Maanpäällisen uima-altaan

null

Maanpäällisen uima-altaan edut 

Jos alkaa vaikuttamaan, että maanpäälliset uima-altaat ovat kaikkialla ympärilläsi – olet luultavasti oikeassa. Kaikki  uima-altaat  tulevat edullisemmiksi ja kesät kuumenevat entuudestaan, on siis viisas päätös ostaa sellainen kotiisi ja voit viilentyä samalla, kun kesäsäät rikkovat lämpöennätyksiä. Maahan upotettuihin uima-altaisiin verrattuna, maanpäällisissä uima-altaissa on useita etuja.

  •  Ne on helpot asentaa. Kun upotetun uima-altaan perustan kaivaminen ja alustan valmistelu voi kestää viikkoja, se vaatii myös useita ihmisiä, niin voit asentaa maanpäällisen uima-altaan täysin yksin.
  • Helppo asennus tarkoittaa automaattisesti edullisempaa hintaa. Sinun ei tarvitse palkata työntekijöitä ja puutarhasi on taatusti parhaimmillaan.
  • Nämä uima-altaat ovat turvallisempia, koska niihin ei voi pudota vahingossa. Ne eivät vaadi lisää aitoja, joten ne ovat upea vaihtoehto, jos sinulla on pieniä lapsia juoksemassa ympäriinsä.
  •  Jotkut mallit voidaan laittaa varastoon tarvittaessa, joten sinun ei tarvitse murehtia huollosta, kun et käytä uima-allasta.

 

Meillä on maanpäälliset uima-altaat jokaiseen makuun

Me tarjoamme maanpäällisiä uima-altaita eri tyyleissä. Selaa laajaa, eri muotoisten ja kokoisten, uima-altaiden valikoimaamme ja löydät taatusti parhaan vaihtoehdon ulkotilaasi.

Riippuen puutarhasi koosta ja muodosta, voit valita pyöreän, ovaalin tai suorakaiteen mallisen uima-altaan. Valitse pieni, matala allas lastesi turvallisiin leikkeihin tai osta uima-allas, joka on 7-metriä pitkä todelliseen takapihan allasjuhlaan.

Valikoimastamme löydät vapaasti seisovat uima-altaat, jotka voit täyttää vedellä heti. Niissä tulee myös täytettäviä renkaita ympärillä turvallisuuden takaamiseksi.

Teräsrunkoiset uima-altaat ovat yleensä suurempia ja jykevämpiä. Niiden asennus käy nopeasti ja silti ne ovat pitkäikäisiä, voit siis pitää ne puutarhassasi vuoden ympäri.

 

Miten valitset parhaan uima-altaan ulkotilaasi 

On muutamia asioita, jotka sinun tulee pitää mielessäsi, kun valitset maanpäällistä uima-allasta.

  • Mittaa puutarhasi

Muista varmistaa, että uima-altaasi sopii puutarhaasi tai saatavilla olevaan tilaasi – on parempi olla täysin varma.

  •  Tarkasta paikalliset säädökset 

Joissain paikoissa on säädöksiä paljonko tilaa pitää jättää uima-altaan ja sitä ympäröivän rakenteen väliin.

  • Valitse muoto

Runkoaltaat tulevat useassa eri muodossa (pyöreä, ovaali, suorakaide, jne.) ja jotkut niistä voivat sopia muita paremmin puutarhasi muotoon.

  •  Valitse seinän korkeus 

Uima-altaan seinän korkeus määrittää syvyyden. Mieti ketkä allasta käyttävät ennen tämän päätöksen tekemistä. Jos uima-allas on liian syvä, pienet lapset voivat pelätä sitä. Jos se on liian matala, niin se ei ehkä ole tarpeeksi hauska aikuisille ja kokeneille uimareille.

  • Pysyvä vai väliaikainen uima-allas 

Jotkut uima-altaat voidaan jättää ulos talven ajaksi. Muut tulee laittaa varastoon, joten voit käyttää niitä uudelleen, ilman pakkasen tai sään tekemiä vaurioita, jälleen seuraavana kesänä.

Mitä tahansa valitsetkaan, niin voit olla täysin varma, että löydät oikean vaihtoehdon valikoimastamme. Selaa valikoimaamme ja käytä suodattimiamme, jotta voit löytää parhaan uima-altaan puutarhaasi, sitten voitkin järjestää ensimmäiset uuden kesän uima-allas bileesi!

Katso lisää Katso vähemmän
(0 tulosta)