Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kuvaus

Tämä antiikkityylinen kierrätetty baarijakkara on ajaton lisä kotiisi ja se soveltuu erinomaisesti sekä klassiseen että moderniin sisustustyyliin. Tuolissa on jalkatuet, jotka tarjoavat optimaalisen istumismukavuuden. Baarijakkara on erittäin kestävä lujatekoisen rakenteensa ansiosta.

 

Tämä antiikkityylinen jakkara on valmistettu kierrätetystä puusta, mikä tekee jokaisesta huonekalusta ainutlaatuisen ja hieman toisistaan eroavan. Uusiokäytetystä puusta valmistetuissa huonekaluissa on eri puiden kuten tiikin, seesamin, akaasia-, mango- ja saalpuun, jne. ominaisuuksia. Kierrätyspuu on tukevaa, kestävää ja kaunista. Naulanreiät tai näkyvät puun pintakuviot näyttävät niiden historian ja kutsuvat uudet sukupolvet ottamaan ne omakseen. Omistamalla tämän huonekalun näytät halusi luonnonsuojeluun, ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.

 

Käsityötaito korostaa tämän upean jakkaran vintagetyyliä ja saa sen näyttämään eksoottiselta. Kaikki valmistusvaiheet kuten uudelleen kasaus, kiillotus, maalaus ja vahaus, on tehty erittäin taidokkaasti. Antiikkinen korkea baarijakkara on taatusti täydellinen lisä kotiisi!

 

Tärkeä huomio: Värit saattavat vaihdella kappaleittain, tehden jokaisesta baarijakkarasta ainutlaatuisen; toimitus on satunnainen.

Tiedot

  • Materiaali: uusiokäytetty monivärinen puu
  • Koko: 30 x 75 cm (Φ x K)
  • Täysin käsintehty
  • Lakattu, osittain maalattu & vahattu
  • EAN: 8718475916239
  • SKU: 241647
  • Brand: vidaXL

vidaXL Baarijakkara täysi uusiokäytetty puu

Tuotemerkki : vidaXL
Myyjä : vidaXL
€ 118.99 info
€ 103.99
Sisältää ALVin
Säästät 13%
Varastossa
ILMAINEN toimitus, ILMAINEN palautus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Toimitusaika: 7 arkipäivää
Loading...