Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA
top banner

Ainutlaatuiset huonekalut uusiokäytetystä puusta

 

Nykyisen modernin kuluttajayhteiskunnan takia, vidaXL yrittää auttaa pysyvyyttä tuottamalla kauniin huonekaluvalikoiman, joka on valmistettu uusiokäytetystä puusta. Käyttämällä eri tyylisiä kierrätettyjä puita, me voimme luoda kauniita ja ainutlaatuisia huonekaluja. Jokaisella puulla on oma tarinansa ja erilainen ulkonäkö. Karu ulkonäkö antaa uusiokäytetylle puulle todella paljon luonnetta. Koska käytetylle puulle on annettu toinen elämä, se luo vähemmän rasitusta ympäristölle. Kauniit kaapit olohuoneessa JA osaa ottaminen paremman ympäristön luomiseen: mitä enää voisit haluta!

 

 

Erilaisten kestävien puutyyppien yhdistäminen

 

Meidän uusiokäytettyjen huonekalujen valikoimassa me yhdistämme useita eri puutyyppejä. Esimerkkejä ovat tiikki, seesam, akaasia-, mango- ja ruusupuu. Kaikilla näillä puilla on oma luonteensa, mitä tulee kovuuteen, karkeuteen, syihin sekä väriin. Kierrättämällä puut ja yhdistämällä sen yhteen huonekaluun, saat tuotteet, jota ei taatusti löydy jokaisesta olohuoneesta. Me tarkoitamme tätä kirjaimellisesti, koska jokainen puukappale voidaan kierrättää vain kerran. Siksi on tärkeää pitää mielessäsi, että tilaamasi tuote voi erota kuvasta, jonka näet verkkokaupassa!

 

 

Käsintehty sekä tukeva

 

Kaikki uusiokäytetystä puusta valmistetut huonekalut ovat käsintehtyjä. Puut valitaan sillä tavalla, että värit sopivat hyvin yhteen, ja että huonekalu muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden. Valikoiman huonekaluissa on eri tyylejä, modernista teolliseen, sekä jopa klassiseen. Tämä tarkoittaa, että voit löytää kaiken tyylisiä uusiokäytetystä puusta valmistettuja huonekaluja vidaXL valikoimasta.

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
Näytä Lisää
TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin