Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA

Pöydät & Baarituolit

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
OHO! Etsimääsi tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Löydä samankaltaisia tuotteita täältä.

Värikkäät baarijakkarat

Kun sinulla on baaripöytä, sisäänrakennettu baari tai tilaa keittiön tiskillä, baarituolit sopivat todella sopivia ja kauniita lisiä tilaasi. Baarijakkarat eroavat normaaleista jakkaroista, koska ne ovat korkeampia ja niissä on yleensä selkänoja, joka takaa mukavuuden, kun käytät niitä jatkuvasti. vidaXL kaupassa löydät kauniin valikoiman erilaisia baarijakkaroita, raikkaissa väreissä, selkänojalla tai ilman ja käsinojilla. Kirkkaan väriset baarijakkarat sopivat todella hyvin neutraalin baaripöydän kanssa!

Mukavat baarijakkarat jokaiseen sisustukseen

vidaXL kaupasta löydät upean valikoiman baarijakkaroita eri tyyleissä. Saatavilla olevat värit ja suunnittelut varmistavat, että löydät täydellisen baarijakkaran jokaiseen sisustukseen. Värikkäistä kaasuhissituoleista paljon perinteisempii suunnitteluihin, voit löytää täydellisen baarijakkaran jokaiseen sisustukseen, meillä todellakin on ne kaikki. Jos haluat saada vaihtoehdon, että voit laittaa baarijakkarasi tiskin alle, niin käsinojallinen suunnittelu ei ole paras mahdollinen sinulle. Upean väri- ja suunnitteluvalikoiman lisäksi meillä on upea valikoima materiaaleja, esimerkiksi kauniit kankaat, puut ja keinonahat.

Ylimääräistä istumatilaa vieraille

Onko sinulla aina ihmisiä illallisella, viihdytät vieraita tai pidät juhlia? Jos tämä on tilanne, niin baarijakkara ei vain näytä hyvältä, ne ovat myös todella kätevät ylimääräisen istumatilan luomiseksi. Koska useimmat baarijakkarat ovat korkeussäädettäviä, vieraasi voivat istua (suurin piirtein) samalla tasolla kuin ihmiset, jotka istuvat muilla tuoleilla ja sohvilla.

Osta yksi baarijakkara tai koko sarja

Sarja baarijakkaroita on elintärkeä, kun sinulla on baaripöytä. Jos tarvitset vain jakkarat keittiösi tiskille tai pienelle pöydälle, niin tarvitset ehkä vain yhden baarijakkaran tai ehkä kaksi. Upealla baarijakkaroidemme valikoimalla, mahdollisuudet ovat rajattomat!

TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin