Kirjaudu ulos
Olet nyt kirjautunut ulos.
Jatka
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Tarkista saapuneet viestit, pian saat eksklusiivisen kuponkikoodisi!
Kiitokset mielenkiinnosta uutiskirjettämme kohtaan

Ole hyvä ja vahvista klikkaamalla linkkiä, jonka me juuri lähetimme sinulle. Kiitos!

Saadaksesi kuponkikoodisi, ole hyvä ja klikkaa sähköpostitse lähetettyä vahvistuslinkkiä.

Sulje
ANNA PALAUTETTA
top banner

Etsitkö kiinnostavaa harrastusta? Lue vihjeemme täältä!

 

Löytyy ihmisiä, joilla 1001 harrastusta ja ihmisiä, jotka yhä miettivät mitä he voisivat tehdä rentoutuakseen hieman. Erityisesti jälkimmäiselle ryhmälle, meillä on vihjeitä aktiviteetteihin, jotka antavat sinulle energiaa ja antavat sinun vapauttaa luovuutesi

 

 

Rentoudu luovien harrastusten parissa

 

Kun tulet kotiin pitkä työpäivän jälkeen, on mukavaa rentoutua hieman. Jotkut ihmiset menevät lenkille, pyöräilemään tai istuvat sohvalle Netflixin parissa, on myös muita asioita, joita voit tehdä vapaa-aikanasi. Tässä niistä muutama!

 

Tee omaa musiikkia


Oletko aina haaveillut urasta musiikin parissa? Sitten vidaXL on paikka useille soittimille, jotka voit saada edulliseen hintaan. Hyppää suoraan sisään klarinetilla, trumpetilla, tai tee naapurisi hulluiksi rumpusarjalla tai säkkipillillä. Koska nämä soittimet ovat paljon halvempia kuin musiikkiliikkeessä, niin ne ovat täydellinen tapa testata, onko tämä kiinnostava harrastus juuri sinulle.

 

Tee omaa viiniäsi


Luova harrastus, joka on aivan omaa luokkaansa, on oman viinin tekeminen. vidaXL kaupasta löydät useita hedelmä- ja viinipuristimia. Pian voit tarjota vieraillesi jotain erilaista, joka poikkeaa viinakaupan perusviinistä! Me suosittelemme sen maistamista, ennen kuin tarjoilet sitä vieraillesi.

 

Anna luovuutesi juosta vapaana


Haluatko mieluummin tehdä jotain käsilläsi? Sitten voi todella innostua meidän rintanappikoneesta, kankaista, liimatikuista ja muista asioista, joiden kanssa voit luoda jotain kivaa. Seuraatko mieluummin piirustuksia? Katso sitten pienoismallisarjamme, joihin kuuluvat 3D-veneet, kirkot tai moottoripyörät.

Lajittelu:
Bestseller
Hinta:
Suodatin
TILAA UUTISKIRJEEMME

Eksklusiiviset tarjoukset jäsenillemme

Tuotteet tarjolla

Uutuudet ja trendit

Saat 5€ alennuksen**

vidaXL kunnioittaa yksityisyyttäsi
*Peruuttaminen on mahdollista milloin tahansa
**kun käytät €100 vidaXL tuotteisiin