Päällystetyt nojatuolit

Kangastuoli – päällystetyt nojatuolit

Ihanteellinen tuoli tarkoittaa jotain erilaista kaikille. Mutta yksi asia on monelle yhteinen: kangasnojatuoli on suosikki. Kangasnojatuoli tarjoaa upeaa istumamukavuutta ja kangaspäällysteen ansiosta, se on myös todella pehmeä kosketukselle. Kangastuolin tarjoaman mukavuuden lisäksi, se näyttää myös upealta missä tahansa sisustuksessa.

Tuoli voi toimia myös loistavana yhdyspisteenä kotonasi. Se voidaan asettaa sohva viereen, jotta asettua siihen katsomaan televisiota, tai luoda täydellisen istuma-alueen kirjan lukemiseen tai kahvin juomiseen (tai usean) ystäviesi kanssa. Kuten näet, on useita vaihtoehtoja sisältää kankainen nojatuoli huoneesi sisustukseen.

 

Mikä kangasnojatuoli on oikea sinulle?

Kangasnojatuoli on tyylikäs huonekalu, joka voi helposti toimia huoneesi keskipisteenä. Löytyy useita tyyppejä, josta voit valita. vidaXL valikoimassa on esimerkiksi seuraavan laisia kangastuoleja:

  • Lepotuoli: Kuten nimi jo kertoo, tämä on täydellinen istuin lepoon. Kun sinulla on ollut rankka päivä ja sinun pitää rentoutua, niin tätä parempaa tuolia ei ole! Tartu hyvään kirjaan ja lasilliseen viiniä ja olet valmis iltaan. Kangaslepotuolit ovat usein kevyempiä ja hieman pienempiä, tämä tekee niistä täydellisiä moderniin sisustukseen.
  • Perhostuoli: Perhostuolin suunnittelu on todella silmiinpistävä. Tämä erityinen tuoli on taattu katseenvangitsija missä tahansa huoneessa. vidaXL kaupasta löydät niitä useassa eri värissä ja kaikenlaisilla kuoseilla. Tuolin suunnittelu luo myös retrotunnelmaa, mutta yhdistää sen laadukkaaseen moderniin istuimeen. Perhostuolit sopivat täydellisesti trendikkääseen sisustukseen.
  • Wingback tuoli: Aivan kuten lepotuoli, wingback nojatuoli on täydellinen rentoutumiseen. Erityisesti kankainen wing chair luo upeaa mukavuutta. Siivet ovat upea tapaa eristää itseäsi hieman ulkomaailmalta. Autenttisen ulkonäön ansiosta, wingback nojatuoli sopii melkein mihin tahansa sisustukseen.

Tämä on vain pieni esimerkki vidaXL kaupan suuresta kangasnojatuolien valikoimasta. Suuren tuolivalikoiman ansiosta löydät taatusti täydellisen tuoli mihin tahansa kotiin.

 

Kangastuolien edut

Kun valitset kangastuolin, niin valitset automaattisesti lämmön ja mukavuuden. Kun otetaan kaikki huomioon, niin kangashuonekalu lisää lämpimän kosketuksen sisustukseesi. Pehmeän päällysteensä ansiosta se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Kangasnojatuolit ovat myös helppohoitoisia. Me suosittelemme tuolin käsittelyä tahranhylkijällä ennen käyttöä. Tämä suojelee tuolia tahroilta ja tekee siitä helposti puhdistettavan hyvällä puhdistusliinalla.

 

Tilaa kangasnojatuoli verkosta vidaXL kaupasta

Valitse kangasnojatuoli vidaXL verkkokaupan suuresta valikoimasta, josta jokainen voi löytää täydellisen tuolin. Ja online tilauksen jälkeen, vidaXL varmistaa, että tilauksesi toimitetaan niin pian kuin mahdollista.

Katso lisää Katso vähemmän