Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

Kuvaus

Kauko-ohjattava RF-koodinlukija vanhan kaukosäätimesi koodien kopioimiseen. Sopii erinomaisesti autotallin ovien, automaattisten porttien, turvallisuusjärjestelmien ja kodin laitteiden koodien lukemiseen/kopiointiin. Koodinlukijan jokaiseen 4 painikkeeseen voi tallentaa yhden koodin. Huomio: Koodinlukijaa ei voi turvallisuussyistä käyttää auton avaimen koodin kopiointiin. Yhteensopiva kiinteän 433MHz taajuuden kanssa, mikä on yleisimmin käytetty taajuus autotallin ovien avaimissa.

Yhteensopiva seuraavien piirisarjojen kanssa:
2260 (kaikki valmistajat) 2262 (kaikki valmistajat) PT2264, 5326 (kaikki valmistajat) SC5262, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6014, SMC918-sarja, 527 (kaikki valmistajat)1527 (kaikki valmistajat) 2240 (kaikki valmistajat) HCS101, HCS200 \ HCS201 (osa koodeista) ja HCS300 \ HCS301 (osa koodeista). Yhteensopivuus koskee myös osaa yksittäisiä siruja.

Huom: Tämä malli ei ole yhteensopiva rullauskoodien kanssa. Jos tarvitset rullauskoodeja lukevan koodinlukijan, tutustu toisiin koodinlukijamalleihin.

Näin kopioit koodin:

Ensimmäinen vaihe: Poista lukijaan aiemmin tallennettu koodi
1. Paina painikkeita A ja B, kunnes LED-valo välkkyy
2. Päästä irti painikkeesta B (pidä painike A edelleen alhaalla) ja paina sitä hitaasti 3 kertaa LED-valon välkkyessä
3. Päästä irti painikkeesta A, olet poistanut koodinlukijaan aiemmin tallennetun koodin.

Toinen vaihe: Kopioi koodi sen alkuperäisestä lähettimestä
1. Aseta koodinlukija mahdollisimman lähelle koodin alkuperäistä lähetintä.
2. Paina ja pidä alhaalla painiketta A koodin alkuperäisessä lähettimessä. Paina ja pidä alhaalla myös koodinlukijan painiketta A, kunnes lukijan LED-valo välkkyy.
3. Päästä irti molemmista painikkeista ja lopeta koodin kopiointi. Voit kopioida toisen koodin koodinlukijan seuraavaan painikkeeseen samalla tavalla.

Koodien palauttaminen:
Pidä painikkeita C ja D alhaalla 3 sekuntia, LED-valo välkkyy. Kaikkien painikkeiden tallenteet palautuvat niihin viimeksi kopioituihin koodeihin.

Tuoteominaisuudet:
Signaaliyhteyden nopeus: 50-60 KHz
Voltit: 12 V
Sähkövirran voimakkuus: 10 mA
Taajuus: 433 MHz
Signaaliyhteyden teho: 10-12 mW
Signaaliyhteyden kantavuus: 50 m asti esteettömässä tilassa
Väri: musta/hopea
Akku: 2V27A (sisältyy koodinlukijaan)
Koko: 6x4x1,2 cm
Paino: 28 g

Pakkaukseen sisältyy:
1 x universaali koodinlukija - kaukosäädin

Universaali koodinlukija - kaukosäädin

Tuotemerkki : INF
Myyjä : INF Company AB
€ 38.99
€ 12.49
Sisältää ALVin
Säästät 68%
Varastossa
ILMAINEN toimitus
Osta nyt, maksa myöhemmin
Toimitusaika: 4 arkipäivää

Myyjän tiedot

INF Company AB

(0 arvostelua )
Myymme tuotteita, joita käytämme ja jotka pidämme itsestämme. Tarjoamme vain tuotteita, joilla voimme luoda lyömättömän arvon sinulle asiakkaana. Lyömätön arvo tarkoittaa meille tuotetta, jolla on hyvä muotoilu, hyvä laatu ja kilpailukykyinen hinta. Luomme lyömättömän arvon sinulle asiakkaana ostamalla kaikki tuotteemme suoraan tehtaalta omalla laadunvalvonnalla ja omistamalla samalla koko logistiikkaketjun. Pyrimme myös jatkuvasti olemaan tehokkaita ja parantamaan organisaatiomme. Lyömätön arvo sinulle asiakkaana Nopeat toimitukset. Sinulla on tavaroitasi 1-3 työpäivän sisällä tilauksesta. Asiakaspalvelu - vastaamme nopeasti ja olemme saatavilla sekä postitse että puhelimitse. Hyvä laatu - 30 päivän avoin ostos. INF Company AB on toiminut vuodesta 2003 ja alusta lähtien työskentelimme pääasiassa OEM-tuotannon kanssa Kiinassa elektroniikan alalla tunnetuille tuotemerkeille. Jatkamme edelleen tätä liiketoimintaa, ja vuodesta 2016 olemme myös alkaneet myydä itseämme suoraan kuluttajille. Koska olemme tuottaneet ja tuoneet tavaroita Kiinasta vuodesta 2003, nyt kun olemme lopettaneet kaikki välittäjät, pystymme todella tarjoamaan tuotteita lyömättömään arvoon sinulle asiakkaana.
Loading...