Suunnittele unelmiesi puutarha – muuta ideat todellisuudeksi


Mikä on unelmien puutarha? Sulje silmäsi ja kuvittele se. Se on enemmän kuin pelkkä tilkku nurmikkoa muutamalla kukalla. Täällä kauniit viherkasvit, eloisat kukat ja kodikkaat huonekalut yhdistyvät luodakseen rauhallisen keitaan. Haluat ehkä kasvitieteellisen paratiisin tai viihtyisän urbaanin lomakohteen. Hyviä uutisia: vaihtoehtoja on loputtomasti. Pienistä kukkia esittelevistä parvekepuutarhoista, tyylikkäillä huonekaluilla korostettuihin maisemiin, se on sinun valintasi.

Vaiheet unelmiesi puutarhan luomiseen: 5 vinkkiä ja niksiä

Oikealla opastuksella unelmiesi puutarhan suunnittelu kohtalaisen melko helppoa. Tässä muutamia käytännön vinkkejä, jotka auttavat herättämään visiosi henkiin:

  1. Arvioi tilasi. Analysoi ulkotilasi ja mieti auringonvaloa, maaperän laatua ja olemassa olevia maisemointiominaisuuksia. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan viherkasvisi.
  2. Define your style. Are you drawn to modern minimalism or rustic charm? Define your garden style to guide your design choices. Also, think about the design of your house – they’ll have to go together.
  3. Suunnittele asettelusi. Mittaa tilasi ja luonnostele karkea puutarha-asetelma. Lisää polkuja, istuinalueita ja keskipisteitä, kuten vesiominaisuuksia tai veistoksia..
  4. Valitse oikeanlaiset kasvit. Valitse kasveja, jotka ovat tyytyväisiä ilmastossasi ja sopivat tyyliisi. Sekoita ja sovita kukat, pensaat ja lehtikasvit monipuolisen maiseman luomiseksi. Katso mitä lajikkeita naapurisi kasvattavat. Tämä kertoo sinulle lisää sää- tai maaperäolosuhteiden ja valittujen kasvityyppien välisestä sopivuudesta.
  5. Lisää henkilökohtaisia yksityiskohtia. Lisää viehätysvoimaasi puutarhan suunnitteluun veistoksilla, tuulikelloilla ja ulkovalaistuksella.

  

Miten lisäät huonekaluja unelmiesi puutarhaan

Huonekaluilla on elintärkeä rooli unelmiesi puutarhan tunnelman luomisessa. Tässä muutamia vinkkejä huonekalujen lisäämiseen ulkotilaasi:

  • Valitse kestäviä materiaaleja: Valitse säänkestäviä materiaaleja, kuten rottinki, tiikki tai alumiini. Ne kestävät elementtejä ympäri vuoden ja näyttävät täysin uusilta vain minimaalisella hoidolla.
  • Luo mukavia istuma-alueita: Järjestä istumistiloja rentoutumisen ja seurustelun edistämiseksi. Harkitse mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten nojatuoleja, penkkejä ja riippumattoja.
  • Koristele tyylillä: Päivitä ulkokeitaasi suloisilla tyynyillä ja vilteillä. Ulkomatot lisäävät lämpöä ja mukavuutta.
  • Nauti monipuolisuudesta: Valitse huonekaluja, jotka sopivat erilaisiin aktiviteetteihin, ulkoruokailusta auringossa lekotteluun.

 

Puutarhanhoitotarvikkeet


Puutarharuukut ja istutuskoneet

-10% Suosittua nyt
€131.99

Sisältää ALV


Lammia & suihkulähteitä

Suosittua nyt
€61.99

Sisältää ALV

+ 67 vaihtoehdot
€57.99

Sisältää ALV

€ 96.65 /m²


Uimatarvikkeet ja uima-altaan huolto

€52.99

Sisältää ALV


Lasten ulkoilua


Kompostit ja sadetynnyrit

€111.99

Sisältää ALV

€61.99

Sisältää ALV


Ulkona koristelu

Tarjous Suosittua nyt
€122.99

Sisältää ALV


Biologinen monimuotoisuus


Unelmien puutarhaideoita asiakkailtamme


Inspiroidu asiakkaidemme luomista, oikeista unelmapuutarhoista. Tutustu valokuviin ja suunnitteluvinkkeihin, joiden avulla voit aloittaa oman puutarhasi muutoksen.

#sharemevidaxl


Olemme niin iloisia nähdessämme asiakkaamme luovan kauniita tiloja tuotteidemme avulla ja jakavan ne #sharemvidaXL:n kanssa. Asiakkaidemme luovuus on todella inspiroivaa upeista puutarhasuunnitelmista kodikkaisiin kodin sisustuksiin. Sinäkin voit liittyä yhteisöömme ja jakaa omia vidaXL-inspiroituja malleja. Juhlitaan intohimoamme kauniita, viihtyisiä asuintiloja kohtaan ja inspiroidaan toisiamme luomaan vieläkin upeampia malleja!

Ontdek alles

Yhteenveto


Unelmiesi puutarha on vain muutaman idean päässä, me olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa vaiheissa. Nappaa siis puutarhakäsineesi ja päästä luovuutesi irti! Muista, että puutarhasi ei ole vain kokoelma kasveja. Se on kertomista odottava tarina. Se on rauhallinen tila, jossa muistot juurtuvat. Iloista puutarhanhoitoa, kukoistakoon unelmiesi puutarha iloa ja loputonta upeutta!