Keltainen nojatuoli

Keltainen nojatuoli rohkeaan, valoisaan ja hauskaan oleskelutilaan

Keltainen nojatuoli on suosittu valinta persoonallisuuden ja luonteen lisäämiseksi elintiloihisi. Kesäinen, eloisa ja ilmettä kohottava keltainen nojatuoli piristää huonetta ja toimii jopa loistavana keskustelun aloittajana. Harkitse aidosta nahasta, kankaasta tai sametista valmistettua keltaista nojatuolia, lepotuolia tai makuutuolia omien persoonallisten mieltymystesi mukaan.

 

Kuinka keltainen stailataan

Rohkea väri, kuten keltainen, voi olla haasteellinen tasapainottaa taidokkaasti tyylillä muiden huoneessasi olevien värien kanssa. Keltainen nojatuoli on helppo tapa tuoda värinpirskahdus ilman, että kaikki kalusteet olisivat samansävyisiä. Keltainen nojatuoli sopii hyvin yhteen keltaisten sohvatyynyjen, kerman sävyisten seinien tai pastellin värisen maton kanssa.

 

Värejä, jotka toimivat hyvin keltaisen nojatuolin kanssa

Keltaisen sävyttäminen sisustuksessasi on helppoa käyttämällä hallitsevia vaaleita tai tummia värejä. Koita sijoittaa keltainen nojatuoli oleskelutiloihin, jossa on pääasiassa valkoisia ja norsunluunvalkoisia sävyjä. Harkitse keltaisen nojatuolin ja valkoisen sohvan, puulattian, keltaisen pöytävalaisimen ja kermanvärisen maton yhdistämistä. Tummemman sävyisessä huoneessa, kokeile lisätä sinapinkeltainen nojatuoli syvän laivastonsinisten seinien, keltaisia sävyjä sisältävien taulujen, lasisen sohvapöydän ja kultaisten koristeiden viereen.

 

Nahkainen Chesterfield tyyli 

Chesterfield keltainen nojatuoli nahkaisena on yksi ylellisimmistä vidaXL kaupassa saatavilla olevista malleista. Pehmeä, aito lehmännahka käytettynä paksuissa käsinojissa, napitetut pehmusteet ja muhkea istuinosa on parasta laatua. Sinä ja vieraasi tunnette olonne kotoisaksi ja mukavaksi, kun uppoudutte tähän keltaiseen nojatuoliin. Lisäksi nahkatuoli on helppo puhdistaa, se sietää kovaa kulutusta ja kestää useiden vuosien käyttöä.

 

Etsitkö muita tuotteita? Katso alla olevat kategoriat:

Materiaali: Nahkainen nojatuoli

Väri: Vihreä nojatuoli

Katso lisää Katso vähemmän