Pyörätön toimistotuoli

Pyörätön Toimistotuoli: Yksinkertainen mutta Toiminnallinen Istuinratkaisu

Pyörätön toimistotuoli tarjoaa työskennellessä tarvittavaa vakautta ja mukavuutta. Kun pyörällinen toimistotuoli on kätevä, sillä sen avulla voi liikkua ympäri työpistettä, se ei ole paras vaihtoehto helposti naarmuuntuvalle lattialle, tasolle tai korokkeelle. Pyörättömissä toimistotuoleissa on usein lattiasuojat ja ne ovat myös edullisempia.

Täältä vidaXL kaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia toimistotuoleja ilman pyöriä, jotka eivät aiheuta selkäsärkyä, tai –kipua ja saavat tilat tuntumaan jonkin verran hienommilta. Varastomme sisältävät laajan valikoiman toimisto- ja työtuoleja eri kokoisina, muotoisina ja eri materiaaleissa, sekä väreissä, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi ja haluihisi.


Toimistotuoli Ilman Pyöriä – Mukava, Tukeva ja Turvallinen

On olemassa monia syitä miksi jotkin ihmiset suosivat toimistotuoleja ilman pyöriä. Jos sinulla on paksu matto, saattaa olla hankalaa liikkua sillä rullaavalla tuolilla. Rullaava tuoli voi myös vahingoittaa puu- tai laattalattioita. 

Vanhemmille ihmisille, tai ihmisille, joilla on jokin vamma, pyörällinen toimistotuoli saattaa aiheuttaa huolta turvallisuudesta. He saattavat kokea ahdistusta siitä, että tuoli rullaa pois ennen kuin he ehtivät istua kunnolla, erityisesti kovilla lattiapinnoilla. Toimistotuolimme ilman pyöriä takaavat turvallisuutesi ja mukavuutesi, sillä myymme ainoastaan erittäin laadukkaita tuotteita johtavilta valmistajilta.

 

Kuinka Valita Oikea Pyörätön Toimistotuoli

Ergonomiset muodot – Sinun tulee ottaa huomioon tuolin muoto, erityisesti, jos istut työpöytäsi ääressä useita tunteja. Valitse pyörätön toimistotuoli, jossa on ergonomiset muodot selkäsi tukemista varten.

Materiaali – Sinua saattaa houkuttaa kaikkein halvimman valitseminen, erityisesti, jos sinulla tiukka budjetti. Mutta laadukkaat materiaalit ovat tärkeitä tuolissa, sillä niillä on oma roolinsa sen suhteen, että minkälaiseksi tunnet olosi pitkän työpäivän jälkeen.

Tyyli – Valitse pyörätön toimistotuoli, joka täydentää sisustuksesi. Neutraalit värit, kuten harmaa, valkoinen, musta tai ruskea ovat mahtavia vaihtoehtoja.

Katso lisää Katso vähemmän