Yllättävä valikoima
Ilmainen toimitus
Edulliset hinnat

 

Hanki parhaimmat alennukset ja tarjoukset vidaXL:ltä!

Tarkista tämä sivu säännöllisesti, ettei vidaXL:n alennuskoodit jää huomaamatta! Löydät tältä sivulta kätevän yleiskatsauksen tämän hetken tarjouksiin, jotta voit aina hyötyä parhaimmista alennuksista. Etkö löydä tarpeisiisi sopivaa kuponkikoodia? Katso siinä tapauksessa päivän ja viikon tarjouksemme tai tilaa uutiskirjeemme.

Hauskaa shoppailua!


 

 

       €20 alennus ulkokalustesarjoista>         

 koodilla:   Sarjat 

 

 

Voidaan käyttää vidaXL-merkkisiin valittuja ulkokalustesarjoistakampanja sivun tuotteita. Tilauksen vähimmäisarvo 299€.

Ei voida yhdistää muihin kuponkikoodeihin.

Voimassa alkaen:  2020-02-05

Tarjous päättyy:  2020-02-29

 

 

Etkö löydä tarpeisiisi sopivaa kuponkikoodia? Tilaa siinä tapauksessa uutiskirjeemme! Saat €5 alennuksen tilaukseesi ja pysyt ajan tasalla uutisistamme, inspiraatiovinkeistä, erikoistarjouksista ja alennuksista! 

 

Tältä sivulta löydät vidaXL:n uusimmat päivittäiset ja viikottaiset tarjoukset. Älä koskaan missaa lempituotteidemme erikoistarjouksia ja katso, mitkä ovat tämän hetken diilit!

 Tarkista alennuskoodimme säännöllisesti ja hyödy erikoistarjouksista ja alennuksista!

 Me vidaXL:llä arvostamme hyviä hintoja. Mikä olisikaan parempaa, kuin ostaa lempituotteesi hyvällä alennuksella! Tästä syystä tarjoamme sinulle säännöllisesti mahdollisuuksia ostaa useita tuotteita edullisin hinnoin. Pidä silmällä vidaXL:n alennuskoodeja, jotka löydät tältä sivulta. Upeiden alennusten lisäksi, voit aina olla varma siitä, että toimitus on täysin ilmaista riippumatta siitä ostatko pienen hamsterin riippukeinun, jättimäisen puutarhakalusteryhmän tai vaikka skandinaavisia ruokatuoleja.

 

Älä enää koskaan missaa erikoistarjouksiamme tai alennuskoodejamme!

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et enää koskaan missaa erikoistarjouksiamme, eksklusiivisia alennusmyyntejämme tai alennuskoodejamme. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisisista ja trendeistä, erikoistarjouksista sekä valikoimamme uusimmista tuotteista. Kun tilaat uutiskirjeen saat myös kaupan päälle €5 alennuksen seuraavaan tilaukseesi.


Tuotteet, joihin kiinnitetään erityistä huomiota päivän tai jopa koko viikon ajan.

Kaikki tuotteemme ansaitsevat erityishuomiota. Tämän vuoksi löydät mahtavat päivittäiset tarjouksemme, jotka vaihtelevat ulkokalusteista kuntopyörään tai työkaluihin. Päivän tarjousten kohdalla on oltava nopea, sillä ne kestävät vain 24 tuntia. Jos tarvitset enemmän aikaa, voit hyödyntää viikottaisia tarjouksiamme. Ne ovat voimassa koko viikon, kuten saatoitkin jo päätellä. Löydät täältä myös paljon upeita tuotteita vielä sitäkin upeammilla hinnoilla.

 

Laita tämä sivu kirjanmerkkeihisi, tilaa uutiskirjeemme, äläkä koskaan enää missaa vidaXL:n erikoistarjousta tai alennuskoodia!