Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA
top banner

Leikkimökit lapsille – löydä mielikuvituksen maailma 

 

Nykyään luovuus on jotain, mikä on joillekin lapsille menneisyydessä. Heidän silmät ovat liimattuna näyttöön ja ulkona leikitään yhä vähemmän ja vähemmän. Kun sinulla on tämä hauska leikkimökki takapihalla, niin se stimuloi lapsiasi leikkimään ulkona kavereiden kanssa, eivätkä he vietä aikaa enää sisällä. Tämä tekee heistä sosiaalisempia, auttaa heitä pysymään kunnossa ja opettaa heidät käyttämään mielikuvitustaan. vidaXL kaupasta löydät useita erilaisia leikkimökkejä, keinusarjoja ja taloja, joissa on keinu SEKÄ liukumäki.

 

 

Keinu niin korkealle kuin voit

 

Kun viet lapsesi leikkikentälle, niin joidenkin on vaikeaa olla huutamatta ”Varo! Ei niin korkealle!”. On kuitenkin tärkeää, että lapset oppivat leikkimään ja tekemään asiat omalla tavallaan. Anna heidän keinua niin korkealle kuin mahdollista tai mennä puolapuiden huipulle. Vanhempana voit valvoa turvallisen matkan päästä ja tarttua toimeen, kun tarpeen. Eikö sinulla ole tarpeeksi tilaa takapihalla? Katso sitten leikkimökkimme liukumäellä ja tuplakeinulla. Tällä leikkimökillä lapset voivat keinua vierekkäin ja kokeilla, kuka keinuu korkeimmalle!

 

 

Leikkimökki puutarhassasi

 

Leikkimökki tarkoittaa hauskaa nuorille ja vanhoille lapsille. Se on paikka puutarhassa, jonne vanhemmilla ei ole asiaa ja lapset voivat tehdä mitä tahansa. Leikkimökissä lapset voivat istua ja lukea kirjaa, tai tuoda lelut leikkeihin. Katso vidaXL leikkimökit ja tee ulkoleikeistä jälleen hauskaa!

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin