Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Vajat, autotallit & autokatokset

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Puutarhavajat kaikille puutarhatarvikkeillesi

Onko autotallisi täynnä kaikkia työkalujasi, puutarhahuonekalujasi jaa puutarhatarvikkeitasi? Ehkä sinulla ei ole autotallia ollenkaan? Molemmissa näissä tilanteissa, puutarhavaja on loistava ratkaisu, ja se tarjoaa sinulle sitä paljon tarvittua säilytystilaa. Näiden puutarhatalojen käytännöllisyyden lisäksi, ne myös näyttävät ihanalta puutarhatilassasi. vidaXL kaupasta löydät puutarhan varastovajat upeassa kokojen sekä muotojen valikoimassa. Vajan valinta riippuu useasta tekijästä, kuten puutarhan koosta, haluamastasi materiaalista, haluatko tuplaovet, jne. Mitkä ikinä ovat puutarhavaja tarpeesi, niin me olemme varmoja, että meillä on täydellinen sinulle!

Monitoimiset puutarhavajat

Varastovaja on käytännöllinen ratkaisu säilyttämään useita tavaroitasi. Sitä usein suositellaan säilyttämään puutarhahuonekalujasi suojaisessa tilassa, jotta se on suojassa elementeiltä. Voit helposti säilyttää tällaisia tavaroita uudessa puutarhavajassa. Sama koskee puutarhatyökalujasi ja jopa polkupyörääsi. Sinulla on kaikki käsien ulottuvilla ja yhdessä siistissä ja kätevässä paikassa! Lukitse ovet yöksi ja kalliit tavarasi ovat turvallisesti säilössä.

Valitse oikea malli

Kun etsit puutarhataloa joidenkin tavaroiden säilyttämiseen, on tärkeää päättää mihin se asetetaan. Tällä tavalla et pety, kun malli on suurempi kuin tila mikä sille on tarjolla. Pidä mielessäsi mitä tavaroita tulet säilyttämään upeassa uudessa puutarhavajassasi. Joitain puutarhahuonekaluja ei esimerkiksi voida taittaa kokoon, joten sisällä pitää olla reilusti tilaa. Puutarhavajan perustus pitää myös laittaa tasaiselle pinnalle. Kaikki vidaXL varastovajat on helppo koota ja toimitetaan ilmaiseksi.

TILAA UUTISKIRJEEMME
checkmark

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

checkmark

Tuotteet tarjolla

checkmark

Uutuudet ja trendit

checkmark

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin