Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Tästä eteenpäin lähetämme sinulle uutiskirjeemme!
assortment_usp
Pidä sähköpostiasi silmällä, sillä sinun tulisi vastaanottaa kuponkikoodi muutaman tunnin kuluessa.
*Tilauksen vähimmäisarvo on €100,-. Alennus on voimassa ainoastaan vidaXL-merkkisiin tuotteisiin. vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi.
Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
close
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Palautusoikeus

vidaXL.fi tarjoaa sinulle 30 päivän palautusoikeuden tuotteen vastaanotosta.
Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Heti kun otat tuotetta käyttöön, tämä harkinta-aika päättyy.
Suosittelemme vahvasti, että tarkistat paketin sisällön heti vastaanoton jälkeen. Mikäli se on vaurioitunut tai puutteellinen, ilmoita meille ottamalla yhteyttä asiakaspalvelutiimimme. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on mahdollisuus palauttaa sen. Sama koskee myös tarjous- ja alennustuotteita. Voit palauttaa tuotteen jos:

  • Tuote on täydellinen
  • Se on alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä tilassa.

Sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme 30 päivän sisällä ilmoittamaan meille, että haluat palauttaa (osa) tilauksesi. Hyvitämme koko maksettu summa sinulle 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanoton jälkeen.

Voitte helposti ilmoittaa meille, jos haluatte palauttaa tuotteenne, suoraan vidaXL tililtänne. Menkää "Tilaukseni" osioon ja klikatkaa "Palauta". Jos haluatte palauttaa tuotteen, niin me pyydämme teitä ilmoittamaan meille 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Kun olet ilmoittanut asiasta, me lähetämme sinulle palautustiedot. Voit sitten järjestää tuotteen nouto palautusta varten. Suosittelemme, ettet lähetä tuotteen takaisin omalla kustannuksella, koska yllämainittu noutopalvelu on maksutonta.

Me palautamme täyden suorittamanne maksun 14 päivän kuluessa, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon, että hyvitys maksetaan samalle tilille ja samalla maksutavalla, kuin se tehtiin maksua suoritettaessa.

Jos olette tehneet ostoksenne Klarna maksupalvelun kautta, on teillä mahdollisuus lykätä maksun eräpäivää 30 päivällä. Löydätte kyseisen vaihtoehdon Klarna-tilitänne. 


Liite/Liitteet

Sopimusehdot
Palautusehdot
Palautuslomake
Malli tilauksen peruuttamiseen (EU)

Jäljellä oleva aika:
Hinta nyt:
Älä jää paitsi tarjouksistamme
€5,- alennus*
checkmark

Eksklusiivisia tarjouksia uutiskirjeemme tilaajille

checkmark

Kurkistuksia uusiin tuotteisiin

checkmark

Päivityksiä alennuskuponkeihin

checkmark

Viimeisimpien trendien mukaista inspiraatiota

€5,- alennus*
smiley_joy
Tilaa uutiskirjeemme
*Tilauksen vähimmäisarvo on €100,-. Alennus on voimassa ainoastaan vidaXL-merkkisiin tuotteisiin. vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi.
Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
close