Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

vidaXL – Elä paremmin vähemmästä!

vidaXLon kansainvälinen verkkojälleenmyyjä. “Me tarjoamme yllättävän laajan valikoiman tuotteita eri kategorioissa kuten koti, puutarha, autotalli, tee-se-itse ja vaatteet.”. Sen lisäksi tarjoamme asiakaspalvelua kyseisen maan äidinkielellä kaikissa niissä maissa, joissa toimimme. Katso konsernimme video tästä. 

 

 

Miksi me olemme täällä?

Kuluttajien hintatietoisuus lisääntyy kokoajan. vidaXL tarjoaa tuotteita kotiin sekä kodin ulkopuolelle kilpailukykyisillä hinnoilla. Pyrimme siihen. että tuotteemme ovat saatavilla mahdollisimman monelle kuluttajalle kuin mahdollista.
 

Miten me saavutamme tämän?

Me valitsemme tuotteita, joille on kysyntää ja hankimme niitä suurissa erissä. Pystymme vaikuttamaan tuotteiden muotoiluun ja pakkauksiin, mikä mahdollistaa tuotteiden optimoinnin koko toimitusketjuun ja ennen kaikkea asiakkaamme maksavat niistä erittäin kohtuullisen hinnan.
 

Kelle?

Myymme tuotteitamme hintatietoisille asiakkaille ympäri Eurooppaa, Australiaa  ja Yhdysvaltoja 31 verkkokaupan kautta. Lisäksi työskentelemme koko ajan ahkerasti laajentuaksemme ja saavuttaaksemme uusia asiakkaita.
 

Tarinamme

Kaikki alkoi tuotteiden verkkojälleenmyynnistä pienellä mittakaavalla, mutta pian tämä laajentui niin valtavaksi kasvuksi kuin tuotteiden valmistukseen oman tuotemerkin vidaXL:n alla. Oman tuotemerkin tuotteiden valmistusmäärä kasvoi myöskin eksponentiaalisesti ja laajensimme toimintaamme useaan Euroopan maahan. vidaXL.com-verkkokauppamme oli seuraava looginen ratkaisu menestystarinassamme. Yrityksen menestys perustuu hankintaan ja tuotteiden tarjontaan kilpailukykyisemmin hinnoin sekä kokoaikaiseen säästöratkaisujen etsintään kuitenkaan laatua vaarantamatta. Perusajatuksemme tehokkaasta, rahalle vastinetta tuottavasta, organisaatiosta muodostui lopulta tällä tavalla.
 

Mitä me lupaamme asiakkaillemme

vidaXL:n asiakkaana voit odottaa meiltä seuraavaa
 

Hyvä hinta

Me todellakin inhoamme kuluttaa tuotteisiin enemmän kuin on välttämätöntä ja olemme varmoja siitä, että sinäkin olet siitä kanssamme samaa mieltä. Kontrolloimalla tuotteidemme ja palveluidemme kaikki osatekijöitä, pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan.

 

Hyvä palvelu

Me tarjoamme hyvää asiakaspalvelua. Oli sinulla sitten kysymys liittyen tuotteeseen, toimitukseen tai maksuun, meidän asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua omalla äidinkielelläsi. Lisäksi toimitukset ja palautukset ovat aina ilmaisia vidaXL:n verkkokaupassa. Toki silloin tällöin jokin voi mennä pieleen, mutta tällaisessa tapauksessa me lupaamme ratkaista sen niin, jotta sinä asiakkaana olisit mahdollisimman tyytyväinen.
 

Hyvä mieli

Shoppailu vidaXL:llä saa sinut hyvälle mielelle. Voit ostaa vidaXL:n tuotteita sinulle mieleisen kanavan kautta ja tämän lisäksi me lupaamme, että shoppaillesasi vidaXL:llä sinulle tulee himo löytää mahdollisimman “hyvä tarjous”.