Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Lakisääteinen takuu koskee kaikkia vidaXL tuotteita.

Siinä määritellään, että olet oikeutettu toimivaan tuotteeseen joka vastaa tuotteen kuvausta.

Tuote on viallinen, jos se on epätäydellinen, vahingoittunut tai rikkinäinen tai, mikäli se ei toimi kunnolla tai sitä ei voi käyttää kuten myyjä on sitä kuvaillut.

Tämä tarkoittaa sitä, että ostajana sinulla on velvollisuus selvittää kysymällä myyjältä tuotteen sopivuudesta käyttötarkoitukseesi.

Mikäli saat viallisen tuotteen, olet oikeutettu tuotteen korjaukseen maksutta tai uuteen tuotteeseen. Et kuitenkaan ole ensisijaisesti oikeutettu valitsemaan uutta tuotetta vaan myyjällä on oikeus tarjota tuotteen korjausta.

Mikäli takuun alainen ongelma ilmenee tuotteen normaalissa käyttötarkoituksessa kohtuullisen ajanjakson aikana, vidaXL on velvollinen ratkaisemaan ongelman.

Huomaathan, että sääolosuhteista johtuva vaurio ei ole takuunalainen. Tällöin kyse ei ole tuotteen vauriosta tai toimimattomuudesta. Otathan yhteyttä vakuutusyhtiöösi tällaisen asian ratkaisemiseksi.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tuotteessa ilmennyt ongelma on lakisääteisen takuun alainen. VidaXL tarjoaa sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun. Tarjottava ratkaisu voi olla jokin seuraavista: Varaosien lähettäminen viallisten tilalle, osittainen hyvitys tai kokonaan uusi tuote.