Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kuvaus

Kaukosäätimen suunnittelussa oleva RF-kloneri, jolla voidaan kloonata vanhojen kaukosäätimien koodeja. Täydellinen siirtämään / kopioimaan koodia esimerkiksi autotallin oville. Kopioi koodi alkuperäisestä kauko-ohjaimesta tällä 4-kanavaisella RF-kopiokoneella, jolla on oppimistoiminnot - sinulla on aina varmuuskopio tai ylimääräinen autotalli-oven avaaja kädessä!


Koodkloonin käyttäminen:

Tyhjennä koodi:
Testatun RF-signaalin tyhjentäminen tehtaalta: Paina lukitusnäppäintä ja avaa näppäin samalla. Kaksi sekuntia myöhemmin LED-merkkivalo vilkkuu kolme kertaa, mitä seuraa jatkuva nopea salama. Osoittaa, että kaukosäätimen koodit on poistettu.

2. Kopiointi (oppiminen)
Pidä kaukosäädintä toisessa kädessä ja kopiointiainetta toisessa ja pidä kahta kaukosäädintä mahdollisimman lähellä toisiaan ja paina samalla kaukosäätimen kahta vastaavaa painiketta (esim. AA, BB). Kolme sekuntia myöhemmin LED-merkkivalo vilkkuu kolme kertaa, mitä seuraa jatkuva nopea salama. Tämä osoittaa, että kopion painike on nyt sama kuin alkuperäisessä kaukosäätimen painikkeessa. Useille painikkeille yllä oleva menettely on sama.

3. Nollaa koodi
Jos kopioitu koodi on vahingossa poistettu kaukosäätimestä, se voidaan palauttaa helposti. Paina kahta painiketta 3 ja 4 samanaikaisesti. 3 sekuntia myöhemmin, LED-merkkivalo vilkkuu kolme kertaa, mitä seuraa jatkuva nopea salama. Tämä osoittaa, että alkuperäiset kauko-ohjainkoodit on palautettu.

4. On mahdollista poistaa kaikki koodit ja kopioida uudelleen.


Tuotteen ominaisuudet ja tekniset parametrit:
Materiaali: metalli ja ABS
Koodaustyyppi: Oppikoodi / Kiinteä koodi / Vierityskoodi / Kopiointikoodi (valinnainen)
Käyttöjännite: DC 12V
Käyttövirta: <= 12 mA
Toimintataajuus: 433 MHz
Lähetysteho:> = 10 mW
Lähetysnopeus: 50-60 KHz
Taajuuden poikkeama: ± 0,2MHz
Lähetysetäisyys: 100 metriä (avoin tila)
Siru ja toimintatila: Oppikoodi (1527, 2240, HT6P20B, HT6P20D jne.); kiinteä koodi (2260, 2262 jne.); vierintäkoodi (HCS301, 300, 200 jne.); Kopieringskod

Universal code cloner - kauko-ohjattava autotalliovi 433 MHz

Tuotemerkki : INF
Myyjä : INF Company AB
€ 28.99
€ 15.49
Sisältää ALVin
Säästät 47%
Varastossa
ILMAINEN toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Toimitusaika: 4 arkipäivää

Myyjän tiedot

INF Company AB

(0 arvostelua )
Myymme tuotteita, joita käytämme ja jotka pidämme itsestämme. Tarjoamme vain tuotteita, joilla voimme luoda lyömättömän arvon sinulle asiakkaana. Lyömätön arvo tarkoittaa meille tuotetta, jolla on hyvä muotoilu, hyvä laatu ja kilpailukykyinen hinta. Luomme lyömättömän arvon sinulle asiakkaana ostamalla kaikki tuotteemme suoraan tehtaalta omalla laadunvalvonnalla ja omistamalla samalla koko logistiikkaketjun. Pyrimme myös jatkuvasti olemaan tehokkaita ja parantamaan organisaatiomme. Lyömätön arvo sinulle asiakkaana Nopeat toimitukset. Sinulla on tavaroitasi 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Asiakaspalvelu - vastaamme nopeasti ja olemme saatavilla sekä postitse että puhelimitse. Hyvä laatu - 30 päivän avoin ostos. INF Company AB on toiminut vuodesta 2003 ja alusta lähtien työskentelimme pääasiassa OEM-tuotannon kanssa Kiinassa elektroniikan alalla tunnetuille tuotemerkeille. Jatkamme edelleen tätä liiketoimintaa, ja vuodesta 2016 olemme myös alkaneet myydä itseämme suoraan kuluttajille. Koska olemme tuottaneet ja tuoneet tavaroita Kiinasta vuodesta 2003, nyt kun olemme lopettaneet kaikki välittäjät, pystymme todella tarjoamaan tuotteita lyömättömään arvoon sinulle asiakkaana.
Loading...