Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Kynttilänpidikkeet

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Osta ylellisiä kynttilänjalkoja netistä

Sytyttämällä muutaman kynttilän iltaisin, voit helposti luoda kotiisi viihtyisän ilmapiirin. Kotoisa tunnelma lisääntyy entisestään kun asetat kynttilät kauniisiin kynttilänjalkoihin tai kynttelikköön. Päiväsaikaan kynttilänjalat toimivat koriste-esineinä. vidaXL:ltä voit löytää upean valikoiman viehättäviä kynttilänjalkoja sisä- tai ulkotiloihin, mukaan lukien yhteensopivia sarjoja. Luo kotiisi viihtyisä ja kotoisa tunnelma, josta olet aina unelmoinut!

Kynttilänjalat kotisi sisustuksessa

Kynttilänjalkoja on saatavilla erimuotoisia, -kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Voit valita esimerkiksi nidotun puisen jalan, joka luo ainutlaatuisia valoefektejä seinille. Kynttilän lepattava liekki näkyy puun aukkojen välistä ja sopii ihanteellisesti rustiikkiseen sisustukseen. Jos kotonasi on modernimpi sisustustyyli, on tyylikäs messinkinen kynttelikkö, johon sopii monenlaisia kynttilöitä, varmasti upea valinta. Kynttilänjalka on helppo tapa lisätä myös ripaus väriä sisustukseen. Kun haluat tehdä muutoksia sisustukseesi, shoppaile jotain uutta ja raikasta vidaXL-nettikaupan valikoimasta!

Luo tunnelmallinen ilmapiiri helposti

Jos sisustuksesi ei ole aivan niin kodikas kuin toivoisit, muutaman tuikun asettaminen kauniisiin kynttilänjalkoihin voi muuttaa tunnelman hetkessä. Ne näyttävät hienoilta päivänvalossa ja luovat lämmintä ja kutsuvaa tunnelmaa illalla. Voit asettaa kynttilöitä sisätiloihin lisätäksesi lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa. vidaXL:ltä löydät kynttilänjalkoja myös ulkotiloihin. Niissä on pienet ovet, jotta tuikut palavat, vaikka tuuleekin hieman.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin