Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA
top banner

Romanttinen kesäilta puutarhahuonekalujen ja koristeiden kanssa vidaXL kaupasta

 

Kun ilma kylmenee illalla, niin se ei todellakaan tarkoita, että sinun pitää juosta takaisin sisälle. Kesä voi olla jo puolessa välissä, mutta se ei ole vielä ohi! Käytä hyväksesi tosiasiaa, että voit yhä istua ulkona. vidaXL puutarhahuonekalujen ja koristeiden kanssa voit luoda mukavan paikan puutarhaasi, joka on täydellinen niihin ihaniin hetkiin, vaikka lämpötila laskeekin hieman.

 

 

Kuinka luoda romanttinen puutarha?

 

Romanttinen puutarha tunnetaan muutamasta asiasta, kuten useista kukista ja kasveista. Hanki muutamia kukkaruukkuja terassille tai luo raja, johon voit laittaa eri kasveja. Viehättävä kulma polun päässä, jota peittää kasvusto tai puu, on todella romanttinen. Laita pien bistrosarja terassille, tai kaunis kulmasohva, jos sinulla on tilaa. Meidän lepotuolimme ovat upea paikka torkuille, ja meidän bistro- sekä puutarhasarjat tuoleille sopivat täydellisesti koko perheen illalliselle. Osta tulikori ja useita puutarhavaloja, löydät siis aina takaisin ilman kompastumista.

 

 

Ulkohuonekalut romanttiseen puutarhaan

 

Puutarhahuonekalujen lisäksi, jotka sopivat romanttiseen puutarhaan, vidaXL kaupassa on myös useita puutarhan koristeita, jota antavat puutarhallesi romanttisen tunnelman. Osta ruusukaari, ulkopeili, hieman kynttilöitä pienelle pöydälle, ja valaistus oikeisiin paikkoihin. Näiden elementtien kanssa on helppoa luoda täydellinen, romanttinen kesäilta. Voit ostaa kaikki romanttiset puutarhahuonekalut verkosta vidaXL kaupasta!

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin