Ketjulukoilla

Pidä pyöräsi turvassa parhailla ketjulukoilla 

Ketjulukot ovat todellinen pakkohankinta, jos haluat estää polkupyöräsi varkauden. Ajat sitten pyörällä töihin päivittäin tai joskus asioita pyörälläsi, niin laadukkaaseen polkupyörän lukkoon sijoittamisen pitää olla ensimmäinen asia mielessäsi, jotta voit olla varma suojelevasi pyörääsi kunnolla.

vidaXL verkkokaupasta löydät useita vaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi ja budjettiisi.

 

Vaijerilukot, pyörän ketjulukot, tai U-lukot?

Olet siis lisännyt pyörän lukot tärkeiden pyörätarvikkeidesi listalle ja suunnittelet sellaisen ostoa pian. Koska meillä on tarjolla useita vaihtoehtoja, niin sinulla voi olla vaikeuksia valita paras vaihtoehto. Pyörän lukkoja on kolme päätyyppiä: vaijerilukot, ketjulukot ja U-lukot. Myös runkolukot ovat tulossa suositummiksi, mutta niitä käytetään yleensä ylimääräisenä turvatoimena. Joskus toinen lukko on todella tarpeen.

Niillä kaikilla on sama tarkoitus, turvata pyörät, skootterit, moottoripyörät tai vaikka peräkärryt, aidat tai portit. Joten mikä erottaa ne toisistaan?

Suurimpana erona on niiden paino, pituus ja paksuus. Pyörän ketjulukot ovat yleensä paljon painavampia, mutta ne ovat kohtalaisen käytännöllisiä. U-lukot ja vaijerilukot toisaalta ovat helpompia kantaa mukana sekä sopivampia päivittäiseen käyttöön, mutta ne ovat hieman muita malleja kalliimpia.

 

Polkupyörän lukot: lisäominaisuudet 

Painon, pituuden ja paksuuden lisäksi joissain pyörän lukoissa on erityisiä ominaisuuksia, jotka voivat olla todella hyödyllisiä joillekin käyttäjille. Tarakkatelineistä helppoon kuljetukseen aina 4-numeroisiin turvanumeroihin, vidaXL verkkokaupasta löydät taatusti pyörän lukon, joka sopii tyyliisi. Jotkut mallit tulevat eri väreissä ja niiden mukana tulee vähintään yksi ylimääräinen avain.  

Katso lisää Katso vähemmän