Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kuvaus

Tätä universaalia koodin kopioijaa on helppo ja kätevä käyttää, ja sen avulla sinulla voi aina olla varmuuskopio tai yksinkertaisesti enemmän kopioita käsillä. Kiinteällä taajuudella (315 MHz) 99,99%:n kopioimiseksi kaikista tavallisista kiinteiden ja oppimiskoodien kauko-ohjaimista. Tämän etäkopiokoneen avulla kopioit alkuperäisen kaukosäätimen ominaisuudet "face-to-face" tähän 4-kanavaiseen RF-kopiokoneeseen, jossa on oppimistoiminto.


Ominaisuudet:

4-kanavainen koodin kopioija, jossa on koodinoppimisominaisuudet, kopion luomiseksi olemassa olevasta autotallin oven avaajasta. Kiinteä taajuus (315 MHz), jotta pystyt kopioimaan melkein kaikki yleiset kiinteän ja oppimiskoodin kaukosäätimet. Pieni ja kevyt, samassa muodossa kuin tavallinen auton avain - kätevä olla avainketjussa.


Piirisarja Yhteensopivuus:
2260 (kaikki valmistajat)
2262 (kaikki valmistajat)
PT2264 / 2240/5326 (kaikki valmistajat)
SC5262, HT600 / 6P20B / 680/6207/6010/6012/6014, SMC918-sarja, 527 (kaikki valmistajat)
1527 (kaikki valmistajat)
2240 (kaikki valmistajat)
HCS101 / HCS200 / HCS201 (koodin osat)
HCS300 \ HCS301 (koodin osat)
Singel-sirun osat.

Huomaa: Koodiklooneri on myös yhteensopiva, jos sirumallisi eroaa edellä mainitusta etuliitteestä (ts. Kirjaimista), koska eri valmistajien siruilla voi olla erilaisia ​​malliliitteitä. Osanumeron on kuitenkin oltava identtinen, jotta kloonaus toimii.

Koodikopioijan käyttäminen:

1. Tyhjennä koodi:
Testatun RF-signaalin tyhjentäminen tehtaalta:
1. Paina A- ja B-painikkeita jatkuvasti, kunnes LED-valo vilkkuu
2. Vapauta painike B (pidä painettuna painiketta A) ja paina painiketta B hitaasti 3 kertaa, LED palaa
3. Vapauta painike A, koodin tyhjennys on valmis

2. Kopiointi (oppiminen):
Kopioi koodi alkuperäisestä lähettimestä
1. Aseta kopioija alkuperäisen lähettimen viereen (mahdollisimman lähelle)
2. Pidä alkuperäisen lähettimen painiketta A painettuna ja paina sitten kopiokoneen painiketta A, kunnes näet kopiokoneen merkkivalon palavan.
3. Vapauta molemmat painikkeet ja lopeta koodin kopiointi. Kopioi seuraava painike samalla tavalla.

3. Palautuskoodi:
Jos kopioitu koodi on vahingossa poistettu kaukosäätimestä, se voidaan nollata helposti.
1. Pidä C- ja D-painikkeita painettuna 3 sekunnin ajan, kunnes LED-valo syttyy
2. Kaikki painikkeet palaavat uusimpiin kopiointikoodeihin

Kaukosäädin autotallin oveen 315 MHz:n koodin kopioija

Tuotemerkki : INF
Myyjä : INF Company AB
€ 19.49
€ 10.99
Sisältää ALVin
Säästät 44%
Varastossa
ILMAINEN toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Toimitusaika: 4 arkipäivää

Myyjän tiedot

INF Company AB

(0 arvostelua )
Myymme tuotteita, joita käytämme ja jotka pidämme itsestämme. Tarjoamme vain tuotteita, joilla voimme luoda lyömättömän arvon sinulle asiakkaana. Lyömätön arvo tarkoittaa meille tuotetta, jolla on hyvä muotoilu, hyvä laatu ja kilpailukykyinen hinta. Luomme lyömättömän arvon sinulle asiakkaana ostamalla kaikki tuotteemme suoraan tehtaalta omalla laadunvalvonnalla ja omistamalla samalla koko logistiikkaketjun. Pyrimme myös jatkuvasti olemaan tehokkaita ja parantamaan organisaatiomme. Lyömätön arvo sinulle asiakkaana Nopeat toimitukset. Sinulla on tavaroitasi 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Asiakaspalvelu - vastaamme nopeasti ja olemme saatavilla sekä postitse että puhelimitse. Hyvä laatu - 30 päivän avoin ostos. INF Company AB on toiminut vuodesta 2003 ja alusta lähtien työskentelimme pääasiassa OEM-tuotannon kanssa Kiinassa elektroniikan alalla tunnetuille tuotemerkeille. Jatkamme edelleen tätä liiketoimintaa, ja vuodesta 2016 olemme myös alkaneet myydä itseämme suoraan kuluttajille. Koska olemme tuottaneet ja tuoneet tavaroita Kiinasta vuodesta 2003, nyt kun olemme lopettaneet kaikki välittäjät, pystymme todella tarjoamaan tuotteita lyömättömään arvoon sinulle asiakkaana.
Loading...