Muistivaahtopatjalla

Nauti Hyvistä Unista Muistivaahtopatjalla 

Muistivaahtopatja tarjoaa hyvän tuen, mukavuuden sekä paineen helpotuksen. Tämä patja reagoi vartaloosi, liikkeeseen, sopien juuri sinun liikkeisiisi ja samalla se takaa kustomoidut sekä ylelliset yöunet. Muistivaahtopatja muokkautuu täydellisesti vartalosi muotojen mukaan, joten se takaa mukavat ja piristävät yöunet.

vidaXL verkkokaupassa meillä on laaja valikoima laadukkaita muistivaahtopatjoja useassa koossa. Jokainen muistivaahtopatja on suunniteltu tarjoamaan sinulle äärimmäistä mukavuutta. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaillamme on pääsy vain parhaisiin patjoihin, siksi teemme yhteistyötä markkinoiden huippumerkkien kanssa.

 

Suunniteltu Pitämään Sinut Mukavana Nukkuessasi 

Muistivaahdon alkuperäinen suunnittelija on NASA ja sitä käytettiin lentokoneen penkkien pehmustamisessa. Koska se pystyy tukemaan painepisteitä ja vartalosi muotoja, muistivaahdosta on tullut tärkeä materiaali kaikkein suosituimmissa patjoissa. 

Jos et voi nukkua yöllä, vietät tunteja kääntyillen ympäriinsä parhaan asennon löytämiseksi, niin muistivaahtopatjamme voi olla ratkaisu ongelmiisi. Tällainen patja sopii täydellisesti myös ihmisille, jotka tuntevat nivel- tai selkäkipuja. Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat muistivaahtopatjat, joten saat taatusti vastinetta rahoillesi.

 

Kuinka Valita Oikea Muistivaahtopatja

Koko – Valitsemasi patjan koko riippuu täysin sängystäsi. On sinulla sitten King-Size sänky tai pienempi, niin löydät taatusti muistivaahtopatjan.

Paksuus – Löydät myös muistivaahdosta valmistettuja patjoja useassa eri paksuudessa. Valitse omaan makuusi sopiva.

Kiinteys – Näitä patjoja on saatavilla myös eri kiinteyden tasolla. Kiinteämpi patja sopii ihmisille, jotka ovat painavampia ja tarvitsevat enemmän tukea. Pehmeämpi patja voi olla upea, mutta se voi upottaa sinua liikaa.

Katso lisää Katso vähemmän