiakkaan on tutkittava toimitetut tavarat toimitushetkellä ja asiakkaan on tarkistettava, täyttävätkö toimitetut tavarat sopimusehdot. Näitä asioita ovat:

- onko oikeat tuotteet toimitettu;

- vastaavatko toimitetut tavarat määrällisesti ja numerollisesti sovittua;

- täyttävätkö toimitetut tavarat vaatimukset, jotka voidaan asettaa normaalikäyttöön ja / tai kaupallisiin tarkoituksiin.

Näkyvien vikojen tai puutteiden ilmetessä asiakkaan on ilmoitettava niistä yrittäjälle 14-päivän kuluessa toimituksesta. Jos havaitaan näkymättömiä vikoja tai puutteita, asiakkaan on ilmoitettava niistä yrittäjälle viimeistään 14-päivän kuluessa siitä, kun hän olisi kohtuudella voinut havaita ne. Jos asiakas ei tee tätä, hänellä ei ole enää oikeutta minkäänlaiseen korjaukseen, vaihtoon, korvaukseen ja / tai hyvitykseen näiden vikojen vuoksi.

3. Jos yrittäjä pitää valitusta perusteltuna, asianomaiset tuotteet korjataan, vaihdetaan tai (osittain) hyvitetään asiakkaan konsultoinnin jälkeen. Yrittäjä voi siten ohjata asiakkaan valmistajalle tai toimittajalle.

Artikla 8 –  Toimitus ja toteutus

1. Yrittäjä suorittaa näiden käyttöehtojen artiklassa 3 mainittujen edellytysten mukaisesti hyväksytyt tilaukset riittävällä nopeudella.

2. Yrittäjällä on oikeus ottaa mukaan kolmansia osapuolia, jos sitä vaaditaan sopimuksen mukaisten tehtävien suorittamiseen.

3. Määritetyt toimitusajat on tulkittava kohtuullisen ponnistuksen velvoitteeksi, ja niiden katsotaan olevan arvioituja. Yrittäjä voi valita kuljetuspalvelun vapaasti. Ellei se ei johdu myyjän tarkoituksellisesta tai tahallisesta huolimattomuudesta, niin toimitusajan ylittäminen ei koskaan oikeuta asiakasta minkäänlaiseen korvaukseen.

4. Yrittäjä pidättää oikeuden toimittaa myytäviä tuotteita osissa.

5. Tuotteiden vahingoittumisen ja / tai menetyksen riski on yrittäjällä asiakkaalle toimittamiseen asti, ellei nimenomaisesti toisin sovita. Jos asiakas suostuu noutamaan tuotteet, riski siirtyy tuotteiden luovutuksen yhteydessä.

6. Jos asiakas tai heidän nimeämänsä kolmas osapuoli ei ole läsnä toimitusosoitteessa sovittuna aikana tuotteiden vastaanottamiseksi, yrittäjällä on oikeus ottaa tuotteet takaisin. Yrittäjä voi yhdessä asiakkaan kanssa tarjota tuotteita asiakkaalle lisäkustannuksilla eri aikaan ja / tai päivinä. Jos toimitus osoittautuu mahdottomaksi, maksuvelvoitetta ei peruuteta ja mahdolliset lisäkustannukset, mukaan lukien palautuskustannukset, veloitetaan asiakkaalta. 

Artikla 9 – Jatketut liiketoimet: kesto, irtisanominen ja jatkaminen

Irtisanominen:

1. Asiakas voi aina irtisanoa määräämättömäksi ajaksi tehdyn sopimuksen, joka koskee tuotteiden, digitaalisen sisällön tai palvelujen säännöllistä toimitusta sovittujen irtisanomissääntöjen ja enintään kahden kuukauden irtisanomisajan mukaisesti.

2. Asiakas voi aina irtisanoa sopimuksen, joka on tehty määräajaksi ja joka koskee tuotteiden (mukaan lukien sähkö), digitaalisen sisällön tai palvelujen säännöllistä toimitusta määrätyn ajanjakson lopussa noudattaen tätä varten sovittuja irtisanomissääntöjä ja enintään kahden kuukauden irtisanomisaikaa.

3. Asiakas voi irtisanoa edellisissä kappaleissa mainitut sopimukset kirjallisesti.

Jatkaminen:

4. Sopimus, joka on tehty määräajaksi ja joka koskee tuotteiden (mukaan lukien sähkö), digitaalisen sisällön tai palvelujen säännöllistä toimitusta, jatketaan automaattisesti samaksi määräajaksi.

5. Mainittuja irtisanomisaikoja sovelletaan myös yrittäjän toimesta tehtäviin irtisanomisiin 

Artikla 10 – Maksu

1. Asiakkaan on maksettava yrittäjälle tilausprosessin aikana ja verkkosivustolla mainituilla maksutavoilla. Yrittäjä voi vapaasti tarjota erilaisia maksutapoja, jotka voivat vaihdella ajoittain. Ellei toisin ole määritelty, asiakas on velvollinen maksamaan 14-päivän kuluessa toimituksesta.

2. Jos asiakas ei täytä maksuvelvollisuuttaan ajoissa, hän on välittömästi laillisessa vastuussa ilman, että ilmoitusta laiminlyönnistä vaaditaan. Yrittäjällä on oikeus korottaa maksettavaa määrää lakisääteisellä korolla ja yrittäjällä on oikeus periä asiakkaalta oikeudenkäynnin ulkopuoliset perintäkustannukset.

Artikla 11 – Omistusoikeuden säilyttäminen

1. Toimitetut tavarat pysyvät yrittäjän omistuksessa, kunnes asiakas maksaa maksettavan määrän kokonaisuudessaan.

Artikla 12 – Vastuu

1. Tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta johtuen, yrittäjän kokonaisvastuu asiakkaasta, joka johtuu syyllistyneestä sopimuksen täyttämättä jättämisestä, rajoittuu korvaukseen, joka on enintään sopimuksessa määrätty summa (ALV mukaan lukien). Jos kyseessä on pitkäaikainen sopimus, vastuu rajoittuu sen määrän palauttamiseen, jonka asiakas oli yrittäjälle velkaa vahingon aiheuttanutta tapahtumaa edeltäneiden kolmen kuukauden aikana.

2. Yrittäjä ei ole vastuussa epäsuorista vahingoista asiakasta kohtaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, välillisistä vahingoista, voiton menetyksestä, menetetyistä säästöistä, tietojen menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä johtuvista vahingoista.

3. Asiakas korvaa yrittäjän kaikista kolmansia osapuolia koskevista vaatimuksista, ellei se johdu yrittäjän tai yrittäjän lakisääteisen johtajan tarkoituksellisesta tai tahallisesta huolimattomuudesta.

4. Edelliset kohdat eivät koske asiakkaalle aiheutuneita vahinkoja, jotka johtuvat yrittäjältä ostettujen viallisten tuotteiden jälleenmyynnistä, jos asiakkaan asiakkaat suorittavat oikeustoimia heitä vastaan.

5. Ellei sopimuksen täyttäminen ole pysyvästi mahdotonta, yrittäjän vastuu johtuu sopimuksesta johtuvan velvoitteen noudattamatta jättämisestä vain, jos asiakas ilmoittaa yrittäjälle viipymättä, kirjallisesti, kohtuullisen määräajan rikkomuksen korjaamiseksi, ja yrittäjä edelleen laiminlyö velvoitteensa täyttämisen kyseisen kauden jälkeen. Maksukyvyttömyysilmoituksen on sisällettävä mahdollisimman kattava ja yksityiskohtainen kuvaus puutteesta, jotta yrittäjälle annetaan mahdollisuus vastata asianmukaisesti.

6. Korvausoikeuden edellytyksenä on, että asiakas ilmoittaa vahingosta yrittäjälle aina kirjallisesti ja mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14-päivän kuluttua vahingon syntymisestä. Vahinko, jota ei ole tuotu yrittäjän tietoon kyseisen ajanjakson aikana, ei ole oikeutettu korvaukseen, ellei asiakas voi osoittaa, ettei hän olisi pystynyt ilmoittamaan vahingosta aikaisemmin.

7. Ylivoimaisen esteen sattuessa yrittäjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutunutta vahinkoa.

Artikla 13 – Valitusmenettely

1. Yrittäjällä on riittävästi julkaistu valitusmenettely, ja hän käsittelee valituksen tämän valitusmenettelyn mukaisesti.

2. Sopimuksen täytäntöönpanoa koskevat valitukset on toimitettava yrittäjälle täydellisinä ja selkeästi kuvattuina kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun asiakas on selvittänyt puutteet.

3. Yrittäjälle toimitettuihin valituksiin vastataan 14-päivän kuluessa vastaanottopäivästä. Jos valitus vaatii ennakoitavasti pidempää käsittelyaikaa, yrittäjä vastaa 14-päivän kuluessa vahvistaen vastaanoton ja ilmoituksen siitä, milloin asiakas voi odottaa laajempaa vastausta. 

Artikla14  – Riidat

1. Yrittäjän ja asiakkaan välisiin sopimuksiin, joihin näitä ehtoja sovelletaan, sovelletaan yksinomaan Alankomaiden lakeja.

2. Kaikki sopimuksesta mahdollisesti syntyvät riidat, joita ei voida ratkaista sovinnollisesti, voidaan saattaa yksinomaan Oost-Brabant tuomioistuimeen, osoitteessa 's-Hertogenbosch. Tätä sovelletaan siltä osin kuin pakolliset toimivaltasäännöt rajoittavat tätä valintaa. Yrittäjä ja asiakas voivat ratkaista riitansa sitovalla neuvonnalla tai välimiesmenettelyllä.

 

Käyttöehdot vidaXL sivustolle

Versio: 2020-06-01

Sisältö

Artikla 1 - Määritelmät 

Artikla 2 - Sovellettavuus 

Artikla 3 - Asiakastili 

Artikla 4 - Sivuston Käyttö  

Artikla 5 - Tilaukset 

Artikla 6 - Huutokaupat 

Artikla 7 - Arvostelu 

Artikla 8 - Tilin lopettaminen ja sivuston toiminnallisuus 

Artikla 9 - Yksityisyys ja henkilökohtaiset tiedot 

Artikla 10 - Immateriaalioikeus ja kolmannen osapuolen tiedot 

Artikla 11 - Vastuu 

Artikla 12 - Sekalaiset 

Artikla 1 - Määritelmät

 • Tili: Tili joka Käyttäjän pitää luoda voidakseen tehdä tilauksia, osallistuakseen Huutokauppoihin ja jättääkseen Arvosteluja. 
 • Kolmannen osapuolen myyjä(t): Kolmas osapuoli joka tarjoaa tuotteita Käyttäjille Sivuston kautta. 
 • Käyttäjä: Kuka tahansa sivuston vierailija.
 • Käyttöehdot: Nämä Käyttöehdot vidaXL sivuston käyttöön.
 • Arvostelu: Arvostelu jonka voi jättää vidaXL käyttäjä, Sivusto ja/tai Kolmannen osapuolen myyjä(t).
 • Huutokaupat: Huutokaupat joita vidaXL järjestää Sivustolla.
 • vidaXL: vidaXL Marketplace Europe B.V. päämaja osoitteessa (5928 SK) Venlo at Mary Kingsleystraat 1.
 • Sivusto: Sivusto joka löytyy osoitteen URL vidaxl.nl alta ja mikä tahansa sivusto, URL tai sovellus jota hallitsee vidaXL.

Artikla 2 - Sovellettavuus

 1. Nämä Käyttöehdot ovat voimassa kaikessa Sivuston käytössä, mukaan lukien Tilin käyttö.
 2. vidaXL varaa oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja aika ajoin. Muutetut Käyttöehdot ovat voimassa heti kun ne on julkaistu Sivustolla. Tästä syystä on suositeltavaa tarkistaa Käyttöohjeet tasaisin väliajoin.

Artikla 3 – Asiakastili

 1. Jotta olisi mahdollista tehdä tilauksia, osallistua Huutokauppoihin ja jättää arvosteluja, on pakollista luoda Asiakastili. Käyttäjä voi luoda Tilin antamalla vaadittavat tiedot Sivuston online kaavakkeen kautta. Tämä kaavake on otsikon “Uusi asiakas?” alla.
 2. Luodakseen Tilin Käyttäjän pitää:
  1. olla vähintään 18-vuotias Tilin tekohetkellä;
  2. olla voimassaoleva sähköpostiosoite.
 3. Kun Tili on luotu, niin Käyttäjä saa vahvistuksen sähköpostilla. Heti kun Tili on aktivoitu, niin Käyttäjä voi kirjautua sähköpostiosoitteellaan ja valitsemallaan salasanalla.
 4. Yhtä sähköpostiosoitetta voidaan käyttää vain kerran Tilin luomiseen. Tili on täysin henkilökohtainen, ei siirrettävä, ja linkitetty Käyttäjään joka Tilin on luonut.
 5. Käyttäjän pitää taata, tiedot jotka hän antaa Tiliin liittyen ja muuhun kommunikointiin vidaXL kanssa ovat oikeat, täydelliset ja ajankohtaiset. Muutokset henkilökohtaisiin tietoihin voit tehdä Käyttäjä itse, kirjautumalla Tilille ja käsittelemällä muutokset.
 6. Käyttäjän tulee pitää salasana täysin salassa ja toimia oikein estääkseen luvattomien kolmansien osapuolien saamasta tietoa ja käyttämästä salasanaa hänen Tilillä.
 7. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan vidaXL sivustolle heti jos salasana on hukattu, varastettu tai (epäilty) sitä tai Tiliä on käytetty väärin tai luvatta kolmannen osapuolen toimesta. Kunnes tällainen ilmoitus tulee vidaXL, sivulle, niin Käyttäjä on vastuussa kaikista vahingoista, joka johtuu salasanan ja/tai Tilin väärinkäytöstä.
 8. Jos vidaXL saa selville tai epäilee, että luvattomat kolmannet osapuolet käyttävät tai pystyvät käyttämään Käyttäjän Tiliä, niin vidaXL varaa oikeuden sulkea kyseessä olevan Tilin välittömästi, ja vaatia Käyttäjältä korvauksia vahingoista joita vidaXL voi kärsiä tästä johtuen, ilman että vidaXl on vastuussa Käyttäjän kärsimistä vahingoista.

Artikla 4 – Sivuston käyttö

 1. Käyttäjä takaa, että tiedot jotka hän antaa ovat oikeat, täydelliset ja luotettavat. vidaXL varaa oikeuden tarkistaa annettujen tietojen oikeellisuuden, ja poistaa Käyttäjän tiedot jo voidaan todistaa, että tiedot ovat väärät tai niiden oikeellisuutta ei voida vahvistaa.
 2. Käyttäjällä ei ole lupaa:
  • häiritä Sivuston toimintaa tai käyttää ohjelmaa joka voi häiritä Sivuston toimintaa; 
  • aloittaa prosesseja tai antaa niiden jatkua jos hän voi kohtuullisesti epäillä, että ne rajoittavat muita internetin käyttäjiä tai jos ne vaikuttava negatiivisesti Sivuston toimintaan;
  • esiintyä toisena Käyttäjänä.
 3. Käyttäjällä ei ole lupaa toistaa tai tehdä saataville (täsmälinkeillä tai muilla keinoilla) Sivustoa tai mitään sen osaa ilman, että hän on saanut siihen kirjallisen luvan vidaXL Sivustolta.

Artikla 5 – Tilaukset

 1. vidaXL sivuston Yleisiä Käyttöehtoja ja vidaXL Palautusehtoja sovelletaan kaikkiin vidaXL tilauksiin, jotka on tehty Sivuston kautta. Käyttäjä hyväksyy nämä Yleiset Käyttöehdot ja Palautusehdot kun hän luo
 2. Tilin.Kolmannen Osapuolen tilauksiin Sivustolta, yleiset käyttöehdot ja palautusehdot kyseessä olevalta Kolmannen Osapuolen Myyjiltä voivat olla voimassa. Nämä voidaan löytää Kolmannen Osapuolen Myyjien yrityksen sivulta. Jos Kolmannen Osapuolen Myyjällä ei ole erillisiä käyttöehtoja ja/tai palautusehtoja, niin vidaXL Yleiset Käyttöehdot ja/tai Palautusehdot ovat voimassa ostosopimuksessa Käyttäjän ja Kolmannen Osapuolen Myyjän välillä.

Artikla 6 - Huutokaupat

 1. vidaXL Huutokaupan Ehtoja sovelletaan vidaXL järjestämissä Huutokaupoissa heidän Sivustollaan. Käyttäjä hyväksyy nämä Huutokaupan Ehdot kun hän luo Tilin, tai ainakin silloin kun Käyttäjä osallistuu Huutokauppaan.
 2. Käyttäjällä ei ole lupaa epäreilusti tai väärällä tavalla vaikuttaa huutoihin millään tavalla.

Artikla 7 - Arvostelut

 1. Kun hän on ostanut Sivuston kautta, niin käyttäjää voidaan pyytää vidaXL toimesta tai kautta arvostelemaan vidaXL, Sivusto ja/tai Kolmannen Osapuolen Myyjä(t) jättämällä Arvostelu. vidaXL varaa oikeuden –mutta ei ole pakotettu-jättää Arvostelun Sivustolle tai julkaisten sen jollain tavalla, mukaan lukien nimen, asuinpaikan ja arvostelun julkaisupäivän, jonka Käyttäjä on antanut.
 2. Jos Arvostelun kerää kolmas osapuolien vidaXL puolesta, niin kyseisen osapuolen yleiset käyttöehdot ja/tai käyttöehdot ovat voimassa Arvosteluissa.
 3. vidaXL varaa oikeuden olla julkaisematta Arvostelua tai poistaa sen sivustolta jos Kolmannen Osapuolen Myyjä voi todistaa, että kyseessä oleva arvostelu on:
  • lainsäädännön tai määräysten vastainen;
  • yleisen järjestyksen ja säädyllisyyden vastainen;
  • vain tuotteen arvostelu;
  • ei liity kyseessä olevaan Kolmannen Osapuolen Myyjään; 
  • sisältää kolmannen osapuolen henkilötietoja;  
  • Sisältää verkko-osoitteen tai mainoksen;
  • on vilpillinen.

Artikla 8 – Tilin lopettaminen ja Sivuston toiminnallisuus

 1. vidaXL varaa oikeuden kieltää Käyttäjät tai lopettaa heidän tilin yksipuolisesti jos siihen on syytä, esimerkiksi jos:
  • Sivustoa ja/tai Tiliä on käytetty luvatta tai väärin;
  • näitä Käyttöehtoja tai Huutokaupan ehtoja ei ole noudatettu;
  • Käyttäjän ja vidaXL ja/tai Kolmannen Osapuolen Myyjän välistä sopimusta ei ole noudatettu.
 2. Tämän lisäksi, vidaXL sivulla on oikeus rajoittaa, kieltää tai peruuttaa määrätyt käytöt tai väliaikaisesti estää Tilin käyttö niissä tapauksissa, jotka on kuvattu Artiklassa 8.1.
 3. Aika ajoin, vidaXL varaa oikeuden ottaa määrätyt Sivuston toiminnat käytöstä ta muokata niitä.

Artikla 9 - Yksityisyys ja henkilökohtaiset tiedot

 1. Henkilökohtaiset tiedot jotka Käyttäjä antaa vidaXL sivulle, kuten hänen nimi ja osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteet, vidaXL käsittelee tiedostoissa jotka ovat vdaXL omaisuutta. vidaXL käyttää näitä tietoja voidakseen hallinnoida Tilejä ja Huutokauppoja, käsitelläkseen tilauksia, kuljetuksia sekä laskuja ja voidakseen käsitellä mahdollisia erimielisyyksiä Käyttäjän ja Kolmannen Osapuolen Myyjän välillä.
 2. Aika ajoin, Käyttäjä voi tarkistaa, muuttaa tai laajentaa hänen henkilökohtaisia tietoja kirjautumalla hänen tililleen.
 3. Periaatteessa, vidaXL ei anna henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, ellei niitä vaadita tekemään sopimus Käyttäjän kanssa. vidaXL voi, esimerkiksi, antaa Käyttäjien nimen ja osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron Kolmannen Osapuolen Myyjille, jos ne vaaditaan tekemään ostosopimus Käyttäjän ja Kolmannen Osapuolen Myyjän välille. Kommunikointi Käyttäjän ja Kolmannen Osapuolen Myyjän välillä kulkee vidaXL sähköpostihakemuksen kautta. Kommunikointi tallennetaan vidaXL palvelimille ja vidaXL pääsee niihin käsiksi tai voi käyttää niitä:
  • auttaakseen käyttäjää ja/tai Kolmannen Osapuolen Myyjää jos heillä on kysymyksiä ja/tai ongelmia; 
  • arvioidakseen jos Kolmannen Osapuolen Myyjä(t) on täyttänyt vaatimuksensa; 
  • ja analysoidakseen prosessin parannuksia.
 4. Sivusto käyttää evästeitä. Evästeitä käytetään, esimerkiksi, muistamaan annettuja kirjautumistietoja. Tämän lisäksi, Sivustolla käytetään kolmansien osapuolien evästeitä.
 5. Käyttäjä voi asettaa selaimensa tavalla, että se ei ota evästeitä vastaan kun hän käy Sivustolla. Se voi olla mahdollista, mutta tässä tapauksessa Käyttäjä ei saa käyttöönsä Sivuston kaikkia ominaisuuksia, tai hänen pääsy Sivustolle ja/tai Tilille voi olla rajoitettu.
 6. vidaXL varaa oikeuden varastoida tietoja liittyen vierailijan toimintaan Sivustolla (käytetty IP-osoite, muiden mukana) jos herää epäilys, että Sivuston väärinkäyttö ja/tai luvaton käyttö huomataan Käyttäjän tilin kautta.
 7. Lisätietoja tavasta jolla vidaXL käyttää Käyttäjän henkilökohtaisia tietoja ja asettaa evästeitä Sivustolle, ole hyvä ja lue vidaXL yksityisyyden suoja, kuten se Sivustolla löytyy.

Artikla 10 – Immateriaalioikeus ja kolmannen osapuolen tiedot

 1. Ellei toisin ilmoiteta, kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeus ja muu immateriaalioikeus (tietoja jotka on annettu) Sivustolle pidättää vidaXL, kunhan niitä ei ole pidättänyt kolmas osapuoli/lisenssin haltijat, jotka tekevät tiedot saataville.
 2. Käyttäjällä on lupa konsultoida (tietoja jotka on annettu) Sivustoa ja tehdä kopiot niistä henkilökohtaiseen käyttöön, kuten tulostamalla tai varastoimalla. Kaikki muu käyttö, kuten Sivuston (osien) varastoiminen tai kopioiminen erillisille nettisivulle tai linkkien luominen, Sivuston (osien) hyperlinkitys tai täsmälinkitys, ei ole sallittu ilman kirjallista lupaa vidaXL sivustolta.
 3. Sivuston tiedot ovat osittain kolmansilta osapuolilta, kuten Kolmannen Osapuolen Myyjiltä ja mulita Käyttäjiltä (arvostelujen kohdalla). vidaXL ei ole missään vastuussa vahingoista, jotka johtuvat vääristä, vajaista tai laittomista kolmansien osapuolien antamista tiedoista Sivustolla.
 4. Sivusto voi sisältää linkkejä ulkoisille internet sivuille. vidaXL ei ole missään vastuussa sivun käytöstä tai materiaalista johon Sivuston linkki osoittaa, tai jonka linkki oli Sivustolla.

Artikla 11 - Vastuu

 1. Käyttäjä tunnustaa, että Kolmannen Osapuolen Myyjän tilauksissa, ostosopimus tehdään Käyttäjän ja Kolmannen Osapuolen Myyjän välillä, ja että vidaXL ei ota ja ei tule ottamaan mitään osaa tähän sopimukseen.
 2. Sellaisenaan, vidaXL ei ole velvoitettu vahvistamaan tai arvioimaan laatua, määrää tai kapasiteettia tuotteista joita Kolmannen Osapuolen Myyjät tarjoavat Sivustolla ja sitä ei voida pitää vastuussa vahingoista, jotka johtuvat siitä tosiasiasta, että tällaiset tiedot päätyy olemaan väärää, vajaata tai laitonta.
 3. Jos vidaXL on kuitenkin vastuussa tapahtuneesta vahigosta, tämä vastuu rajoittuu kyseessä olevan tuotteen ostohintaan, kuten laskutettu Kolmannen Osapuolen Myyjän toimesta Käyttäjälle.
 4. vidaXL vastuu, olkoon se minkä luontoista tahansa, on rajoitettu siihen summaan jonka vidaXl vastuuvakuutus korvaa kyseisessä tapauksessa.

Artikla 12 - Sekalaiset

 1. Jos yksi tai useampi näistä Käyttöehdoista on tai tulee ei sitovaksi, vääräksi tai toteuttamattomaksi, niin muut ehdot pysyvät voimassa kokonaisuudessaan. Tällaisessa tapauksessa, vidaXL korvaa kyseessä olevan ehdon uudella ehdolla, jonka vidaXL määrittää ja tekee ehdon tarkoituksen niin lähelle kyseessä olevaa ehtoa kuin mahdollista.
 2. Sivuston käyttöön, Tilin käyttöön ja näihin Käyttöehtoihin, sov
 3. elletaan vain Alankomaiden lakia.

 


Liite/Liitteet

Käyttöehdot

Yleiset Huutokauppaehdot

Palautusehdot

Tietosuojaa ja Evästeitä koskeva lausunto