Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA
top banner

Valaise puutarhasi vidaXL ulkovaloilla

 

Vuoden pisin päivä on jäänyt jo taakse, joka tarkoittaa päivien lyhenevän ja lyhenevän koko ajan. Jos haluat istua ulkona illalla, kun lämpötila sen sallii, niin ulkovalot ovat korvaamattomat. vidaXL kaupasta löydät useita tyylikkäitä ja toimivia valaisimia ulkotiloihin, kuten aurinkovoima valaisimet, spottivalot, seinävalot, sekä polkujen valot. Puutarhassasi ei tarvitse koskaan olla pimeää nurkkaa.

 

 

Trendikäs tai toiminnallinen? Miksi ei molemmat!

 

Valaistus on yksi tärkeistä elementeistä, joka voi tuoda todella mukavan tunnelman puutarhaasi yöllä. Esimerkiksi, valitse seinävalo, jonka voit laittaa puutarhasi pimeään nurkkaan. Toinen vaihtoehto on kauniit spottivalot, jotka voit laittaa puun alle tai vaikka koristevaloksi. Näiden trendikkäiden ulkovalaisimien lisäksi, vidaXL on myös paikka, josta löydät käytännölliset (älä huoli, myös kauniit) valaisimet. Meidän sensorivalaisimet syttyvät, kun joku tulee lähelle etu- tai takaoveasi, esimerkiksi. Tämän lisäksi, on hyödyllistä laittaa joitain valoja pimeän polun varrelle, jotka estävät sinua astumasta vahingossa kukkapenkkiin.

 

 

Tee suunnitelma ulkovalaisimille

 

Aivan kuin sisävalaistus, on hyvä idea luoda kevyt suunnitelma ulkovalaisuun. Selvitä mitkä osat puutarhastasi tarvitsevat lisävalaistusta, minkä tunnelman haluat luoda, ja mikä ulkovalaisimiesi tarkoitus on. Valitse kirkkaammat valot polun varrelle, ovelle tai vajaasi. Tunnelmavalaistukseen sinun kannattaa valita pehmeämmät valot. Katso vidaXL valikoima ja varmista, ettet istu pimeässä tänä syksynä!

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin