Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

vidaXL.fi tarjoaa sinulle 30 päivän palautusoikeuden tuotteen vastaanotosta.
Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Heti kun otat tuotetta käyttöön, tämä harkinta-aika päättyy.
Suosittelemme vahvasti, että tarkistat paketin sisällön heti vastaanoton jälkeen. Mikäli se on vaurioitunut tai puutteellinen, ilmoita meille ottamalla yhteyttä asiakaspalvelutiimimme. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, sinulla on mahdollisuus palauttaa sen. Sama koskee myös tarjous- ja alennustuotteita. Voit palauttaa tuotteen jos:

  • Tuote on täydellinen
  • Se on alkuperäisessä pakkauksessa ja alkuperäisessä tilassa.

Sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme 30 päivän sisällä ilmoittamaan meille, että haluat palauttaa (osa) tilauksesi. Hyvitämme koko maksettu summa sinulle 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanoton jälkeen.

Voitte helposti ilmoittaa meille, jos haluatte palauttaa tuotteenne, suoraan vidaXL tililtänne. Menkää "Tilaukseni" osioon ja klikatkaa "Palauta". Jos haluatte palauttaa tuotteen, niin me pyydämme teitä ilmoittamaan meille 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Kun olet ilmoittanut asiasta, me lähetämme sinulle palautustiedot. Voit sitten järjestää tuotteen nouto palautusta varten. Suosittelemme, ettet lähetä tuotteen takaisin omalla kustannuksella, koska yllämainittu noutopalvelu on maksutonta.

Me palautamme täyden suorittamanne maksun 14 päivän kuluessa, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon, että hyvitys maksetaan samalle tilille ja samalla maksutavalla, kuin se tehtiin maksua suoritettaessa.

Jos olette tehneet ostoksenne Klarna maksupalvelun kautta, on teillä mahdollisuus lykätä maksun eräpäivää 30 päivällä. Löydätte kyseisen vaihtoehdon Klarna-tilitänne. 

Tuotteen takaisinvedot


Liite/Liitteet

Sopimusehdot
Palautusehdot
Palautuslomake
Malli tilauksen peruuttamiseen (EU)