Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Nojatuolit, mekanismituolit ja lepotuoliy

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Mukavat nojatuolit

Useimmissa sanakirjoissa nojatuoli on “laiskanlinna”. vidaXL kaupassa meillä on juuri tämä mielessä, kun luomme näiden tuotteiden valikoimaa. Näissä tuoleissa voit todella rentoutua hyvän kirjan kanssa, tai kun katsot suosikki TV-sarjaasi. Meidän mukavat nojatuolit ovat myös upea paikka nauttia iltatorkuista. Optimaaliseen rentoutumiseen löydät valikoiman tuoleja raheilla, sekä nojatuoleja ja tuoleja, joita voit säätää haluamallasi tavalla, vidaXL kaupassa. Kankaiset ja keinonahkaiset nojatuolit.

Jotkut ihmiset suosivat kangasverhoilua, koska ne huokuvat lämpöä. Voit valita myös (keino) nahkatuolin. Tämä materiaali on upea kosketukselle ja se on helppo puhdistaa. Kun huonekalusi on valmistettu nahasta, niin se ei tarkoita, että uuden kauniin nojatuolisi pitäisi olla. Yhdistelmä eri materiaaleja antaa sisustukseesi ainutlaatuisen ja omintakeisen tyylin.

Säädettävät, rentouttava tuolit

vidaXL kaupassa me autamme sinua saavuttamaan optimaalisen rentoutumisen meidän todella mukavilla ja säädettävillä nojatuoleilla. Ihanteelliset iltatorkuille meillä on upea valikoima tuoleja säädettävillä selkänojilla, joten voit laittaa makuulle ja todella rentoutua. Mukana tulevat rahit täydentävät mukavan kokemuksen. Kallistuva tuoli on toinen nojatuolityyppi, joka todella auttaa sinua rentoutumaan. Voit helposti päästä ylös tai istua alas sen kallistettavuuden ansiosta. Kaiken tämän lisäksi, rahi on säädettävissä, joka antaa sinun maata jalat ylhäällä. Upeaa!

Luo yhtenäisyyttä sisustukseesi

Lisäämällä rentouttavan tuolin sisustukseesi, voit heti luoda mukavan istumakulman. Se on myös uskomaton tapa lisätä väriä tai eri materiaaleja tilaasi. Valitse upea purppura tuoli tai nojatuoli, jossa on tilkkusuunnittelu, esimerkiksi. Tämä kirkastaa mustan tai valkoisen sisustuksen helposti, kun se luo todellisen keskipisteen huoneeseen.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin