Neljänistuttava sohva

Ostamassa 4-istuttavaa sohvaa? Tutustu vidaXL:n valikoimaan

Jos olohuoneessasi on tilaa, on neljänistuttava sohva erinomainen valinta. Sohva on useimmiten olohuoneen suurin huonekalu ja se on siten aina katseenvangitsija. Neljänistuttavaa sohvaa ei voi olla huomioimatta, osittain sen koosta johtuen. Voit tehdä siitä huoneen keskipisteen koristelemalla sen tyynyillä ja lämpimillä vilteillä. Voit siten luoda täydellisen rentoutumispaikan koko perheelle.

 

Milloin neljänistuttavalle sohvalle on tarvetta?

Monen mielestä neljänistuttava sohva on aivan liian suuri. Monissa kodeissa näin voikin olla, jolloin se ei oikein sovi sisustukseen. Pienemmissä kotitalouksissa ei neljän hengen sohvalle olekaan tarvetta, vaan olohuoneen voi sisustaa kahdenistuttavalla sohvalla ja mukavalla nojatuolilla.

Neljän hengen sohva on täydellinen hieman tilavimpiin koteihin. Sohvasta tulee aina välittömästi huoneen keskipiste ja suuret sohvat ovat täydellisiä suuremmille perheille. Mikäpä sen mukavampi paikka viettää leffailtaa, olipa teitä kaksi tai useampi. Kukapa nimittäin ei mielellään oikoisi jalkojaan tilavalla sohvalla?

 

Neljän hengen sohva jokaiseen tyyliin

Sohvalla on valtava vaikutus sisustustyyliin. Tämän vuoksi vidaXL tarjoaa paljon valikoimaa jokaiseen tyyliin: esimerkiksi (keino)nahkainen neljänistuttava sohva sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.

Nahka näyttää hyvältä modernissa ympäristössä, mutta myös sen väreillä voi leikkiä. Miltäpä sininen tai vihreä kuulostaisi? Neljän hengen sohvan kuuluukin kiinnittää katseita! Nahka on todella kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka sopii erityisesti lapsiperheille. Ennen sohvan käyttöönottoa kannattaa käsitellä se tahranestoaineella. Se tekee sohvan puhdistamisesta todella helppoa pelkällä märällä liinalla pyyhkien.

Rustiikkisemmasta tyylistä pitäville on tarjolla myös kankaisia neljänistuttavia sohvia. Kangas luo mukavan rauhallista tyyliä, joka sopii erityisesti maalaismaiseen sisustustyyliin. Yksiväristen sohvien lisäksi vidaXL:ltä löydät myös kuvioituja neljänistuttavia sohvia.

 

Tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa

vidaXL:n sohvavalikoima on varsin laaja, joten löydät sieltä taatusti etsimäsi. Valitse tyyli, väri ja materiaali, niin neljän hengen sohva toimitetaan ovellesi ilman toimitusmaksuja. 

Katso lisää Katso vähemmän